Рецепт Ніжні вафлі
Інгредієнти:
Інструкції
Розігріти вафельницю на максимальну величину. Змішати молоко і оцет, дати постояти 5 хвилин, поки не загусне. Змішати жовтки, борошно, сметану, кукурудзяне борошно і соду. Розмішати в суміші молока і оцту. Додати масло і перемішати, але не збивати. Збити міксером на високій швидкості яєчні білки. Додати половину в тісто і перемішати. Додати половину. Збризнути вафельницю маслом. Залити 1 склянку тесту в вафельниці. Закрити кришку і смажити до золотистої хрусткої скоринки, близько 6 хвилин. Готові вафлі швидко струсити, щоб вийшов пар, і подавати. Повторити з рештою тестом.
Кількість порцій: 6
Рекомендуємо добрі рецепти
Домашні вафлі - рецепт
Домашні вафлі - ностальгічне блюдо, здатне повернути кожного з нас у дитинство, в якому вафельні трубочки зі згущеним молоком займали почесне місце
Рецепт вафель для радянської вафельниці
Радянські вафельниці можуть бути як електричними, так і схожими на прості сковорідки. У нашій статті ми пропонуємо вам цікаві рецепти для створення