Віденські вафлі

Рецепт м'яких віденських вафель з ваніллю
Інгредієнти:
Для тіста:
Для прикраси:
Приготування
У глибоку миску насипаємо цукровий пісок, кладемо трохи ванілі і розтоплене на повільному вогні масло. Потім, сюди ж розбиваємо яйця і ретельно перемішуємо всі інгредієнти, використовуючи спеціальний кухонний віночок.
Тепер наливаємо у ковшичек молоко, ставимо на плиту і злегка підігріваємо його на слабенькому вогні. Далі виливаємо його в посуд до решти продуктів, поступово всипаємо просіяне борошно, розпушувач, перемішуємо і замішуємо однорідне не туге тісто. Накриваємо його кришкою і даємо постояти близько 30 хвилин. Тим часом включаємо вафельницю електричну мережу, розігріваємо її, змащуємо маслом, наливаємо трохи тіста і випікаємо виріб не довше 5 хвилин.
Не втрачаючи часу дарма, беремо плитку шоколаду, натираємо її на маленькій тертці і посипаємо нею десерт, розкладений по невеликих порційних тарілках. Потім прикрашаємо блюдо цукровою пудрою, кленовим сиропом і листочками свіжої м'яти. Як підливи можете використовувати за бажанням ароматний мед або рідке згущене молоко.
Класичний рецепт віденських вафель
Інгредієнти:
Для крему:
Приготування
Розглянемо ще один спосіб, як приготувати віденські вафлі. Беремо охолоджене вершкове масло, нарізаємо його невеликими шматками і з'єднуємо в одній мисці з цукровим піском. Перемішуємо до повного розчинення кристалів, акуратно вводимо збиті міксером курячі яйця і тепле молоко. Тепер беремо іншу мисочку і висипаємо в неї просіяне пшеничне борошно з розпушувачем. Кілька раз перемішуємо інгредієнти і видавлюємо в суху масу лимонний сік.
Потім обережно виливаємо сюди ж молочну суміш і збиваємо всі продукти блендером. В кінцевому результаті у вас повинно вийти напіврідке, нещільне тісто для віденських вафель. Далі наливаємо його невеликими порціями в добре розігріту электровафельницу і по черзі випікаємо вироби приблизно за 5 хвилин до готовності. Перед подачею на стіл, готовий десерт поливаємо розтопленим шоколадним,

А якщо у вас є зайве вільний час, то можна приготувати спеціальний ніжний крем. Для цього яйце гарненько збиваємо міксером, підсипаємо цукор, кладемо ваніль і виливаємо тепле молоко. Ставимо масу на дуже слабенький вогонь і варимо до тих пір, поки на поверхні крему не почнуть з'являтися бульбашки. Потім суміш охолоджуємо і змащуємо їм кожну вафельку, склеюючи їх по 2 штуки. Для прикраси десерту використовуємо волоські горіхи: обсмажуємо на сухій сковороді, а потім подрібнюють ступкою і посипаємо наша страва. Ось і все, віденські вафлі в электровафельнице готові!
Рекомендуємо добрі рецепти

Домашні вафлі - рецепт
Домашні вафлі - ностальгічне блюдо, здатне повернути кожного з нас у дитинство, в якому вафельні трубочки зі згущеним молоком займали почесне місце

Бельгійські вафлі
Ніжні бельгійські вафлі чудово поєднуються з морозивом, вершками, топленим шоколадом, фруктами, або медом. Це ідеальний ситний сніданок, який

Рецепт вафель для радянської вафельниці
Радянські вафельниці можуть бути як електричними, так і схожими на прості сковорідки. У нашій статті ми пропонуємо вам цікаві рецепти для створення

Шоколадні вафлі
Домашні шоколадні вафлі - відмінний варіант сніданку для всієї родини, особливо якщо тісто заготовити з вечора. Пропонуємо вам кілька цікавих і

Тісто для вафель
Вафлі - дивовижно смачна випічка, яку обожнюють, як дорослі, так і діти. Але не всі господині вміють правильно замішувати тісто для їх створення. Тут