Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Кростата з фруктами

Кростата з фруктами

4-01-2015, 19:48
1 580
Кростата з фруктами
Фруктова кростата - це ні що інше, як галета з пісочного тіста з фруктами та іншими добавками начебто сиропів, ягідних пюре, шоколадного мусу або крему. Ми розглянемо кілька найбільш популярних рецептів.

Як приготувати кростату з фруктами?


Інгредієнти:

  • борошно - 1 1/2 ст.;

  • сіль - 1/4 ч. ложки;

  • вершкове масло - 3/4 ст.;

  • цукор - 2/3 ст.;

  • крохмаль - 3 ст. ложки;

  • кориця - 3/4 ч. ложки;

  • мелений кардамон - 1/8 ч. ложки;

  • абрикоси - 350 г;

  • сливи - 400 р.


  • Приготування
    Змішати просіяне борошно з сіллю і крижаним вершковим маслом. Додаємо в тісто кілька столових ложок крижаної води при потребі. Готове тісто збираємо в кулю, загорнути плівкою і залишаємо в холодильнику на 2 години.
    Духовку розігріваємо до 200 градусів. Розкачуємо пісочне тісто і викладаємо його в обрану форму.
    З абрикосів та слив видаляємо кісточки і розрізаємо м'якоть на четвертинки. Засипаємо плоди суміш з цукру, крохмалю та прянощів і ретельно перемішуємо. Викладаємо фрукти на основу з тіста і злегка підверніть його краю. Випікаємо фруктову кростату 40-45 хвилин.

    Кростата з фруктами та шоколадним мусом


    Інгредієнти:

  • пісочне тісто;

  • вишні - 200 г;

  • банани - 2 шт.;

  • вершки - 3/4 ст.;

  • міцна кава - 1/4 ст.;

  • цукор - 3 ст. ложки;

  • сіль - 1/8 ч. ложки;

  • чорний шоколад - 180 г;

  • яєчні жовтки - 4 шт.;

  • яєчні білки - 2 шт.


  • Приготування
    Збиваємо 1/2 склянки вершків до твердих піків. Змішуємо жовтки з кавою, сіллю і 2 столовими ложками цукру. Варимо суміш на водяній бані, помішуючи, до посветления. Прибираємо суміш з бані, додаємо шоколад. Білки збиваємо зі столовою ложкою цукру до твердих піків, змішуємо шоколадну масу з білковою і розподіляємо все по шару розкатаного тіста. Зверху викладаємо вишні з бананами, підверніть вільні краї тіста і випікаємо кростату 30 хвилин при 180 градусах.

    Кростата з свіжими фруктами і кремом


    Інгредієнти:

  • пісочне тісто;

  • персики - 3 шт.;

  • цукор - 4 ст. ложки;

  • кориця - 1/2 ч. ложки;

  • Кростата з фруктами

  • лимонний сік - 1/2 ст. ложки;

  • борошно - 1 ст. ложка;

  • крем-сир - 120 г;

  • ванільний екстракт - 1 ч. ложка.


  • Приготування
    Персики нарізаємо часточками, поливаємо лимонним соком, посипаємо корицею, половиною цукру і борошном. Збиваємо крем-сир з залишками цукру і ванільним екстрактом до легкості.
    Пісочне тісто розкачуємо і розподіляємо за нього шар крему. Зверху викладаємо скибочки персиків. Вільні краї тіста підверніть і відправляємо кростату в розігріту до 200 градусів духовку на 25 хвилин.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Тістечко з білковим кремом
    Тістечко з білковим кремом
    Тістечка з легким білковим кремом - відмінне доповнення як до чашки чаю, так і до келиху шампанського. Пропонуємо вашій увазі декілька цікавих
    Птифури - рецепт
    Птифури - рецепт
    Птифури - цікаві і дуже незвичайні маленькі тістечка. Їх дуже люблять і дорослі, і маленькі чада, а тому готувати їх завжди в задоволення. Як зробити
    Полунична кростата
    Полунична кростата
    Кростата - пиріг італійської кухні, який готується з пісочного тіста з додаванням різних начинок. І сьогодні мова піде про дивовижною кростате з
    Кростата з вишнею
    Кростата з вишнею
    Кростата - це італійський відкритий пиріг, який робиться з пісочного тіста, а в якості начинки використовується варення або фрукти. І сьогодні ми
    Кростата з джемом
    Кростата з джемом
    Кростата - це італійський відкритий пиріг, який готується з різноманітними солодкими начинками. І сьогодні ми розглянемо кілька рецептів створення
    Кростата з малиною
    Кростата з малиною
    Кростата - це пиріг з пісочного тіста з начинкою. Це ласощі відноситься до італійської кухні. І сьогодні ми розповімо, як його спекти з малиною.