Стейк в мультиварці
Стейки, приготовані в мультиварці, виходять дивовижно соковитими і м'якими. І навіть не важливо з якого м'яса вони приготовані!
Інгредієнти:
м'якоть свинини - 500 г;
оливкова олія;
рослинне масло - 1 ст. ложка;
йогурт - для маринаду;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Для приготування свинячого стейка в мультиварці беремо тільки свіже м'ясо, бажано м'якоть. Нарізаємо її на шматочки товщиною не менше 2 см упоперек волокон. Потім кожен скибочку солимо і перчимо за смаком з двох сторін. Можна замаринувати м'ясо в йогурті, тоді воно виходить більш соковитим. Безпосередньо перед приготуванням м'ясо обсушуємо і обмазуємо оливковою олією. Мультиварку включаємо режим "Смаження", наливаємо трохи олії і обсмажуємо стейки по 3-5 хвилин з двох сторін. За цим же рецептом можна з легкістю приготувати в мультиварці і стейки з яловичини .
Інгредієнти:
стейки сьомги - 3 шт.;
вершкове масло;
вода - 4 ст.;
сіль, перець - за смаком;
зерна граната - для прикраси;
лимон - 1 шт.
Для соусу:
сметана - 40 мл;
вершки - 100 мл;
кріп, петрушка;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Беремо стейки сьомги, моєму, натираємо спеціями і сіллю, збризкуємо лимонним соком. У чашу мультиварки наливаємо воду, кидаємо кілька лаврових листочків. Зверху встановлюємо контейнер для приготування страви на пару. Закладаємо в нього шматочки риби, закриваємо кришкою. Вибираємо програму «Варка на пару» і приблизно через 20 хвилин сьомга в мультиварці готова! Поки готується риба, робимо соус: змішуємо сметану, вершки, подрібнену зелень, додаємо трохи солі і перцю. При подачі на стіл прикрашаємо блюдо гранатом, лимоном або петрушкою. Точно також можна приготувати і смачний, ароматний стейк з форелі в мультиварці.
Інгредієнти:
стейки індички - 4 шт.;
рослинна олія;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Чашу мультиварки гарненько промазуємо рослинним маслом. Кожен стейк окремо промиваємо холодною водою і витираємо рушником. Змішуємо разом сіль, чорний перець і цієї ароматною сумішшю гарненько натираємо стейки індички. Укладаємо шматочки в чашу мультиварки і вмикаємо прилад на 40 хвилин, виставивши програму «Випічка». Приблизно через 20 хвилин після початку приготування, акуратно перевертаємо м'ясо на іншу сторону. Смажимо індичку в мультиварці до повної готовності і м'якого стану. Подаємо стейки обов'язково гарячими і зі свіжими овочами.
Стейк зі свинини в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування свинячого стейка в мультиварці беремо тільки свіже м'ясо, бажано м'якоть. Нарізаємо її на шматочки товщиною не менше 2 см упоперек волокон. Потім кожен скибочку солимо і перчимо за смаком з двох сторін. Можна замаринувати м'ясо в йогурті, тоді воно виходить більш соковитим. Безпосередньо перед приготуванням м'ясо обсушуємо і обмазуємо оливковою олією. Мультиварку включаємо режим "Смаження", наливаємо трохи олії і обсмажуємо стейки по 3-5 хвилин з двох сторін. За цим же рецептом можна з легкістю приготувати в мультиварці і стейки з яловичини .
Стейк з сьомги в мультиварці
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
Беремо стейки сьомги, моєму, натираємо спеціями і сіллю, збризкуємо лимонним соком. У чашу мультиварки наливаємо воду, кидаємо кілька лаврових листочків. Зверху встановлюємо контейнер для приготування страви на пару. Закладаємо в нього шматочки риби, закриваємо кришкою. Вибираємо програму «Варка на пару» і приблизно через 20 хвилин сьомга в мультиварці готова! Поки готується риба, робимо соус: змішуємо сметану, вершки, подрібнену зелень, додаємо трохи солі і перцю. При подачі на стіл прикрашаємо блюдо гранатом, лимоном або петрушкою. Точно також можна приготувати і смачний, ароматний стейк з форелі в мультиварці.
Стейк з індички в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Чашу мультиварки гарненько промазуємо рослинним маслом. Кожен стейк окремо промиваємо холодною водою і витираємо рушником. Змішуємо разом сіль, чорний перець і цієї ароматною сумішшю гарненько натираємо стейки індички. Укладаємо шматочки в чашу мультиварки і вмикаємо прилад на 40 хвилин, виставивши програму «Випічка». Приблизно через 20 хвилин після початку приготування, акуратно перевертаємо м'ясо на іншу сторону. Смажимо індичку в мультиварці до повної готовності і м'якого стану. Подаємо стейки обов'язково гарячими і зі свіжими овочами.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як приготувати стейк з сьомги?
Стейк з сьомги - це дуже смачна традиційна їжа і приготувати її досить просто. Давайте розглянемо декілька цікавих рецептів смаження цієї
Свинячий стейк
Стейк - це багатьма з нас улюблене блюдо. Найчастіше його смажать, звичайно ж, із яловичини. Але сьогодні ми відійдемо від традиції, і розповімо вам
Стейк з індички
Стейк - це смачний обсмажені з двох сторін шматок м'яса. Його зазвичай готують із свинини або яловичини. Але сьогодні ми пропонуємо кілька простих
Стейк з телятини
Стейк - це смачне блюдо для справжніх чоловіків і не тільки. Його зазвичай готують з яловичини або свинини. Але сьогодні ми пропонуємо більш ніжний
Лосось в мультиварці
Лосось - це риба з родини лососевих, дуже смачна і поживна. Приготувати її можна різними способами: посмажити, зварити, запекти. Але сьогодні ми з
Форель в мультиварці
Форель - смачна делікатесна риба, яку використовують для створення різних страв. І сьогодні ми детально розберемося, що з неї можна зробити в