Кростата з вишнею

Розповімо, як приготувати кростату з вишнею, чорної та/або червоною смородиною і сиром (цей звичний продукт замінить рікотту).
Кростата з вишнями і сиром
Інгредієнти:
Приготування
Просіваємо борошно в миску, робимо поглиблення і додаємо розм'якшене вершкове масло, цукрову пудру, яйця, сіль, погашену соду, ваніль, бренді. Добре, але недовго вимішуємо тісто (можна міксером на малих обертах). Тісто не повинно бути липким. Розкачуємо більшу частину тесту в пласт, який викладаємо на простеленний пекарської папером деко (папір краще промаслить розтопленим вершковим маслом за допомогою пензля). Формуємо бортик, накриваємо плівкою і ставимо підійти у прохолодне місце хоча б на 40-60 хвилин. Повинен залишитися невеликий шматочок тесту.
Готуємо начинку. Промиті ягоди злегка присипаємо цукром, коли вони пустять сік зливаємо його, додаємо до ягід суміш крохмалю з цукровою пудрою жовтки. Готуємо сирний крем з сиру з вершками і додаємо до плодової начинці. Акуратно перемішуємо. Коректуємо густоту сумішшю цукрової пудри з крохмалем.

Подаємо кростату з кавою, чаєм. Також можна подати будь-якої лікер, бажано італійський.
Слідуючи приблизно цієї ж рецептурою можна приготувати кростату з вишнею і з яблуками чи з вишнею та брусницею - теж непогане поєднання.
Рекомендуємо добрі рецепти

Бісквіт з вишнею
Бісквітні торти дуже популярні й улюблені багатьма з нас. Їх створюють на сметані, кефірі, з какао, з полуницею. Давайте з вами розглянемо, як

Мафіни з вишнею
Мафіни - це дуже смачний десерт під кави, чай, компот, мате. Їх можна випікати з будь-якими начинками. І сьогодні ми хочемо запропонувати вам кілька

Полунична кростата
Кростата - пиріг італійської кухні, який готується з пісочного тіста з додаванням різних начинок. І сьогодні мова піде про дивовижною кростате з

Кростата з джемом
Кростата - це італійський відкритий пиріг, який готується з різноманітними солодкими начинками. І сьогодні ми розглянемо кілька рецептів створення

Кростата з фруктами
Кростата - це італійський відкритий пиріг з пісочного тіста. Його можна готувати з джемом, варенням, свіжими ягодами і фруктами. Ось про фруктової

Кростата з малиною
Кростата - це пиріг з пісочного тіста з начинкою. Це ласощі відноситься до італійської кухні. І сьогодні ми розповімо, як його спекти з малиною.