Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Заварні трубочки

Заварні трубочки

17-01-2015, 22:57
3 906
Заварні трубочки
Заварні трубочки неодмінно стануть вашою родзинкою на святковому столі або просто смачним десертом для домашнього сімейного чаювання.

Рецепт трубочок з заварним кремом


Інгредієнти:
Для тіста:

  • масло вершкове - 75 г;

  • борошно пшеничне - 325 г;

  • розпушувач - щіпка;

  • сметанка - 100 г;

  • цукор - 05 склянки;

  • яйце - 1 шт.


  • Для крему:

  • масло вершкове - 250 г;

  • молоко - 150 мл;

  • ванільний цукор - 15 г;

  • плитка чорного шоколаду - 100 г;

  • яйце - 1 шт.


  • Приготування
    Розтоплене вершкове масло розтираємо з цукром, додаємо сметану і яєчний жовток. Все ретельно перемішуємо, поступово підсипаємо борошно і розпушувач, замішуючи тісто. Потім розкачуємо його в тоненький блін, товщиною приблизно 03 сантиметра і нарізаємо смужками розміром 2 на 25 сантиметрів. Тепер беремо спеціальні металеві трубочки, змащуємо маслом і намотуємо на них тісто виточек за виточком так, щоб краї трохи знаходили один на одного. Випікаємо трубочки в розігрітій духовій шафі хвилин 25 виставивши температуру 180 градусів. Далі акуратно знімаємо їх з металевих конусів і залишаємо остигати.
    А цим часом готуємо поки заварний крем : вершкове масло викладаємо в миску, розтоплюємо, додаємо яйце, чорний шоколад і ванільний цукор. Ставимо суміш на вогонь, нагріваємо, вливаємо гаряче молоко і як тільки крем почне загусати, знімаємо його і охолоджуємо. Наповнюємо наші трубочки масляним кремом і подаємо ласощі до чаю.

    Заварні трубочки з білковим кремом


    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • борошно пшеничне - 1 ст.;

  • яйце - 6 шт.;

  • сіль - щіпка;

  • маргарин - 80 г;

  • вода - 05 ст.


  • Для крему:

  • білки яєчні - 4 шт.;

  • пісок цукровий - 1 ст.;

  • лимонна кислота - щіпка;

  • ванілін - за смаком;

  • вода.


  • Приготування
    Вливаємо В каструльку воду, додаємо сіль, кладемо маргарин, ставимо на вогонь і чекаємо, поки все закипить. Потім поступово додаємо в суміш борошно і швиденько розмішуємо, щоб не залишилося ніяких грудочок. Коли тісто збереться в кульку, прожарюємо його, помішуючи, 2 хвилинки і знімаємо з плити. Даємо трохи охолонути, а потім розбиваємо яйця і розтираємо все до однорідного стану. Тісто має вийти не крутим і не рідким. Підчіплюємо його лопаткою і даємо йому стекти з неї.
    Тепер можна зробити трубочки, використовуючи спеціальні металеві заготовки - конуси, а можна перекласти заварне тісто в кондитерський мішок, надівши рифлену насадку і вичавивши на деко невеликі палички. Випікаємо їх приблизно хвилин 30-40 вибравши температуру 180 градусів. Під час приготування, поки трубочки не підрум'яняться, дверцята духової шафи не відкриваємо, а то заготовки відразу ж осядуть.
    Випікаємо їх до светленько-коричневого кольору, охолоджуємо і наповнюємо заздалегідь приготовленим білковим кремом . Для цього сахарочек заливаємо водою і проварюємо на самому слабенькому вогні до утворення м'якого кульки. Цим часом гарненько збиваємо білки до міцної піни і перекладаємо в гарячий сироп. Продовжуємо збивати все міксером, додаючи ванілін і лимонну кислоту. Готові трубочки з кремом подаємо до столу, присипавши за бажанням цукровою пудрою.

    Рецепт заварних трубочок


    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • яйце - 4 шт.;

  • масло вершкове - 05 пачки;

  • маргарин - 50 г;

  • розпушувач - 7 г;

  • борошно - 350 г;

  • кориця - щіпка;

  • цукор - за смаком;

  • молоко.


  • Для заварного крему:

  • пісок цукровий - 50 г;

  • борошно - 3 ст. ложки;

  • желточки яєчні - 3 шт.;

  • молоко - 50 мл


  • Заварні трубочки
    Приготування
    Із зазначених інгредієнтів замішуємо однорідне тісто по консистенції схоже на густувату сметану. Тепер дістаємо вафельницю, нагріваємо її, тонким шаром викладаємо тісто, печемо коржі і відразу ж звертаємо їх у конус. Для приготування заварного крему яєчні желточки розтираємо з цукровим піском, додаємо трохи борошна і тонкою цівкою вливаємо гаряче молоко. Все перемішуємо, прогріваємо до загустіння, кладемо вершкове масло і ванілін. Трохи збиваємо масу міксером до отримання пишного і однорідного крему. Після цього наповнюємо їм наші трубочки і подаємо страву до столу.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Трубочки з білковим кремом
    Трубочки з білковим кремом
    Багатьом ще з дитинства знайоме ласощі у вигляді хрустких трубочок наповнених білковим, або заварним кремом. У цій статті ми навчимося готувати такі
    Вафельні трубочки зі згущеним молоком
    Вафельні трубочки зі згущеним молоком
    Смаки дитинства ніколи не забути. До них відноситься багато вкуснятин, в тому числі вафельні трубочки. Цей десерт готується в вафельницах, а
    Трубочки зі згущеним молоком
    Трубочки зі згущеним молоком
    Трубочки зі згущеним молоком - це дивовижне ласощі з дитинства. Приготувати його в домашніх умовах досить просто, і ми зараз розповімо. Читаємо наші
    Тістечко з білковим кремом
    Тістечко з білковим кремом
    Тістечка з легким білковим кремом - відмінне доповнення як до чашки чаю, так і до келиху шампанського. Пропонуємо вашій увазі декілька цікавих
    Корзинки з кремом
    Корзинки з кремом
    Корзинки з кремом - це десерт, який можна легко зробити в домашніх умовах. Він вийде набагато смачніше і корисніше. І зараз ми вам розповімо, як
    Каннолі
    Каннолі
    Каннолі - це пісочні трубочки, наповнені легким і повітряним кремом. Це популярний італійський десерт, який чудово підійде до чаю в колі сім'ї.