Кростата з джемом
Кростата - це широко відоме італійське блюдо, яке представляє собою відкритий пиріг з різноманітними начинками. Давайте дізнаємося з вами сьогодні як приготувати цю приголомшливу випічку з джемом.
Інгредієнти:
Для тіста:
масло вершкове - 85 м;
цукор - 05 склянки;
яйце - 1 шт.;
сметана - 50 мл;
мигдальна есенція;
борошно - 15 склянки;
кукурудзяне борошно - 05 склянки;
вівсяне борошно - 05 склянки;
пекарський порошок - 2 ч. ложки.
Для начинки:
сирний сир - 150 г;
полуниця - 1 ст.;
крохмаль - 1 ч. ложка;
полуничний джем - 350 р.
Приготування
Масло збиваємо з цукром, додаємо яйце, мигдальний екстракт і кладемо сметану. Окремо збиваємо вінчиком всі сухі інгредієнти і поступово висипаємо до масляної суміші, перемішуючи ложкою до однорідності. Потім викладаємо тісто на присипаний борошном стіл, акуратно скачуємо в ковбаску і розрізаємо на 2 нерівні частини. Меншу частину кладемо в холодильник, а все тісто розкладаємо рівномірно по формі, формуючи невеликі бортики.
Після цього на дно наносимо тонким шаром сирний сир. Ягоду змішуємо з крохмалем, джемом і розподіляємо начинку поверх сирної маси . Дістаємо тісто з холодильника, нарізаємо його на тонкі пластини і викладаємо на джем. Випікаємо кростату з джемом і ягодами 35 хвилин, до зарум'янювання.
Інгредієнти:
борошно - 350 г;
молоко - 125 мл;
яйце - 3 шт.;
масло вершкове - 100 г;
цукор - 150 г;
абрикосовий джем - 150 г;
розпушувач - 10 г;
цедра лимона.
Приготування
Борошно просіваємо гіркою і робимо в центрі невелике поглиблення. Потім додаємо цукор, розпушувач і терту лимонну цедру. Вершкове масло розтоплюємо на водяній бані і охолоджуємо, а потім вливаємо молоко і перемішуємо. У борошняне поглиблення розбиваємо яєчні жовтки і акуратно виливаємо молочно-масляну суміш. Замішуємо тісто до однорідного стану.
Форму для випічки змащуємо маслом, розподіляємо приготоване тісто рівним шаром, залишаючи невеликий шматочок для прикраси пирога. Формуємо руками невисокі бортики, а потім рівномірно розподіляємо абрикосовий джем по всій поверхні. Тісто розкачуємо, ріжемо тоненькими смужками і викладаємо сіточкою поверх джему. Тепер відправляємо пиріг в розігріту духовку і випікаємо протягом 30 хвилин при температурі 170 градусів.
Кростата з полуничним джемом
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Масло збиваємо з цукром, додаємо яйце, мигдальний екстракт і кладемо сметану. Окремо збиваємо вінчиком всі сухі інгредієнти і поступово висипаємо до масляної суміші, перемішуючи ложкою до однорідності. Потім викладаємо тісто на присипаний борошном стіл, акуратно скачуємо в ковбаску і розрізаємо на 2 нерівні частини. Меншу частину кладемо в холодильник, а все тісто розкладаємо рівномірно по формі, формуючи невеликі бортики.
Після цього на дно наносимо тонким шаром сирний сир. Ягоду змішуємо з крохмалем, джемом і розподіляємо начинку поверх сирної маси . Дістаємо тісто з холодильника, нарізаємо його на тонкі пластини і викладаємо на джем. Випікаємо кростату з джемом і ягодами 35 хвилин, до зарум'янювання.
Кростата з абрикосовим джемом
Інгредієнти:
Приготування
Борошно просіваємо гіркою і робимо в центрі невелике поглиблення. Потім додаємо цукор, розпушувач і терту лимонну цедру. Вершкове масло розтоплюємо на водяній бані і охолоджуємо, а потім вливаємо молоко і перемішуємо. У борошняне поглиблення розбиваємо яєчні жовтки і акуратно виливаємо молочно-масляну суміш. Замішуємо тісто до однорідного стану.
Форму для випічки змащуємо маслом, розподіляємо приготоване тісто рівним шаром, залишаючи невеликий шматочок для прикраси пирога. Формуємо руками невисокі бортики, а потім рівномірно розподіляємо абрикосовий джем по всій поверхні. Тісто розкачуємо, ріжемо тоненькими смужками і викладаємо сіточкою поверх джему. Тепер відправляємо пиріг в розігріту духовку і випікаємо протягом 30 хвилин при температурі 170 градусів.
Рекомендуємо добрі рецепти
Слойки з джемом
Любите домашню випічку? Тоді пропонуємо вам смачні рецепти створення слойок з джемом. Таке ласощі сподобається і дітям і дорослим і чудово підійде
Пиріг з джемом
Пироги - це смачне і поживне ласощі, яке обожнюють як дорослі, так і діти. Начинка для них може бути сама різна. І зараз ми поділимося з вами
Пісочний пиріг з сиром
Пісочний пиріг - це дивовижне ласощі до чаю в колі сім'ї. Його готують з різними фруктами, ягодами, з варенням, джемом. І сьогодні ми підкажемо вам
Полунична кростата
Кростата - пиріг італійської кухні, який готується з пісочного тіста з додаванням різних начинок. І сьогодні мова піде про дивовижною кростате з
Кростата з фруктами
Кростата - це італійський відкритий пиріг з пісочного тіста. Його можна готувати з джемом, варенням, свіжими ягодами і фруктами. Ось про фруктової
Кростата з малиною
Кростата - це пиріг з пісочного тіста з начинкою. Це ласощі відноситься до італійської кухні. І сьогодні ми розповімо, як його спекти з малиною.