Торт «Графські руїни» з безе

Рецепт торта «Графські руїни» з безе
Інгредієнти:
Для безе:
Для крему:
Для прикраси:
Приготування
Для того, щоб приготувати «правильну» безе для торта «Графські руїни» існує кілька правил, неухильно дотримання яких і приведе вас в кінцевому результаті до успіху, то е. сть визнанням ваших кулінарних талантів навіть коханої свекрухою! Отже:
Тим часом готуємо крем. М'яке вершкове масло збиваємо, поки воно не побіліє, і, не знижуючи обертів, починаємо по одній ложці додавати згущене молоко. Зупиняємося лише тоді, коли отримаємо однорідну масу.
На блюдо викладаємо шар охололих безе, змащуємо зверху кремом і присипаємо подрібненими горішками. Новий шар і знову крем з горішками - таким чином, збираємо піраміду. На водяній бані розтоплюємо шоколад і хаотично, тонкою цівкою поливаємо торт. Прибираємо його в холодильник, щоб крем і шоколад застигли.
Корж для торта «Графські руїни» з безе
За однією з версій торта «Графські руїни» безе викладають не просто на блюдо, а на спеціальний корж.
Інгредієнти:

Приготування
Як і для безе, білок збиваємо спочатку з сіллю. Після вводимо цукор і додаємо розм'якшене вершкове масло, соду і просіяне борошно. Акуратно вимішуємо тісто знизу вгору і перекладаємо в змащену маслом і присипану борошном форму. Випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці 15 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти

Торт «Графські руїни» зі сметаною
Якщо ви хочете приготувати не тільки дуже ніжний і смачний торт, але ще і красивий, то зверніть свою увагу на цю статтю. У ній ми розповімо, як

Торт з безе
Безе - це така повітряна основа з яєць і цукру, яку використовують в приготуванні різних десертів, в тому числі і тортів. Давайте з вами розглянемо