Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Торт «Графські руїни» зі сметаною

Торт «Графські руїни» зі сметаною

18-01-2015, 11:35
910
Торт «Графські руїни» зі сметаною
Що потрібно для приготування звичайного десерту, не кажучи вже про шалено смачне і апетитному торті? Тільки професійні навички кондитера? Звичайно, немає. Насамперед, необхідно натхнення! І саме це почуття вас відвідає, ледве ви поглянете на рецепт і фото торта «Графські руїни» зі сметаною. Десерт виходить надзвичайно повітряним, ніжним і, що важливо, красивим!

Як спекти торт «Графські руїни»?


Безсумнівний плюс в приготуванні торта «Графські руїни» зі сметаною - відсутність необхідності випікати безе, з яким багато господинь не дружать. Досить спекти кілька бісквітних коржів і оформити торт. Якими у вас вийдуть коржі - навіть не настільки важливо, адже «руїни» - це руїни, нехай і графські. Не бійтеся, що форма бісквіта не вийде, рецепт тим і хороший, що крем приховає всі огріхи, а на столі буде стояти царствено-величний торт, який зірве компліменти на вашу адресу.

«Графські руїни» - рецепт зі сметаною


Багато хто з нас звикли, що «Графські руїни» - це торт, що складається з безе і дуже солодкого крему з масла і згущеного молока. Але наш рецепт ідеально підійде тим, хто любить не дуже нудотні десерти. Якщо хочеться, щоб торт вийшов більш ніжним і менш солодким, можете зменшити кількість цукру в кремі. До речі, дуже добре доповнюють торт «Графські руїни» зі сметаною фрукти. Спробуйте додати часточки ананаса або персика між коржами, вони додадуть тортику вишуканість і аромат. Можете посипати зверху тертим шоколадом або горішками - надайте своїм «Графських руїнах» романтичності.

Рецепт приготування торта «Графські руїни»


Інгредієнти:


  • борошно - 15 склянки;

  • цукор - 2 склянки;

  • сметана - 3 стакан;

  • яйця - 2 шт.;

  • сода, погашена оцтом - 15 ч. ложки;

  • масло вершкове - 20 г;

  • какао - 15 ст. ложки.



  • Приготування

    Приготування торта «Графські руїни» складається з кількох етапів. Спочатку зробимо тісто. Для цього змішуємо яйця, 1 склянку цукру, 1 склянку сметани, додаємо борошно і гашену соду, гарненько вимішуємо і ставимо в холодильник на 30 хвилин. По одній столовій ложці цукру і сметани залиште - вони знадобляться нам для глазурі.
    Через півгодини дістаємо тісто з холодильника, відокремлюємо 2/3 додаємо 1 столову ложку какао, перемішуємо і випікаємо 3 коржа - 2 темних і 1 світлий. Один темний корж нам послужить підставою торта, 2 інших нарізаємо довільними шматочками.

    Приготуємо крем для торта «Графські руїни». Деякі господині намагаються експериментувати і робити крем з морозивом або додавати масло. Морозиво легко розтане, як тільки торт покине холодильник, а масло додасть зайвої жирності. Повірте, для приготування рецепту торт «Графські руїни», краще, ніж збита сметана з цукром, нічого не придумаєте. Візьміть 2 склянки сметани і збивайте міксером, поступово додаючи цукор.
    Торт «Графські руїни» зі сметаною
    Ті, хто любить не сильно солодкий крем, беріть 05 склянки, ласуни - 1 стакан. Можете додати закріплювач для вершків, він не дасть сметані потекти. І насолоджуйтеся смачним тортиком «Графські руїни».

    Змащуємо нижній корж, решта шматочки бісквіта наколюємо виделкою, мачає в крем і викладаємо гіркою, формуючи сметанний торт «Графські руїни».
    З 1 ст. ложки сметани, 1 ст. ложки цукру, вершкового масла і какао варимо глазур, даємо їй охолонути і поливаємо торт. Ставимо в холодильник на ніч і на наступний день подаємо до столу.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Торт з безе
    Торт з безе
    Безе - це така повітряна основа з яєць і цукру, яку використовують в приготуванні різних десертів, в тому числі і тортів. Давайте з вами розглянемо
    Торт «Графські руїни» з безе
    Торт «Графські руїни» з безе
    Хто ж з нас не пробував такий смачний десерт, як торт «Графські руїни». І сьогодні ми вам розповімо, як правильно його спекти з безе в домашніх