Яблучне повидло в мультиварці
Яблучне повидло зварене в мультиварці, виходить чудово смачним, насиченим і ароматним. Його можна використовувати як самостійну страву, а можна - в якості начинки для пирогів.
Інгредієнти:
цукор - за смаком;
свіжі яблука - 1 кг
Приготування
Яблука промиваємо, нарізаємо шматочками і видаляємо серцевинки. Тепер перекладаємо їх у чашу мультиварки, зверху засипаємо цукром, закриваємо прилад кришкою і готуємо в режимі «Гасіння» приблизно 2 - 25 години, періодично помішуючи яблучне варення . Готове гаряче повидло розливаємо по банках і закручуємо кришками.
Інгредієнти:
апельсини - 3 шт.;
яблука - 5 шт.;
лимон - 05 шт.;
цукор - 500 р.
Приготування
Яблука і апельсини промиваємо, очищаємо від шкірки, насіння і подрібнюємо кубиками. Лимон шаткуємо невеликими скибочками разом з шкіркою. Тепер все складаємо в чашу мультиварки, засипаємо цукром, встановлюємо режим «Гасіння» і варимо яблучне повидло з апельсинами приблизно 2-3 години. У процесі приготування періодично відкриваємо кришку приладу і помішує ложкою варення.
Готове, добре розварене ласощі подрібнюємо заглибним блендером в пюре, після чого знову кип'ятимо повидло в мультиварці ще хвилин 7-10. Потім розливаємо варення по стерилізованим баночках і закручуємо кришками.
Інгредієнти:
цукор - 1 кг;
яблука - 600 г;
слива - 500 р.
Приготування
Сливу добре промиваємо під проточною водою, викладаємо на стіл і даємо воді стекти, а потім додатково обсушуємо рушником. Далі акуратно виймаємо з плодів кісточки, а самі сливи перетворюємо з допомогою блендера в пюре. Яблука також промиваємо, видаляємо серединки, хвостики і нарізаємо фрукти шматочками. Тепер перекладаємо сливове пюре і яблука в одну ємність і добре перемішуємо. Ставимо миску на дуже маленький вогонь, нагріваємо, додаємо трохи цукру, гарненько все перемішуємо і варимо ще 10 хвилин.
Тепле фруктове пюре акуратно перекладаємо в ємність мультиварки, встановлюємо в прилад, закриваємо кришкою і включаємо, вибравши режим «Випічка» і час приготування - 20 хвилин. Коли пролунає сигнал готовності, висипаємо в масу цукор, що залишився, перемішуємо і готуємо ще 25 години при режимі «Гасіння».
Рецепт яблучного повидла в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Яблука промиваємо, нарізаємо шматочками і видаляємо серцевинки. Тепер перекладаємо їх у чашу мультиварки, зверху засипаємо цукром, закриваємо прилад кришкою і готуємо в режимі «Гасіння» приблизно 2 - 25 години, періодично помішуючи яблучне варення . Готове гаряче повидло розливаємо по банках і закручуємо кришками.
Рецепт яблучного повидла з апельсинами в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Яблука і апельсини промиваємо, очищаємо від шкірки, насіння і подрібнюємо кубиками. Лимон шаткуємо невеликими скибочками разом з шкіркою. Тепер все складаємо в чашу мультиварки, засипаємо цукром, встановлюємо режим «Гасіння» і варимо яблучне повидло з апельсинами приблизно 2-3 години. У процесі приготування періодично відкриваємо кришку приладу і помішує ложкою варення.
Готове, добре розварене ласощі подрібнюємо заглибним блендером в пюре, після чого знову кип'ятимо повидло в мультиварці ще хвилин 7-10. Потім розливаємо варення по стерилізованим баночках і закручуємо кришками.
Повидло з яблук і слив в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Сливу добре промиваємо під проточною водою, викладаємо на стіл і даємо воді стекти, а потім додатково обсушуємо рушником. Далі акуратно виймаємо з плодів кісточки, а самі сливи перетворюємо з допомогою блендера в пюре. Яблука також промиваємо, видаляємо серединки, хвостики і нарізаємо фрукти шматочками. Тепер перекладаємо сливове пюре і яблука в одну ємність і добре перемішуємо. Ставимо миску на дуже маленький вогонь, нагріваємо, додаємо трохи цукру, гарненько все перемішуємо і варимо ще 10 хвилин.
Тепле фруктове пюре акуратно перекладаємо в ємність мультиварки, встановлюємо в прилад, закриваємо кришкою і включаємо, вибравши режим «Випічка» і час приготування - 20 хвилин. Коли пролунає сигнал готовності, висипаємо в масу цукор, що залишився, перемішуємо і готуємо ще 25 години при режимі «Гасіння».
Рекомендуємо добрі рецепти
Яблучне пюре зі згущеним молоком
Яблучне пюре зі згущеним молоком - це дивовижне ласощі, яке можна приготувати досить просто без особливих зусиль. Ми розповімо вам 2 рецепта, як його
Варення з дині
Диня - запашний і смачний плід, який ми любимо з дитинства. В кулінарії вона використовується досить широко. З неї роблять варення, компоти, соки,
Повидло із слив на зиму
Повидло - це густа пюреобразная маса, яка виходить шляхом уварювання ягідного або фруктового пюре з додаванням цукру і прянощів (гвоздики, кориці). І
Лосось в мультиварці
Лосось - це риба з родини лососевих, дуже смачна і поживна. Приготувати її можна різними способами: посмажити, зварити, запекти. Але сьогодні ми з
Варення зі сливи в мультиварці
В мультиварці зручно готувати не тільки страви для щоденного раціону, але і для тривалого зберігання, наприклад, варення. У нашій статті ми розповімо