Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Тістечко "Буше"

Тістечко "Буше"

17-01-2015, 22:58
5 898
Тістечко "Буше"
Секрет повітряного тістечка "Буше" криється в особливому вигляді бісквіта, який використовується для випічки десерту. Легкий бісквіт "Буше" можна приготувати в домашніх умовах, озброївшись порадами з нашої статті.

Рецепт тістечка "Буше" по ГОСТу


Інгредієнти:
Для тіста:

  • борошно - 375 г;

  • яєчні жовтки - 350 г;

  • яєчні білки - 527 р;

  • цукровий пісок - 350 р.


  • Для начинки:

  • конфітюр на ваш смак.


  • Для глазурі:

  • гіркий шоколад - 120 г;

  • вершки - 70 р.


  • Приготування
    Жовтки кімнатної температури змішуємо з цукром і збиваємо міксером на високій потужності до тих пір, поки загальна маса жовтків не збільшиться в 2 рази. Після беремося за білки. Для більш легкого збивання вони також повинні бути кімнатної температури. Аналогічно жовтків, білки також збиваємо міксером до збільшення обсягу в 5-7 разів.
    Борошно просіваємо і, засинаючи порціями, змішуємо зі збитими жовтками. В яєчну суміш вводимо повітряні білки порціями, акуратно перемішуючи. Готове тісто переливаємо в кондитерський мішок.
    Деко для випічки покриваємо спеціальним папером і відсаджуємо на нього невеликі порції основи для "Буше". Випікаємо бісквіт 20-30 хвилин при 190 градусах. Готові основи повністю охолодити.
    Конфітюр ставимо на плиту і варимо, помішуючи. Гарячий конфітюр викладаємо на одну з половинок "Буше" і накриваємо другою. Молоко для глазурі підігріваємо і кладемо в нього шоколад, швидко все перемішуємо і заливаємо готовою глазур'ю тістечка. Бісквітне тістечко "Буше" готово!

    Тістечко "Буше" помадное


    Інгредієнти:

  • яєчні жовтки - 3 шт.;

  • яєчні білки - 5 шт;

  • цукор - 1/2 ст.;

  • борошно - 120 р.


  • Для крему:

  • згущене молоко - 2 ст. ложки;

  • сметана - 2 ст. ложки.


  • Приготування
    Білки збиваємо з цукром в щільну піну, а потім, не перестаючи збивати, додаємо жовтки по одному. В яєчну масу засипаємо просіяне борошно і ретельно все перемішуємо. Готове тісто викладаємо на деко для випічки і ставимо в духовку на 10-15 хвилин при 200 градусах.
    З сметани і згущеного молока готуємо крем, яким покриваємо охолоджені половинки "Буше". Даємо тістечком просочитися в холодильнику перед подачею.

    Як приготувати горіхове тістечко "Буше"?


    Класикою будь куховарської книги часів СРСР є приготування тістечок "Буше" з горіхом. Для рецепта можна використовувати будь-які горіхи: волоський, арахіс, фундук, або навіть мигдаль, а також поєднувати їх з різними видами шоколаду і конфітюру.
    Інгредієнти:
    Для бісквіта:

  • яйця - 3 шт.;

  • цукор - 3 ст. ложки;

  • борошно - 70 р.


  • Для начинки:

  • конфітюр, або мармелад;

  • горіхи.


  • Для прикраси:

  • горіхи;

  • шоколад.


  • Приготування
    Яєчні жовтки збиваємо з 2 столовими ложками цукру до утворення густою білястою маси. Аналогічним чином і збиваємо білки з цукром до утворення блискучої, щільної піни. Акуратно перемішуємо білки і жовтки, додаємо до них попередньо просіяне борошно. Замішуємо густе тісто і переливаємо його в кулінарний мішок.
    Висаджуємо половинки буші на лист пергаменту і ставимо майбутні тістечка в розігріту до 190 градусів духовку. Через 15-20 хвилин,
    Тістечко "Буше"
    або як тільки бісквіт зарум'янитися, "Буше" можна буде діставати з духовки. Даємо основ для тістечка повністю охолонути (бажано витратити на це 5-8 годин).
    Горіхи (будь-які, за смаком) дрібно рубаємо ножем і обсмажуємо на сухій сковороді або в духовці.
    Мармелад, або конфітюр розігріваємо в сотейнику і змащуємо їм половинки тістечка зовні і прокладаємо шар начинки між двома половинами. Верхівку тістечка посипаємо подрібненими горіхами і шоколадом. Залишаємо "Буше" настоятися в холодильнику перед подачею.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Лимонний торт
    Лимонний торт
    Любите лимони? Тоді у нас є для вас оригінальне рішення - лимонний торт для святкового торжества. Таке ласощі, без сумніву нікого не залишить
    Бісквітні тістечка
    Бісквітні тістечка
    Якщо ви любите солодке, то вам точно сподобається наші рецепти бісквітних тістечок. Готувати їх можна по-різному, що дає простір фантазії і уяві.
    Тістечко безе
    Тістечко безе
    Тістечко безе - улюблений багатьма з дитинства десерт, рецепт приготування якого протягом тривалого часу не змінюється. І сьогодні ми розповімо про
    Тістечко з білковим кремом
    Тістечко з білковим кремом
    Тістечка з легким білковим кремом - відмінне доповнення як до чашки чаю, так і до келиху шампанського. Пропонуємо вашій увазі декілька цікавих
    Заварні тістечка з кремом
    Заварні тістечка з кремом
    Заварні тістечка з кремом - відмінний десерт і для святкового столу, і для вечірнього чаювання в колі сім'ї. Пропонуємо вам декілька універсальних
    Птифури - рецепт
    Птифури - рецепт
    Птифури - цікаві і дуже незвичайні маленькі тістечка. Їх дуже люблять і дорослі, і маленькі чада, а тому готувати їх завжди в задоволення. Як зробити