Вафельні трубочки зі згущеним молоком
В радянські часи вафельниця була практично в кожній родині. Зараз, коли полиці магазинів почали ломитися від різних печива, вафель, пряників, домашня випічка хрустких вафельних трубочок стала поступово забуватися. Але, незважаючи на це, з вафельні трубочки набагато смачніше, тому варто витратити годину вашого часу, щоб спробувати це чудове ласощі з дитинства. Начинки для трубочок можуть бути будь-які, але саме від неї і залежить весь смак вафель. Так як же зробити вафельні трубочки? Давайте розглянемо з вами кілька рецептів приготування вафельних трубочок і крему для них.
Рецепт приготування вафельних трубочок дуже простий і швидкий, але щоб вафельні трубочки вийшли тонкі і хрусткі, треба використовувати вафельницю.
Інгредієнти:
Для тіста:
масло вершкове (маргарин) - 200 г;
яйця - 5 шт.;
борошно - 1 ст.;
цукор - 1 ст.
Для крему:
варене згущене молоко - 400 р;
вершкове масло - 200 р.
Приготування
Вершкове масло або маргарин розтоплюємо на невеликому вогні. Поки масло охолоджується, в іншій ємності збиваємо яйця гарненько. Додаємо до збитим яйцям не занадто гаряче розтоплене масло, цукор і борошно. Все перемішуємо, щоб вийшло однорідне не густе тісто. Вафельницю добре розігріваємо. Наливаємо ополоником на нижню поверхню тісто і притискаємо верхньою пластиною. Смажимо вафлі до появи рум'яної скоринки. Якщо у вас подвійна вафельниця, то час приготування скоротиться в два рази. Як далі робити вафельну трубочку, щоб не зламати її? Ще гарячу вафлю швидко звертаємо в трубочку так, щоб усередині вийшла порожнеча для заповнення її кремом. Коли всі вафлі будуть накручені трубочками, приступаємо до приготування крему.
Беремо вершкове розтануло масло і збиваємо його з вареним згущеним молоком 10 хвилин до отримання однорідної пишної маси. Готовим кремом начиняємо спечені вафельні трубочки з двох сторін, використовуючи ложку або кондитерський мішок.
Не минуло й години, а ціла гірка хрустких вафельних трубочок у вафельниці вже готова. Якщо вам подобаються більш хрусткі вафельні трубочки, то приступайте до їх поглинання негайно. Але є люди, які люблять м'які вафельні трубочки. Як же цього домогтися. Спеціального рецепту приготування м'яких вафельних трубочок не існує, тому що все дуже просто. Накрийте страва з трубочками рушником і залиште їх на 6-8 годин, щоб вони просочилися кремом. Ваше замовлення м'яких, тануть у роті трубочок готовий!
Інгредієнти:
яйце - 1 шт.;
цукор - 150 г;
вершкове масло - 150 г;
ванілін - 10 г;
молоко - 150 мл
Приготування
Відокремлюємо жовток від білка, білок прибираємо в холодильник, він нам не знадобиться. Ви можете використовувати його потім для приготування іншої страви. У мисочці змішуємо жовток з молоком, додаємо цукор, пакетик ваніліну, перемішуємо і ставимо на слабкий вогонь варитися. Чекаємо, поки маса закипить, але не забуваємо постійно помішувати. Варимо 5 хвилин, поки крем не загусне. Повинна вийти однорідна, тягуча маса, схожа на згущене молоко. Поки солодка маса охолоджується, ми збиваємо міксером вершкове масло і акуратно додаємо по 1 чайній ложці наш солодкий сироп.
Збиваємо крем, поки не вийде однорідна пишна маса. Вафельні трубочки заздалегідь вже спечені - як у попередньому рецепті. Заварний крем перекладаємо в кондитерський мішок і начиняємо їм хрусткі вафельні трубочки.
Вафельні трубочки з вареним згущеним молоком
Рецепт приготування вафельних трубочок дуже простий і швидкий, але щоб вафельні трубочки вийшли тонкі і хрусткі, треба використовувати вафельницю.
Інгредієнти:
Для тіста:
Для крему:
Приготування
Вершкове масло або маргарин розтоплюємо на невеликому вогні. Поки масло охолоджується, в іншій ємності збиваємо яйця гарненько. Додаємо до збитим яйцям не занадто гаряче розтоплене масло, цукор і борошно. Все перемішуємо, щоб вийшло однорідне не густе тісто. Вафельницю добре розігріваємо. Наливаємо ополоником на нижню поверхню тісто і притискаємо верхньою пластиною. Смажимо вафлі до появи рум'яної скоринки. Якщо у вас подвійна вафельниця, то час приготування скоротиться в два рази. Як далі робити вафельну трубочку, щоб не зламати її? Ще гарячу вафлю швидко звертаємо в трубочку так, щоб усередині вийшла порожнеча для заповнення її кремом. Коли всі вафлі будуть накручені трубочками, приступаємо до приготування крему.
Беремо вершкове розтануло масло і збиваємо його з вареним згущеним молоком 10 хвилин до отримання однорідної пишної маси. Готовим кремом начиняємо спечені вафельні трубочки з двох сторін, використовуючи ложку або кондитерський мішок.
Не минуло й години, а ціла гірка хрустких вафельних трубочок у вафельниці вже готова. Якщо вам подобаються більш хрусткі вафельні трубочки, то приступайте до їх поглинання негайно. Але є люди, які люблять м'які вафельні трубочки. Як же цього домогтися. Спеціального рецепту приготування м'яких вафельних трубочок не існує, тому що все дуже просто. Накрийте страва з трубочками рушником і залиште їх на 6-8 годин, щоб вони просочилися кремом. Ваше замовлення м'яких, тануть у роті трубочок готовий!
Вафельні трубочки з заварним кремом
Інгредієнти:
Приготування
Відокремлюємо жовток від білка, білок прибираємо в холодильник, він нам не знадобиться. Ви можете використовувати його потім для приготування іншої страви. У мисочці змішуємо жовток з молоком, додаємо цукор, пакетик ваніліну, перемішуємо і ставимо на слабкий вогонь варитися. Чекаємо, поки маса закипить, але не забуваємо постійно помішувати. Варимо 5 хвилин, поки крем не загусне. Повинна вийти однорідна, тягуча маса, схожа на згущене молоко. Поки солодка маса охолоджується, ми збиваємо міксером вершкове масло і акуратно додаємо по 1 чайній ложці наш солодкий сироп.
Збиваємо крем, поки не вийде однорідна пишна маса. Вафельні трубочки заздалегідь вже спечені - як у попередньому рецепті. Заварний крем перекладаємо в кондитерський мішок і начиняємо їм хрусткі вафельні трубочки.
Рекомендуємо добрі рецепти
Домашні вафлі - рецепт
Домашні вафлі - ностальгічне блюдо, здатне повернути кожного з нас у дитинство, в якому вафельні трубочки зі згущеним молоком займали почесне місце
Трубочки з білковим кремом
Багатьом ще з дитинства знайоме ласощі у вигляді хрустких трубочок наповнених білковим, або заварним кремом. У цій статті ми навчимося готувати такі
Трубочки зі згущеним молоком
Трубочки зі згущеним молоком - це дивовижне ласощі з дитинства. Приготувати його в домашніх умовах досить просто, і ми зараз розповімо. Читаємо наші
Тістечко з білковим кремом
Тістечка з легким білковим кремом - відмінне доповнення як до чашки чаю, так і до келиху шампанського. Пропонуємо вашій увазі декілька цікавих
Заварні трубочки
Всі ми любимо солодке. І якщо ви хочете порадувати близьких чудовим ласощами, пропонуємо вам спекти повітряні заварні трубочки. Приготувати їх досить
Вафельний печиво
Вафельний печиво - це дивовижне ласощі, яке знайоме нам з дитинства. Приготувати його не складе особливих труднощів, при наявності спеціальної