Печиво безе - рецепт

Печиво «Черепашки» з безе
Інгредієнти:
Для печива:
Для безе:
Приготування
У блендері подрібнюємо в крихту вершкове масло з борошном і трьома яєчними жовтками. Додаємо в масу сметану і замішуємо некруте тісто. Скачуємо невеликі шматочки тіста в кульки і відправляємо їх в морозильник.
Поки кульки остигає, приготуємо безе для цього змішуємо залишилися ячние білки з цукром до утворення гладкої й блискучої меренги. Горіхи подрібнюємо за допомогою ножа і додаємо в масу для безе.
Кульки з тіста розкачуємо в тонкі коржі, в центр кожної з яких викладаємо по чайній ложці безе. Складаємо коржик навпіл, але не защипуємо. Відправляємо наше печиво безе з горіхами в духовку на 25-30 хвилин при 160 градусах, до тих пір, поки безе всередині черепашки не схопиться.
Сирне печиво «Трояндочки» з безе
Інгредієнти:

Приготування
Розглянемо простий спосіб, як готувати печиво з безе. Для початку замішуємо сирне тісто: холодне масло розтираємо в крихту з борошном, додаємо яєчні жовтки, сир і розпушувач. Ділимо всю масу на 5-6 шматочків і відправляємо в холодильник.
Залишилися яєчні білки збиваємо з цукром до утворення безе. Тісто дістаємо з холодильника і тонко розкачуємо, змащуємо по всій поверхні збитим білком, скачуємо в рулет, а отриманий рулет загортаємо спіраллю. Випікаємо печиво при 180 градусах 30 хвилин, подаємо остившім. Наше сирне печиво «Трояндочки» готово!
Рекомендуємо добрі рецепти

Безе в мультиварці
Повітряне безе, або меренги - одне з перевірених часом ласощів, яка не завдасть клопоту в приготуванні. Готувати безе можна в духовці, або

Торт з безе
Безе - це така повітряна основа з яєць і цукру, яку використовують в приготуванні різних десертів, в тому числі і тортів. Давайте з вами розглянемо

Тістечко безе
Тістечко безе - улюблений багатьма з дитинства десерт, рецепт приготування якого протягом тривалого часу не змінюється. І сьогодні ми розповімо про

Сирне печиво «Трояндочки»
Коли хочеться спекти смачне, ніжне, красиве печиво, згадайте про рецепти сирного ласощі «Трояндочки». Готується швидко і просто, отже великої

Печиво на маргарині
Звичайно ж, краще всього готувати домашнє печиво з використанням вершкового масла, але якщо його не знайшлося в холодильнику, підійде і маргарин. Ми