Лосось в мультиварці
Пропонуємо вашій увазі кілька рецептів приготування лосося в мультиварці.
Інгредієнти:
свіжий лосось - 2 шт.;
помідор - 2 шт.;
плавлений сир - 50 г;
сушений орегано - за смаком;
рослинна олія;
спеції.
Приготування
Зараз розповімо, як приготувати лосося в мультиварці. Лосось промиваємо, виймаємо кістки, розрізаємо на невеликі стейки. Помідори шаткуємо кружечками і викладаємо на дно чаші мультиварки, солимо, перчимо і наливаємо трохи масла. Потім кладемо шматочки лосося, зверху покриваємо скибочками сиру і посипаємо орегано. Готуємо рибу в мультиварці, виставивши на дисплеї програму «Випічка» і часом 10-15 хвилин.
Інгредієнти:
лосось - 4 стейка;
сир - за бажанням;
спеції.
Для гарніру:
рис - 1 ст.;
лавровий листочок;
вода - 2 ст.;
часник - 1 зубчик.
Приготування
Для початку давайте приготуємо рибу. Якщо у вас ціла рибка, промиваємо її, обробляємо, чистимо і розрізаємо на порційні шматочки. Стейки з лосося трохи підсолюємо, перчимо, присипаємо сумішшю трав і ретельно втираємо всі спеції з обох сторін в рибу. Потім перекладаємо стейки в спеціальний контейнер мультиварки для «варіння на пару», зверху присипаємо рибку тертим сиром і при бажанні змащуємо сметаною.
Викладаємо кільцями нашатковану цибулю, покриваємо тертою морквою і посипаємо свіжою зеленню. В чаші мультиварці цим часом можна приготувати рис. Для цього крупу промиваємо, всипаємо в чашу, додаємо сіль, лавровий листочок, кидаємо зубчик часничку і вливаємо трохи соняшникової масла.
Потім наливаємо холодної води, зверху встановлюємо контейнер з рибою, закриваємо кришку приладу, вибираємо режим «Варка на пару» і готуємо всі 10 хвилин. Після сигналу готовності, акуратно виймаємо контейнер, стейки риби перекладаємо на блюдо і подаємо до столу разом з відварним рисом або іншим гарніром.
Інгредієнти:
рибне філе - 500 г;
цибулина - 1 шт.;
морква - 1 шт.;
масло рослинне - 2 ст. ложки;
кетчуп - 2 ст. ложки;
сметана - 2 ст. ложки;
картопля - 5 шт.;
спеції;
лавровий листочок.
Приготування
Отже, рибу обробляємо, промиваємо, видаляємо кістки і нарізаємо невеликими шматочками. Очищаємо овочі, моркву натираємо на терочке, а цибулька шаткуємо півкільцями. У чашу мультиварки наливаємо рослинне масло, викладаємо овочі, а зверху-шматочки риби. Вибираємо режим «Випічка», закриваємо кришкою і готуємо 20 хвилин. Після сигналу готовності, все перемішуємо, додаємо кетчуп, сметану, солимо, перчимо за смаком і кидаємо лавровий листочок. Картопля очищаємо, нарізаємо кубиками і додаємо в каструлю. Перемішуємо овочі з лососем, підсолюємо за смаком, закриваємо кришкою і ставимо на «Гасіння» на 1 годину. Після закінчення часу, лосось, запечений в мультиварці, готовий!
Інгредієнти:
цибулина - 1 шт.;
свіжий лосось - 300 г;
морква - 50 г;
соєвий соус - 40 мл;
картопля - 2 шт.;
консервована солодка кукурудза - 40 г;
спеції;
олія рослинна.
Приготування
Філе лосося ріжемо кубиками. Моркву чистимо і натираємо на крупній тертці, а картоплю шаткуємо соломкою. Рибу викладаємо в чашу мультиварки і обсмажуємо з овочами хвилин 15. Потім додаємо картоплю, перчимо, підсолюємо за смаком, вливаємо вершки і соєвий соус. Доливаємо води в залежності від того, який суп ви хочете отримати в результаті - густий або рідкий. Тепер закриваємо прилад кришкою, вибираємо режим «Суп» і готуємо страву близько години. Далі розливаємо готовий суп по тарілках і подаємо на стіл з білими сухариками.
Стейк з лосося в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Зараз розповімо, як приготувати лосося в мультиварці. Лосось промиваємо, виймаємо кістки, розрізаємо на невеликі стейки. Помідори шаткуємо кружечками і викладаємо на дно чаші мультиварки, солимо, перчимо і наливаємо трохи масла. Потім кладемо шматочки лосося, зверху покриваємо скибочками сиру і посипаємо орегано. Готуємо рибу в мультиварці, виставивши на дисплеї програму «Випічка» і часом 10-15 хвилин.
Лосось на пару в мультиварці
Інгредієнти:
Для гарніру:
Приготування
Для початку давайте приготуємо рибу. Якщо у вас ціла рибка, промиваємо її, обробляємо, чистимо і розрізаємо на порційні шматочки. Стейки з лосося трохи підсолюємо, перчимо, присипаємо сумішшю трав і ретельно втираємо всі спеції з обох сторін в рибу. Потім перекладаємо стейки в спеціальний контейнер мультиварки для «варіння на пару», зверху присипаємо рибку тертим сиром і при бажанні змащуємо сметаною.
Викладаємо кільцями нашатковану цибулю, покриваємо тертою морквою і посипаємо свіжою зеленню. В чаші мультиварці цим часом можна приготувати рис. Для цього крупу промиваємо, всипаємо в чашу, додаємо сіль, лавровий листочок, кидаємо зубчик часничку і вливаємо трохи соняшникової масла.
Потім наливаємо холодної води, зверху встановлюємо контейнер з рибою, закриваємо кришку приладу, вибираємо режим «Варка на пару» і готуємо всі 10 хвилин. Після сигналу готовності, акуратно виймаємо контейнер, стейки риби перекладаємо на блюдо і подаємо до столу разом з відварним рисом або іншим гарніром.
Лосось з картоплею в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Отже, рибу обробляємо, промиваємо, видаляємо кістки і нарізаємо невеликими шматочками. Очищаємо овочі, моркву натираємо на терочке, а цибулька шаткуємо півкільцями. У чашу мультиварки наливаємо рослинне масло, викладаємо овочі, а зверху-шматочки риби. Вибираємо режим «Випічка», закриваємо кришкою і готуємо 20 хвилин. Після сигналу готовності, все перемішуємо, додаємо кетчуп, сметану, солимо, перчимо за смаком і кидаємо лавровий листочок. Картопля очищаємо, нарізаємо кубиками і додаємо в каструлю. Перемішуємо овочі з лососем, підсолюємо за смаком, закриваємо кришкою і ставимо на «Гасіння» на 1 годину. Після закінчення часу, лосось, запечений в мультиварці, готовий!
Суп з лосося в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Філе лосося ріжемо кубиками. Моркву чистимо і натираємо на крупній тертці, а картоплю шаткуємо соломкою. Рибу викладаємо в чашу мультиварки і обсмажуємо з овочами хвилин 15. Потім додаємо картоплю, перчимо, підсолюємо за смаком, вливаємо вершки і соєвий соус. Доливаємо води в залежності від того, який суп ви хочете отримати в результаті - густий або рідкий. Тепер закриваємо прилад кришкою, вибираємо режим «Суп» і готуємо страву близько години. Далі розливаємо готовий суп по тарілках і подаємо на стіл з білими сухариками.
Рекомендуємо добрі рецепти
Маринований лосось
Шведський маринований лосось (гравлакс) - екзотичне блюдо для нашої країни, адже за автентичним рецептом рибу прямо в буряковому маринаді закопують
Лосось з картоплею
Лосось з картоплею - відмінне блюдо для обіду або вечері в колі родини. Приготувати його зовсім нескладно. І ви в цьому переконаєтеся, ознайомившись
Лосось в кунжуті
Японці давно оцінили чарівне поєднання кунжуту з лососем, а вже вони точно знають толк в рибних стравах! Ми пропонуємо вам спробувати приготувати
Рибний суп в мультиварці
Дієтологи рекомендують їсти рибу частіше, ніж м'ясо. Також вони постійно нагадують про користь перших страв. І сьогодні ми пропонуємо вам кілька
Картопля з м'ясом у мультиварці
Картопля з м'ясом - це класичне блюдо, яке приготувати досить просто, особливо якщо у вас під рукою є кухонні помічниця - мультиварка. Давайте
Форель в мультиварці
Форель - смачна делікатесна риба, яку використовують для створення різних страв. І сьогодні ми детально розберемося, що з неї можна зробити в