Рецепт Яблучне повидло
Інгредієнти:
Інструкції
У каструлі на середньому вогні розтопити масло і додати яблука. Варити яблука близько 5 хвилин. Додати сидр, довести до кипіння, зменшити вогонь і варити на повільному вогні близько 30 хвилин. Розігріти духовку до 120 градусів. Пресом зробити пюре з приготованих яблук. Додати лимонний сік, лимонну цедру і корицю. У блендері збити пюре до отримання однорідної маси. Вилити суміш у форму для випічки. Запікати в духовці, періодично помішуючи, поки суміш не загусне, приблизно від 3 до 3 1/2 години. Дати охолонути перед подачею на стіл. Яблучне повидло може зберігатися в холодильнику в герметичному контейнері до 5 днів.
Кількість порцій: 6
Рекомендуємо добрі рецепти
Варення з яблук
Варення з яблук вважається самим традиційним варенням в нашій країні. Причиною цього стала невисока ціна і доступність яблук в період їх дозрівання
Яблучне повидло в мультиварці
Яблучне повидло - це смачне і ароматне ласощі, яке можна подати до чаю, як самостійний десерт або використовувати як начинку для пирогів. І сьогодні