Тістечко безе

Головне, в процесі приготування тістечка безе в домашніх умовах дотримуватися кількох простих правил. По-перше, жовтки від білків потрібно відокремити з максимальною обережністю, не допускаючи попадання жовтка в білок. По-друге, яйця повинні бути охолодженими. І ще один момент, посуд, в якій ви будете збивати білки треба добре вимити і просушити. У цьому випадку при збиванні ви отримаєте міцну піну.
Тістечко безе
Інгредієнти:
Приготування
Для початку розберемося, як приготувати безе . Збиваємо яєчні білки до щільної піни (можна скористатися міксером, але деякі господині вважають за краще збивати білок вручну звичайним спіральним віночком, часу йде не дуже багато близько 10 хвилин). Потім додаємо по 1 столовій ложці цукор, збиваючи піну кожен раз до повного розчинення цукру, в кінці можна додати ваніль. Зачерпиваем ложкою білковий крем і перевертаємо її, якщо крем не падає і не розтікається, то все зроблено правильно.

Час приготування варіюється від 15 до 2 годин, залежно від розміру безе і можливостей духовки. Коли тістечка готові, залишаємо їх на деякий час в духовці. Тістечка можна з'їсти так, а можна використовувати як заготовки для бісквітного торта з безе і заварним кремом .
Рекомендуємо добрі рецепти

Безе в мультиварці
Повітряне безе, або меренги - одне з перевірених часом ласощів, яка не завдасть клопоту в приготуванні. Готувати безе можна в духовці, або

Безе в домашніх умовах - рецепт
Смачний і повітряний французький десерт безе приготувати в домашніх умовах досить нескладно, але це вимагає ретельного підходу. І сьогодні ми

Торт «Графські руїни» з безе
Хто ж з нас не пробував такий смачний десерт, як торт «Графські руїни». І сьогодні ми вам розповімо, як правильно його спекти з безе в домашніх

Печиво безе - рецепт
Печиво з безе - це дуже смачний і повітряний десерт, який припаде до душі не тільки маленьким дітям, але і дорослим. Пропонуємо вам кілька рецептів