Форель в мультиварці
Форель - делікатесна риба. Її м'ясо неймовірно ніжне і смачне. Цю рибу шанують кулінари багатьох країн. Цікаві рецепти приготування форелі в мультиварці чекають вас нижче.
Стейк з форелі в мультиварці
Інгредієнти:
стейк форелі - 6 шматочків;
молоко - 100 мл;
сметана - 100 г;
часник - 3 зубчики;
апельсин - 1 шт.;
кріп, петрушка, сіль, перець - за смаком.
Приготування
Стейки форелі промиваємо під проточною водою і обсушуємо. Викладаємо їх у каструлю мультиварки, солимо, перчимо і збризкуємо рослинним маслом. Для соусу з'єднуємо сметану, молоко, подрібнений часник, зелень, апельсин, нарізану часточками, і гарненько перемішуємо. Заливаємо їм стейки форелі в мультиварці. В режимі «Випічка» готуємо 25 хвилин. Як гарнір підійде тушкована картопля або відварний рис.
Філе форелі в мультиварці
Інгредієнти:
філе форелі - 400 г;
сметана - 100 г;
твердий сир - 100 г;
масло вершкове - 30 г;
сіль, спеції.
Приготування
Філе форелі миємо, обсушуємо паперовим рушником і ріжемо на порційні шматочки. Натираємо їх сіллю і спеціями, залишаємо маринуватися приблизно на 15 хвилин. На великій тертці натираємо сир. Змащуємо вершковим маслом каструлю мультиварки. Кожен шматочок риби спочатку макаємо в сметану, а потім укладаємо в каструлю. Зверху посипаємо все це сиром. В режимі «Випічка» готуємо 20 хвилин. Подаємо до столу з відвареною рисом і овочами.
Юшка з форелі в мультиварці
Інгредієнти:
голова форелі - 1 шт.;
філе форелі - 300 г;
морква - 100 г;
цибуля - 100 г;
картопля - 250 г;
лимон - 1 зубчик;
вершкове масло - 20 г;
лавровий лист - 2-3 шт.;
сіль, чорний перець горошком, зелень кропу - за смаком.
Приготування
У каструлю мультиварки наливаємо 4 мультистакана води, кладемо голову риби і скибочку лимона, щоб в процесі варіння не було запаху. Встановлюємо режим «Гасіння» і час приготування 40 хвилин. Тим часом подрібнюємо цибулю, картоплю ріжемо невеликими брусочками, а моркву - полукружками. Викладаємо підготовлені овочі в бульйон, додаємо шматочки філе форелі, сіль, спеції і в режимі «Варка на пару» готуємо ще 40 хвилин. Після цього кришку мультиварки відкриваємо, додаємо шматочок вершкового масла, кріп і даємо настоятися близько 10 хвилин. Все, суп з форелі в мультиварці готовий!
Форель, запечена в мультиварці
Інгредієнти:
стейки річкової форелі - 3 шт.;
цибуля - 3 шт.;
помідори - 2 шт.;
сир твердий - 100 г;
сіль, спеції для риби - на смак;
рослинна олія;
лимон - 1 шт.
Приготування
Стейки форелі промиваємо під проточною водою, обсушуємо, потім поливаємо рослинним маслом, присипаємо сіллю і спеціями і залишаємо хвилин на 15-20. Помідори ріжемо кубиками, цибулю - півкільцями, а сир тремо на тертці. У каструлю мультиварки вливаємо трохи рослинної олії, викладаємо промариновані стейки форелі і в режимі «Випічка» готуємо 15 хвилин. Лимон ріжемо навпіл, видавлюємо сік на рибу і зверху рівномірно розподіляємо цибулю, злегка його додаємо сіль, викладаємо шар помідорів і засипаємо тертим сиром. В тому ж режимі готуємо ще 40 хвилин. Перед подачею до столу річкову форель, приготовану в мультиварці, посипаємо блюдо подрібненою зеленню.
Як приготувати форель на пару в мультиварці?
Інгредієнти:
стейки форелі - 2 шт;
лимон - половинка;
сіль, спеції для риби - на смак.
Приготування
Стейк форелі миємо, обсушуємо, натираємо сіллю і спеціями. Укладаємо їх у чашу для приготування на пару, скроплюємо соком лимона. Встановлюємо в чашу мультиварки, в яку попередньо налили 4 мультистакана води. Бажано відразу наливати гарячу воду, щоб час приготування скоротилося. В режимі «Варка на пару» готуємо 30 хвилин. Форель, приготована на пару в мультиварці, виходить неймовірно смачною і ніжною. Акуратно, щоб вона не розвалилася, виймаємо її з чаші, перекладаємо на тарілку і подаємо до столу.
Стейк з форелі в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Стейки форелі промиваємо під проточною водою і обсушуємо. Викладаємо їх у каструлю мультиварки, солимо, перчимо і збризкуємо рослинним маслом. Для соусу з'єднуємо сметану, молоко, подрібнений часник, зелень, апельсин, нарізану часточками, і гарненько перемішуємо. Заливаємо їм стейки форелі в мультиварці. В режимі «Випічка» готуємо 25 хвилин. Як гарнір підійде тушкована картопля або відварний рис.
Філе форелі в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Філе форелі миємо, обсушуємо паперовим рушником і ріжемо на порційні шматочки. Натираємо їх сіллю і спеціями, залишаємо маринуватися приблизно на 15 хвилин. На великій тертці натираємо сир. Змащуємо вершковим маслом каструлю мультиварки. Кожен шматочок риби спочатку макаємо в сметану, а потім укладаємо в каструлю. Зверху посипаємо все це сиром. В режимі «Випічка» готуємо 20 хвилин. Подаємо до столу з відвареною рисом і овочами.
Юшка з форелі в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
У каструлю мультиварки наливаємо 4 мультистакана води, кладемо голову риби і скибочку лимона, щоб в процесі варіння не було запаху. Встановлюємо режим «Гасіння» і час приготування 40 хвилин. Тим часом подрібнюємо цибулю, картоплю ріжемо невеликими брусочками, а моркву - полукружками. Викладаємо підготовлені овочі в бульйон, додаємо шматочки філе форелі, сіль, спеції і в режимі «Варка на пару» готуємо ще 40 хвилин. Після цього кришку мультиварки відкриваємо, додаємо шматочок вершкового масла, кріп і даємо настоятися близько 10 хвилин. Все, суп з форелі в мультиварці готовий!
Форель, запечена в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Стейки форелі промиваємо під проточною водою, обсушуємо, потім поливаємо рослинним маслом, присипаємо сіллю і спеціями і залишаємо хвилин на 15-20. Помідори ріжемо кубиками, цибулю - півкільцями, а сир тремо на тертці. У каструлю мультиварки вливаємо трохи рослинної олії, викладаємо промариновані стейки форелі і в режимі «Випічка» готуємо 15 хвилин. Лимон ріжемо навпіл, видавлюємо сік на рибу і зверху рівномірно розподіляємо цибулю, злегка його додаємо сіль, викладаємо шар помідорів і засипаємо тертим сиром. В тому ж режимі готуємо ще 40 хвилин. Перед подачею до столу річкову форель, приготовану в мультиварці, посипаємо блюдо подрібненою зеленню.
Як приготувати форель на пару в мультиварці?
Інгредієнти:
Приготування
Стейк форелі миємо, обсушуємо, натираємо сіллю і спеціями. Укладаємо їх у чашу для приготування на пару, скроплюємо соком лимона. Встановлюємо в чашу мультиварки, в яку попередньо налили 4 мультистакана води. Бажано відразу наливати гарячу воду, щоб час приготування скоротилося. В режимі «Варка на пару» готуємо 30 хвилин. Форель, приготована на пару в мультиварці, виходить неймовірно смачною і ніжною. Акуратно, щоб вона не розвалилася, виймаємо її з чаші, перекладаємо на тарілку і подаємо до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти
Форель в сметанному соусі
Форель - рибка особлива. Вона дуже смачна у будь-якому вигляді - варена, гриль, смажена, але краще всього виходить форель під соусом, наприклад, під
Форель - рецепти
Форель - одна з найсмачніших риб. Її смажать, запікають цілком, солять, використовують в створенні різних супів. Ось про всіх цих способах
Стейк з форелі в духовці
Форель - смачна риба сімейства лососевих. І сьогодні ми розповімо, як приготувати стейки з форелі в духовці. Таке просте блюдо неодмінно сподобається
Шашлик з форелі
Переконаним вегетаріанцям або тим, хто просто не любить шашлик з м'яса, зовсім не обов'язково під час пікніка задовольнятися тільки овочами або
Форель на грилі
Однією з найсмачніших риб вважається форель. Її можна і просто посмажити, і тушкувати в духовці з овочами, і, звичайно ж, запекти на грилі.
Стейк в мультиварці
Стейк - це обсмажений з 2-х сторін шматок м'яса або риби. Найчастіше їх готують на сковороді або в духовці. Але сьогодні ми з вами поговоримо про те,