Домашні вафлі - рецепт

Класичні вафлі - рецепт
У багатьох країнах вафлі обожнюють, їх подають на десерт, доповнюючи морозивом і варенням, джемом і фруктами. Тонкі і хрусткі, м'які, пишні - навряд чи знайдеться хтось байдужий до вафель. Давайте спробуємо приготувати класичні вафлі в домашніх умовах.
Інгредієнти:
Приготування
М'які вафлі у вафельниці, рецепт яких ми наводимо вам, готуються досить швидко. Головне - отримати тісто потрібної консистенції, тому борошно ви можете додавати трохи менше, так і більше.
Гарненько збиваємо охолоджені яйця з цукром в піну, потім додаємо вершкове масло (розтоплене) і продовжуємо збивати міксером. Борошно просіваємо, потім додаємо сіль і соду, змішуємо з яйцями, маслом і замішуємо тісто. Консистенція тіста повинна нагадувати густу сметану. Вафельницю нагріваємо, наливаємо тісто і випікаємо солодкі вафлі, рецепт приготування яких займе близько 4 хвилин.
М'які вафлі у вафельниці - рецепт
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Тісто для вафель, рецепт яких ми наводимо вам, обов'язково повинно бути не дуже рідким, але і не дуже густим. Наливайте його тонким шаром, якщо хочете отримати більш хрусткі вафлі.
У розтоплене вершкове масло додаємо яйця і добре збиваємо. Потім додаємо цукор, борошно і ретельно вимішуємо тісто має нагадувати густу сметану. Нагріваємо вафельницю, змащуємо вершковим маслом, наливаємо тісто і випікаємо м'які вафлі (на даний рецепт піде близько 3-4 хвилин). У гарячому вигляді скручуємо трубочку, залишаючи всередині місце для начинки. Для начинки перемішуємо варене згущене молоко з м'яким вершковим маслом і наповнюємо остиглі трубочки.
Рецепт випічки вафель зі згущеним молоком
Для начинки в рецепті вафель у домашніх умовах ви можете взяти згущене молоко, густий джем, додати горішки або цукати. Єдиний мінус - якщо вафлі трохи полежать, то перестануть бути хрусткими, але менш смачними вони не стануть.
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:

Збиваємо яйця білого кольору, додаємо склянку цукру, м'яке вершкове масло, просіяне борошно і замішуємо тісто консистенції густої сметани. Нагріваємо вафельницю, змащуємо її маслом і наливаємо ложкою тісто. Випікаємо вафлі 3-4 хвилини, потім скручуємо в трубочку і викладаємо остигати на тарілку. Для начинки змішуємо згущене молоко з подрібненими горішками, додаємо вершкове масло і начиняємо остиглі вафельні трубочки. Приємного чаювання!
Не залиште в стороні і ще пару "вафельних" рецептів: вафельних трубочок зі згущеним молоком і вафельного торта .
Рекомендуємо добрі рецепти

Бельгійські вафлі
Ніжні бельгійські вафлі чудово поєднуються з морозивом, вершками, топленим шоколадом, фруктами, або медом. Це ідеальний ситний сніданок, який

Вафельні трубочки зі згущеним молоком
Смаки дитинства ніколи не забути. До них відноситься багато вкуснятин, в тому числі вафельні трубочки. Цей десерт готується в вафельницах, а

Рецепт вафель для радянської вафельниці
Радянські вафельниці можуть бути як електричними, так і схожими на прості сковорідки. У нашій статті ми пропонуємо вам цікаві рецепти для створення

Шоколадні вафлі
Домашні шоколадні вафлі - відмінний варіант сніданку для всієї родини, особливо якщо тісто заготовити з вечора. Пропонуємо вам кілька цікавих і

Віденські вафлі
Вафлі - це улюблені ласощі, як дорослих та дітей. У нашій статті ми поговоримо про віденських вафлях. Вони виходять пишними і м'якими. Це відмінний