Тістечко "Буше"
Секрет повітряного тістечка "Буше" криється в особливому вигляді бісквіта, який використовується для випічки десерту. Легкий бісквіт "Буше" можна приготувати в домашніх умовах, озброївшись порадами з нашої статті.
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно - 375 г;
яєчні жовтки - 350 г;
яєчні білки - 527 р;
цукровий пісок - 350 р.
Для начинки:
конфітюр на ваш смак.
Для глазурі:
гіркий шоколад - 120 г;
вершки - 70 р.
Приготування
Жовтки кімнатної температури змішуємо з цукром і збиваємо міксером на високій потужності до тих пір, поки загальна маса жовтків не збільшиться в 2 рази. Після беремося за білки. Для більш легкого збивання вони також повинні бути кімнатної температури. Аналогічно жовтків, білки також збиваємо міксером до збільшення обсягу в 5-7 разів.
Борошно просіваємо і, засинаючи порціями, змішуємо зі збитими жовтками. В яєчну суміш вводимо повітряні білки порціями, акуратно перемішуючи. Готове тісто переливаємо в кондитерський мішок.
Деко для випічки покриваємо спеціальним папером і відсаджуємо на нього невеликі порції основи для "Буше". Випікаємо бісквіт 20-30 хвилин при 190 градусах. Готові основи повністю охолодити.
Конфітюр ставимо на плиту і варимо, помішуючи. Гарячий конфітюр викладаємо на одну з половинок "Буше" і накриваємо другою. Молоко для глазурі підігріваємо і кладемо в нього шоколад, швидко все перемішуємо і заливаємо готовою глазур'ю тістечка. Бісквітне тістечко "Буше" готово!
Інгредієнти:
яєчні жовтки - 3 шт.;
яєчні білки - 5 шт;
цукор - 1/2 ст.;
борошно - 120 р.
Для крему:
згущене молоко - 2 ст. ложки;
сметана - 2 ст. ложки.
Приготування
Білки збиваємо з цукром в щільну піну, а потім, не перестаючи збивати, додаємо жовтки по одному. В яєчну масу засипаємо просіяне борошно і ретельно все перемішуємо. Готове тісто викладаємо на деко для випічки і ставимо в духовку на 10-15 хвилин при 200 градусах.
З сметани і згущеного молока готуємо крем, яким покриваємо охолоджені половинки "Буше". Даємо тістечком просочитися в холодильнику перед подачею.
Класикою будь куховарської книги часів СРСР є приготування тістечок "Буше" з горіхом. Для рецепта можна використовувати будь-які горіхи: волоський, арахіс, фундук, або навіть мигдаль, а також поєднувати їх з різними видами шоколаду і конфітюру.
Інгредієнти:
Для бісквіта:
яйця - 3 шт.;
цукор - 3 ст. ложки;
борошно - 70 р.
Для начинки:
конфітюр, або мармелад;
горіхи.
Для прикраси:
горіхи;
шоколад.
Приготування
Яєчні жовтки збиваємо з 2 столовими ложками цукру до утворення густою білястою маси. Аналогічним чином і збиваємо білки з цукром до утворення блискучої, щільної піни. Акуратно перемішуємо білки і жовтки, додаємо до них попередньо просіяне борошно. Замішуємо густе тісто і переливаємо його в кулінарний мішок.
Висаджуємо половинки буші на лист пергаменту і ставимо майбутні тістечка в розігріту до 190 градусів духовку. Через 15-20 хвилин, або як тільки бісквіт зарум'янитися, "Буше" можна буде діставати з духовки. Даємо основ для тістечка повністю охолонути (бажано витратити на це 5-8 годин).
Горіхи (будь-які, за смаком) дрібно рубаємо ножем і обсмажуємо на сухій сковороді або в духовці.
Мармелад, або конфітюр розігріваємо в сотейнику і змащуємо їм половинки тістечка зовні і прокладаємо шар начинки між двома половинами. Верхівку тістечка посипаємо подрібненими горіхами і шоколадом. Залишаємо "Буше" настоятися в холодильнику перед подачею.
Рецепт тістечка "Буше" по ГОСТу
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Для глазурі:
Приготування
Жовтки кімнатної температури змішуємо з цукром і збиваємо міксером на високій потужності до тих пір, поки загальна маса жовтків не збільшиться в 2 рази. Після беремося за білки. Для більш легкого збивання вони також повинні бути кімнатної температури. Аналогічно жовтків, білки також збиваємо міксером до збільшення обсягу в 5-7 разів.
Борошно просіваємо і, засинаючи порціями, змішуємо зі збитими жовтками. В яєчну суміш вводимо повітряні білки порціями, акуратно перемішуючи. Готове тісто переливаємо в кондитерський мішок.
Деко для випічки покриваємо спеціальним папером і відсаджуємо на нього невеликі порції основи для "Буше". Випікаємо бісквіт 20-30 хвилин при 190 градусах. Готові основи повністю охолодити.
Конфітюр ставимо на плиту і варимо, помішуючи. Гарячий конфітюр викладаємо на одну з половинок "Буше" і накриваємо другою. Молоко для глазурі підігріваємо і кладемо в нього шоколад, швидко все перемішуємо і заливаємо готовою глазур'ю тістечка. Бісквітне тістечко "Буше" готово!
Тістечко "Буше" помадное
Інгредієнти:
Для крему:
Приготування
Білки збиваємо з цукром в щільну піну, а потім, не перестаючи збивати, додаємо жовтки по одному. В яєчну масу засипаємо просіяне борошно і ретельно все перемішуємо. Готове тісто викладаємо на деко для випічки і ставимо в духовку на 10-15 хвилин при 200 градусах.
З сметани і згущеного молока готуємо крем, яким покриваємо охолоджені половинки "Буше". Даємо тістечком просочитися в холодильнику перед подачею.
Як приготувати горіхове тістечко "Буше"?
Класикою будь куховарської книги часів СРСР є приготування тістечок "Буше" з горіхом. Для рецепта можна використовувати будь-які горіхи: волоський, арахіс, фундук, або навіть мигдаль, а також поєднувати їх з різними видами шоколаду і конфітюру.
Інгредієнти:
Для бісквіта:
Для начинки:
Для прикраси:
Приготування
Яєчні жовтки збиваємо з 2 столовими ложками цукру до утворення густою білястою маси. Аналогічним чином і збиваємо білки з цукром до утворення блискучої, щільної піни. Акуратно перемішуємо білки і жовтки, додаємо до них попередньо просіяне борошно. Замішуємо густе тісто і переливаємо його в кулінарний мішок.
Висаджуємо половинки буші на лист пергаменту і ставимо майбутні тістечка в розігріту до 190 градусів духовку. Через 15-20 хвилин, або як тільки бісквіт зарум'янитися, "Буше" можна буде діставати з духовки. Даємо основ для тістечка повністю охолонути (бажано витратити на це 5-8 годин).
Горіхи (будь-які, за смаком) дрібно рубаємо ножем і обсмажуємо на сухій сковороді або в духовці.
Мармелад, або конфітюр розігріваємо в сотейнику і змащуємо їм половинки тістечка зовні і прокладаємо шар начинки між двома половинами. Верхівку тістечка посипаємо подрібненими горіхами і шоколадом. Залишаємо "Буше" настоятися в холодильнику перед подачею.
Рекомендуємо добрі рецепти
Лимонний торт
Любите лимони? Тоді у нас є для вас оригінальне рішення - лимонний торт для святкового торжества. Таке ласощі, без сумніву нікого не залишить
Бісквітні тістечка
Якщо ви любите солодке, то вам точно сподобається наші рецепти бісквітних тістечок. Готувати їх можна по-різному, що дає простір фантазії і уяві.
Тістечко безе
Тістечко безе - улюблений багатьма з дитинства десерт, рецепт приготування якого протягом тривалого часу не змінюється. І сьогодні ми розповімо про
Тістечко з білковим кремом
Тістечка з легким білковим кремом - відмінне доповнення як до чашки чаю, так і до келиху шампанського. Пропонуємо вашій увазі декілька цікавих
Заварні тістечка з кремом
Заварні тістечка з кремом - відмінний десерт і для святкового столу, і для вечірнього чаювання в колі сім'ї. Пропонуємо вам декілька універсальних
Птифури - рецепт
Птифури - цікаві і дуже незвичайні маленькі тістечка. Їх дуже люблять і дорослі, і маленькі чада, а тому готувати їх завжди в задоволення. Як зробити