Свинячий стейк
Найчастіше роблять стейки з яловичини але немає правил без винятків. Ми вам зараз розповімо, як приготувати свинячий стейк.
Інгредієнти:
вирізка свиняча - 600 г;
цибуля (великий) - 1 шт.;
рослинне масло - 2 ст. ложки;
гірчиця - 30 г;
чорний, червоний мелений перець - за смаком;
сіль - за смаком.
Приготування
Отже, давайте розберемося, як посмажити свинячий стейк. Свинячу вирізку спочатку миємо й обсушуємо, а потім нарізаємо скибочками товщиною близько 15 см. Кожен скибочку відбиваємо і притрушиваем сіллю і перцем. Всі шматочки складаємо в миску, додаємо гірчицю і добре перемішуємо. Залишаємо м'ясо приблизно на 1 годину маринуватися. На сковороді розігріваємо рослинне масло і викладаємо свинячі стейки. З кожної сторони обсмажуємо хвилини по 3-4 на великому вогні, щоб утворилася рум'яна кірочка. Після цього викладаємо в сковороду цибулю, нарізану півкільцями. Сковороду накриваємо кришкою, зменшуємо вогонь і протушиваем ще близько 5-7 хвилин.
Інгредієнти:
свиняча шийка - 600 г;
часник - 1 головка;
мед - 1 ст. ложка;
рослинна олія - 60 мл;
соєвий соус - 100 мл;
чорний мелений перець - за смаком.
Приготування
Спочатку готуємо маринад. Для цього змішуємо соєвий соус, подрібнений часник, рослинне масло і мед. Свинячу шийку нарізаємо скибочками товщиною близько 15 см (відбивати не потрібно). Змішуємо їх з маринадом і залишаємо години на 3. Після цього кожен шматочок м'яса притрушиваем перцем і загортаємо у фольгу. При температурі 150 градусів в режимі конвекції запікаємо близько 2 годин. Стейки з свинячої шийки в духовці готові. До них відмінно підійде салат зі свіжих овочів.
Звичайне м'ясо в мультиварці неможливо приготувати дуже швидко. У цьому ж рецепті весь секрет полягає в просочуванні.
Інгредієнти:
свинина - 05 кг;
яйця - 2 шт.;
гірчиця - 1 ст. ложка;
крохмаль - 1 ст. ложка;
сіль, перець - за смаком;
рослинне масло - 1 ст. ложка;
панірувальні сухарі для обвалювання.
Приготування
Свинину нарізаємо шматочками бажаного розміру товщиною близько 1-15 см. Готуємо просочення: яйця збиваємо з гірчицею, крохмаль, сіль і перець додаємо за смаком. Занурюємо м'ясо в цю суміш і ставимо в холодильник мінімум на ніч. Потім в мультиварці вибираємо режим «Смаження», час приготування 10 хвилин. М'ясо обвалюють у панірувальних сухарях. У каструлю мультиварки вливаємо олію, розігріваємо його протягом 2-3 хвилин, а потім обсмажуємо м'ясо з обох сторін по 3 хвилини з кожної. Свинячі стейки в мультиварці готові!
Свинячий стейк на сковороді
Інгредієнти:
Приготування
Отже, давайте розберемося, як посмажити свинячий стейк. Свинячу вирізку спочатку миємо й обсушуємо, а потім нарізаємо скибочками товщиною близько 15 см. Кожен скибочку відбиваємо і притрушиваем сіллю і перцем. Всі шматочки складаємо в миску, додаємо гірчицю і добре перемішуємо. Залишаємо м'ясо приблизно на 1 годину маринуватися. На сковороді розігріваємо рослинне масло і викладаємо свинячі стейки. З кожної сторони обсмажуємо хвилини по 3-4 на великому вогні, щоб утворилася рум'яна кірочка. Після цього викладаємо в сковороду цибулю, нарізану півкільцями. Сковороду накриваємо кришкою, зменшуємо вогонь і протушиваем ще близько 5-7 хвилин.
Свинячі стейки в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Спочатку готуємо маринад. Для цього змішуємо соєвий соус, подрібнений часник, рослинне масло і мед. Свинячу шийку нарізаємо скибочками товщиною близько 15 см (відбивати не потрібно). Змішуємо їх з маринадом і залишаємо години на 3. Після цього кожен шматочок м'яса притрушиваем перцем і загортаємо у фольгу. При температурі 150 градусів в режимі конвекції запікаємо близько 2 годин. Стейки з свинячої шийки в духовці готові. До них відмінно підійде салат зі свіжих овочів.
Рецепт свинячого стейка в мультиварці
Звичайне м'ясо в мультиварці неможливо приготувати дуже швидко. У цьому ж рецепті весь секрет полягає в просочуванні.
Інгредієнти:
Приготування
Свинину нарізаємо шматочками бажаного розміру товщиною близько 1-15 см. Готуємо просочення: яйця збиваємо з гірчицею, крохмаль, сіль і перець додаємо за смаком. Занурюємо м'ясо в цю суміш і ставимо в холодильник мінімум на ніч. Потім в мультиварці вибираємо режим «Смаження», час приготування 10 хвилин. М'ясо обвалюють у панірувальних сухарях. У каструлю мультиварки вливаємо олію, розігріваємо його протягом 2-3 хвилин, а потім обсмажуємо м'ясо з обох сторін по 3 хвилини з кожної. Свинячі стейки в мультиварці готові!
Рекомендуємо добрі рецепти
Стейк з тунця
Ви справжній щасливчик, якщо встигли насолодитися ніжним смаком тунця. А якщо вам вдалося знайти свіжу рибу в наших краях, то поспішіть випробувати
Стейк тріски в духовці
Тріска вважається сухий і прісної рибою, але якщо правильно підійти до її приготування, то будь-яке блюдо з неї вийде смачним і соковитим. І сьогодні
Яловичий стейк
Якість стейка залежить від ступеня підсмажування м'яса, оскільки навіть купивши ніжну м'якоть, ви можете перетворити її в підошву при неправильному
Стейк з телятини
Стейк - це смачне блюдо для справжніх чоловіків і не тільки. Його зазвичай готують з яловичини або свинини. Але сьогодні ми пропонуємо більш ніжний
Маринад для стейка з свинини
Стейк - це смачний обсмажені з двох сторін шматок м'яса. Приготувати його досить просто, головне його правильно замаринувати, тоді м'ясо вийде
Стейк в мультиварці
Стейк - це обсмажений з 2-х сторін шматок м'яса або риби. Найчастіше їх готують на сковороді або в духовці. Але сьогодні ми з вами поговоримо про те,