Тістечко з білковим кремом
Тістечка з легким білковим кремом - відмінне доповнення як до чашки чаю, так і до келиху шампанського. Давайте розглянемо рецепти універсального ласощі докладніше.
Інгредієнти:
Для тіста:
маргарин - 200 г;
борошно - 390 г;
яєчний жовток - 2 шт.;
цукор - 130 г;
розпушувач - 2/3 ч. ложки.
Для крему:
яєчні білки - 2 шт.;
цукор - 150 г;
лимонний сік - пара крапель;
вода - 2 ст. ложки;
ванільний екстракт - за смаком.
Приготування
М'який маргарин збиваємо з яєчними жовтками і цукром, після чого додаємо просіяне з розпушувачем борошно і замішуємо тісто. Розподіляємо тісто по формочках і відправляємо в духовку на 10-15 хвилин при 200 градусах. Даємо основі з тіста повністю охолонути, а тим часом беремося за крем. З цукру і води варимо сироп і додаємо його до збитим до твердих піків білків разом з ваніллю і соком лимона. Сироп додаємо обережно, вливаючи його тонкою цівкою до білкової маси не припиняючи її збивання. Перекладаємо крем кондитерський мішок і відсаджуємо в кошики. Прикрашаємо пісочні тістечка з білковим кремом, фруктами, цукатами, або горіхами.
Інгредієнти:
Для трубочки:
борошно - 1 1/2 ст.;
вершкове масло - 120 г;
яйця - 5 шт.;
сіль - щіпка.
Для крему:
яєчні білки - 3 шт.;
цукор - 6 ст. ложок;
вода - 1/4 ст.;
лимонний сік - кілька крапель.
Приготування
Вершкове масло розтоплюємо на водяній бані і з'єднуємо з просіяним борошном. Густу борошняну масу збиваємо за допомогою блендера, вбиваючи по одному яйцю за раз до повного вимішування. Додаємо в тісто щіпку солі і перекладаємо його в кондитерський мішок. За допомогою мішка відсаджуємо на лист пергаменту наші майбутні трубочки і ставимо їх у розігріту до 200 градусів духовку на 25-30 хвилин.
Для крему воду і цукор перетворюємо в сироп і вмішуємо його до збитого з лимонним соком білку, за аналогією з попереднім рецептом.
Остиглі трубочки наповнюємо кремом за допомогою кондитерського мішка. Можна посипати десерт цукровою пудрою або покрити глазур'ю - на ваш розсуд.
Трубочки для нашого рецепту не обов'язково робити у вигляді еклерів, можна купити лист простого листкового тіста, нарізати його смужками і обмотати смужки навколо конуса для випічки. Трубочки змащуємо збитим жовтком і ставимо в розігріту до 200 градусів духовку. Готуємо трубочки згідно інструкції, а потім остуджуємо і наповнюємо кремом.
Тістечко "Корзиночка" з білковим кремом
Інгредієнти:
Для тіста:
Для крему:
Приготування
М'який маргарин збиваємо з яєчними жовтками і цукром, після чого додаємо просіяне з розпушувачем борошно і замішуємо тісто. Розподіляємо тісто по формочках і відправляємо в духовку на 10-15 хвилин при 200 градусах. Даємо основі з тіста повністю охолонути, а тим часом беремося за крем. З цукру і води варимо сироп і додаємо його до збитим до твердих піків білків разом з ваніллю і соком лимона. Сироп додаємо обережно, вливаючи його тонкою цівкою до білкової маси не припиняючи її збивання. Перекладаємо крем кондитерський мішок і відсаджуємо в кошики. Прикрашаємо пісочні тістечка з білковим кремом, фруктами, цукатами, або горіхами.
Заварне тістечко "трубочка" з білковим кремом
Інгредієнти:
Для трубочки:
Для крему:
Приготування
Вершкове масло розтоплюємо на водяній бані і з'єднуємо з просіяним борошном. Густу борошняну масу збиваємо за допомогою блендера, вбиваючи по одному яйцю за раз до повного вимішування. Додаємо в тісто щіпку солі і перекладаємо його в кондитерський мішок. За допомогою мішка відсаджуємо на лист пергаменту наші майбутні трубочки і ставимо їх у розігріту до 200 градусів духовку на 25-30 хвилин.
Для крему воду і цукор перетворюємо в сироп і вмішуємо його до збитого з лимонним соком білку, за аналогією з попереднім рецептом.
Остиглі трубочки наповнюємо кремом за допомогою кондитерського мішка. Можна посипати десерт цукровою пудрою або покрити глазур'ю - на ваш розсуд.
Трубочки для нашого рецепту не обов'язково робити у вигляді еклерів, можна купити лист простого листкового тіста, нарізати його смужками і обмотати смужки навколо конуса для випічки. Трубочки змащуємо збитим жовтком і ставимо в розігріту до 200 градусів духовку. Готуємо трубочки згідно інструкції, а потім остуджуємо і наповнюємо кремом.
Рекомендуємо добрі рецепти
Трубочки з білковим кремом
Багатьом ще з дитинства знайоме ласощі у вигляді хрустких трубочок наповнених білковим, або заварним кремом. У цій статті ми навчимося готувати такі
Бісквітні тістечка
Якщо ви любите солодке, то вам точно сподобається наші рецепти бісквітних тістечок. Готувати їх можна по-різному, що дає простір фантазії і уяві.
Тістечко зі згущеним молоком
Згущене молоко - улюблені ласощі багатьох з дитинства. І сьогодні ми розповімо, як зробити чудові тістечка зі згущеним молоком. Ми впевнені, що такий
Тістечко "Буше"
Секрет повітряного тістечка "Буше" криється в особливому вигляді бісквіта, який використовується для випічки десерту. Легкий бісквіт "Буше" можна
Корзинки з кремом
Корзинки з кремом - це десерт, який можна легко зробити в домашніх умовах. Він вийде набагато смачніше і корисніше. І зараз ми вам розповімо, як
Заварні трубочки
Всі ми любимо солодке. І якщо ви хочете порадувати близьких чудовим ласощами, пропонуємо вам спекти повітряні заварні трубочки. Приготувати їх досить