Заварні трубочки
Заварні трубочки неодмінно стануть вашою родзинкою на святковому столі або просто смачним десертом для домашнього сімейного чаювання.
Інгредієнти:
Для тіста:
масло вершкове - 75 г;
борошно пшеничне - 325 г;
розпушувач - щіпка;
сметанка - 100 г;
цукор - 05 склянки;
яйце - 1 шт.
Для крему:
масло вершкове - 250 г;
молоко - 150 мл;
ванільний цукор - 15 г;
плитка чорного шоколаду - 100 г;
яйце - 1 шт.
Приготування
Розтоплене вершкове масло розтираємо з цукром, додаємо сметану і яєчний жовток. Все ретельно перемішуємо, поступово підсипаємо борошно і розпушувач, замішуючи тісто. Потім розкачуємо його в тоненький блін, товщиною приблизно 03 сантиметра і нарізаємо смужками розміром 2 на 25 сантиметрів. Тепер беремо спеціальні металеві трубочки, змащуємо маслом і намотуємо на них тісто виточек за виточком так, щоб краї трохи знаходили один на одного. Випікаємо трубочки в розігрітій духовій шафі хвилин 25 виставивши температуру 180 градусів. Далі акуратно знімаємо їх з металевих конусів і залишаємо остигати.
А цим часом готуємо поки заварний крем : вершкове масло викладаємо в миску, розтоплюємо, додаємо яйце, чорний шоколад і ванільний цукор. Ставимо суміш на вогонь, нагріваємо, вливаємо гаряче молоко і як тільки крем почне загусати, знімаємо його і охолоджуємо. Наповнюємо наші трубочки масляним кремом і подаємо ласощі до чаю.
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно пшеничне - 1 ст.;
яйце - 6 шт.;
сіль - щіпка;
маргарин - 80 г;
вода - 05 ст.
Для крему:
білки яєчні - 4 шт.;
пісок цукровий - 1 ст.;
лимонна кислота - щіпка;
ванілін - за смаком;
вода.
Приготування
Вливаємо В каструльку воду, додаємо сіль, кладемо маргарин, ставимо на вогонь і чекаємо, поки все закипить. Потім поступово додаємо в суміш борошно і швиденько розмішуємо, щоб не залишилося ніяких грудочок. Коли тісто збереться в кульку, прожарюємо його, помішуючи, 2 хвилинки і знімаємо з плити. Даємо трохи охолонути, а потім розбиваємо яйця і розтираємо все до однорідного стану. Тісто має вийти не крутим і не рідким. Підчіплюємо його лопаткою і даємо йому стекти з неї.
Тепер можна зробити трубочки, використовуючи спеціальні металеві заготовки - конуси, а можна перекласти заварне тісто в кондитерський мішок, надівши рифлену насадку і вичавивши на деко невеликі палички. Випікаємо їх приблизно хвилин 30-40 вибравши температуру 180 градусів. Під час приготування, поки трубочки не підрум'яняться, дверцята духової шафи не відкриваємо, а то заготовки відразу ж осядуть.
Випікаємо їх до светленько-коричневого кольору, охолоджуємо і наповнюємо заздалегідь приготовленим білковим кремом . Для цього сахарочек заливаємо водою і проварюємо на самому слабенькому вогні до утворення м'якого кульки. Цим часом гарненько збиваємо білки до міцної піни і перекладаємо в гарячий сироп. Продовжуємо збивати все міксером, додаючи ванілін і лимонну кислоту. Готові трубочки з кремом подаємо до столу, присипавши за бажанням цукровою пудрою.
Інгредієнти:
Для тіста:
яйце - 4 шт.;
масло вершкове - 05 пачки;
маргарин - 50 г;
розпушувач - 7 г;
борошно - 350 г;
кориця - щіпка;
цукор - за смаком;
молоко.
Для заварного крему:
пісок цукровий - 50 г;
борошно - 3 ст. ложки;
желточки яєчні - 3 шт.;
молоко - 50 мл
Приготування
Із зазначених інгредієнтів замішуємо однорідне тісто по консистенції схоже на густувату сметану. Тепер дістаємо вафельницю, нагріваємо її, тонким шаром викладаємо тісто, печемо коржі і відразу ж звертаємо їх у конус. Для приготування заварного крему яєчні желточки розтираємо з цукровим піском, додаємо трохи борошна і тонкою цівкою вливаємо гаряче молоко. Все перемішуємо, прогріваємо до загустіння, кладемо вершкове масло і ванілін. Трохи збиваємо масу міксером до отримання пишного і однорідного крему. Після цього наповнюємо їм наші трубочки і подаємо страву до столу.
Рецепт трубочок з заварним кремом
Інгредієнти:
Для тіста:
Для крему:
Приготування
Розтоплене вершкове масло розтираємо з цукром, додаємо сметану і яєчний жовток. Все ретельно перемішуємо, поступово підсипаємо борошно і розпушувач, замішуючи тісто. Потім розкачуємо його в тоненький блін, товщиною приблизно 03 сантиметра і нарізаємо смужками розміром 2 на 25 сантиметрів. Тепер беремо спеціальні металеві трубочки, змащуємо маслом і намотуємо на них тісто виточек за виточком так, щоб краї трохи знаходили один на одного. Випікаємо трубочки в розігрітій духовій шафі хвилин 25 виставивши температуру 180 градусів. Далі акуратно знімаємо їх з металевих конусів і залишаємо остигати.
А цим часом готуємо поки заварний крем : вершкове масло викладаємо в миску, розтоплюємо, додаємо яйце, чорний шоколад і ванільний цукор. Ставимо суміш на вогонь, нагріваємо, вливаємо гаряче молоко і як тільки крем почне загусати, знімаємо його і охолоджуємо. Наповнюємо наші трубочки масляним кремом і подаємо ласощі до чаю.
Заварні трубочки з білковим кремом
Інгредієнти:
Для тіста:
Для крему:
Приготування
Вливаємо В каструльку воду, додаємо сіль, кладемо маргарин, ставимо на вогонь і чекаємо, поки все закипить. Потім поступово додаємо в суміш борошно і швиденько розмішуємо, щоб не залишилося ніяких грудочок. Коли тісто збереться в кульку, прожарюємо його, помішуючи, 2 хвилинки і знімаємо з плити. Даємо трохи охолонути, а потім розбиваємо яйця і розтираємо все до однорідного стану. Тісто має вийти не крутим і не рідким. Підчіплюємо його лопаткою і даємо йому стекти з неї.
Тепер можна зробити трубочки, використовуючи спеціальні металеві заготовки - конуси, а можна перекласти заварне тісто в кондитерський мішок, надівши рифлену насадку і вичавивши на деко невеликі палички. Випікаємо їх приблизно хвилин 30-40 вибравши температуру 180 градусів. Під час приготування, поки трубочки не підрум'яняться, дверцята духової шафи не відкриваємо, а то заготовки відразу ж осядуть.
Випікаємо їх до светленько-коричневого кольору, охолоджуємо і наповнюємо заздалегідь приготовленим білковим кремом . Для цього сахарочек заливаємо водою і проварюємо на самому слабенькому вогні до утворення м'якого кульки. Цим часом гарненько збиваємо білки до міцної піни і перекладаємо в гарячий сироп. Продовжуємо збивати все міксером, додаючи ванілін і лимонну кислоту. Готові трубочки з кремом подаємо до столу, присипавши за бажанням цукровою пудрою.
Рецепт заварних трубочок
Інгредієнти:
Для тіста:
Для заварного крему:
Приготування
Із зазначених інгредієнтів замішуємо однорідне тісто по консистенції схоже на густувату сметану. Тепер дістаємо вафельницю, нагріваємо її, тонким шаром викладаємо тісто, печемо коржі і відразу ж звертаємо їх у конус. Для приготування заварного крему яєчні желточки розтираємо з цукровим піском, додаємо трохи борошна і тонкою цівкою вливаємо гаряче молоко. Все перемішуємо, прогріваємо до загустіння, кладемо вершкове масло і ванілін. Трохи збиваємо масу міксером до отримання пишного і однорідного крему. Після цього наповнюємо їм наші трубочки і подаємо страву до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти
Трубочки з білковим кремом
Багатьом ще з дитинства знайоме ласощі у вигляді хрустких трубочок наповнених білковим, або заварним кремом. У цій статті ми навчимося готувати такі
Вафельні трубочки зі згущеним молоком
Смаки дитинства ніколи не забути. До них відноситься багато вкуснятин, в тому числі вафельні трубочки. Цей десерт готується в вафельницах, а
Трубочки зі згущеним молоком
Трубочки зі згущеним молоком - це дивовижне ласощі з дитинства. Приготувати його в домашніх умовах досить просто, і ми зараз розповімо. Читаємо наші
Тістечко з білковим кремом
Тістечка з легким білковим кремом - відмінне доповнення як до чашки чаю, так і до келиху шампанського. Пропонуємо вашій увазі декілька цікавих
Корзинки з кремом
Корзинки з кремом - це десерт, який можна легко зробити в домашніх умовах. Він вийде набагато смачніше і корисніше. І зараз ми вам розповімо, як
Каннолі
Каннолі - це пісочні трубочки, наповнені легким і повітряним кремом. Це популярний італійський десерт, який чудово підійде до чаю в колі сім'ї.