Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Рецепт Яблучне повидло

Рецепт Яблучне повидло

25-12-2014, 21:10
1 029
Рецепт Яблучне повидло

Інгредієнти:

  • вершкового масла - 2 Ст. ложки

  • яблук, очищених і порізаних на 4 частини - 1.5 Кілограма

  • яблучного сидру - 3 Чашки

  • лимона ,сік - 1/2 Штуки

  • лимонної цедри - 1 Чайна ложка

  • меленої кориці - 1/2 Чайних ложки

  • Інструкції
    У каструлі на середньому вогні розтопити масло і додати яблука. Варити яблука близько 5 хвилин. Додати сидр, довести до кипіння, зменшити вогонь і варити на повільному вогні близько 30 хвилин. Розігріти духовку до 120 градусів. Пресом зробити пюре з приготованих яблук. Додати лимонний сік, лимонну цедру і корицю. У блендері збити пюре до отримання однорідної маси. Вилити суміш у форму для випічки. Запікати в духовці, періодично помішуючи, поки суміш не загусне, приблизно від 3 до 3 1/2 години. Дати охолонути перед подачею на стіл. Яблучне повидло може зберігатися в холодильнику в герметичному контейнері до 5 днів.
    Кількість порцій: 6
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Варення з яблук
    Варення з яблук
    Варення з яблук вважається самим традиційним варенням в нашій країні. Причиною цього стала невисока ціна і доступність яблук в період їх дозрівання
    Яблучне повидло в мультиварці
    Яблучне повидло в мультиварці
    Яблучне повидло - це смачне і ароматне ласощі, яке можна подати до чаю, як самостійний десерт або використовувати як начинку для пирогів. І сьогодні