Картопля з м'ясом у мультиварці
Картопля з м'ясом у мультиварці - це універсальне, класичне блюдо, швидке в приготуванні і виступає як повноцінний обід, який поєднує в собі гарнір і м'ясне блюдо. Існує безліч рецептів його приготування, давайте розглянемо деякі з них.
Інгредієнти:
картопля - 10 шт.;
м'ясо - 500 г;
часник - 3 зубчики;
зелень кропу - 1 пучок;
олія рослинна;
сметана - 200 мл;
цибулина - 1 шт.;
помідор - 1 шт.;
сир - 100 г;
соєвий соус - 2 ст. ложки;
спеції.
Приготування
М'ясо промиваємо, обсушуємо, ріжемо на невеликі шматочки, кладемо в миску, додаємо трохи сметани, соєвого соусу , спеції, перемішуємо і залишаємо на 2 години. Цим часом поки чистимо цибулину, шаткуємо півкільцями. Обробляємо печериці і нарізаємо їх скибочками. Наливаємо в чашу мультиварки рослинне масло і пасеруємо підготовлені овочі в режимі «Смаження».
Картоплю чистимо, нарізаємо кружальцями. Тепер акуратно викладаємо овочеву обжарку і кидаємо в чашу подрібнену картоплю. Сметану розбавляємо трохи водою, додаємо спеції, заливаємо картоплю і викладаємо шар маринованого м'яса. Зверху нарізаємо кружечками помідори, посипаємо все свіжою зеленню і тертим сиром. Закриваємо кришку приладу, вибираємо програму «Випічка» і чекаємо сигналу готовності хвилин 45.
Інгредієнти:
цибулина - 1 шт.;
м'ясо - 500 г;
морква - 1 шт.;
вода - 1 л;
картопля - 500 г;
масло рослинне - 2 ст. ложки;
спеції;
лавровий лист - 1 шт.
Приготування
М'ясо добре промиваємо, розрізаємо на невеликі шматочки. Картоплю чистимо, шаткуємо великими кубиками, а моркву подрібнюємо на крупній терочке. У чашу мультиварки наливаємо рослинне масло, включаємо режим «Смаження» на 15 хвилин, викладаємо м'ясо і готуємо його при закритій кришці 10 хвилин. Потім відкриваємо кришку приладу, ретельно все перемішуємо, додаємо подрібнену цибульку і моркву пасеруємо все разом ще хвилин 5 до золотистого кольору.
Після сигналу готовності, перемішуємо блюдо, приправляємо сіллю, спеціями за смаком, посипаємо меленим перцем і викладаємо зверху шар картоплі. Тепер вливаємо трохи кип'яченої води, закриваємо кришку, встановлюємо режим «Гасіння» і готуємо 1 годину. За 5 хвилин до закінчення програми, кидаємо лавровий листочок і залишаємо потомитися 10 хвилин в режимі «Підігрів». Тушкована картопля з м'ясом подаємо до столу гарячим, посипавши посіченою свіжої зеленню.
Інгредієнти:
гриби - 500 г;
м'ясо - 500 г;
цибулина - 1 шт.;
картопля - 1 кг;
вода - 2 ст.;
лавровий лист;
спеції;
свіжа зелень;
морква - 1 шт.
Приготування
Розглянемо ще один спосіб, як приготувати картоплю з м'ясом в мультиварці. М'ясо обробляємо, промиваємо та нарізаємо невеликими шматочками. Гриби чистимо, шаткуємо пластинами, а картоплю - брусочками. Цибулину дрібно рубаємо, моркву натираємо на терочке. Тепер у чашу мультиварки наливаємо рослинне масло, викладаємо шматочки м'яса, закриваємо кришку, встановлюємо режим «Випічка» і обсмажуємо спочатку хвилин 20. Потім додаємо гриби, цибуля та морква. Ретельно все перемішуємо, закриваємо кришку приладу і тушкуємо все разом на режимі «Випічка» ще 20 хвилин.
Після закінчення цього часу кидаємо до м'яса та грибів нарізану картоплю, солимо, приправляємо спеціями, підливаємо воду і перемішуємо. Знову встановлюємо режим «Випічка» і готуємо жарке з м'ясом і грибами в мультиварці ще приблизно 50 хвилин. У процесі приготування перемішуємо блюдо кілька разів і подаємо на стіл в гарячому вигляді.
Запечена картопля з м'ясом у мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо промиваємо, обсушуємо, ріжемо на невеликі шматочки, кладемо в миску, додаємо трохи сметани, соєвого соусу , спеції, перемішуємо і залишаємо на 2 години. Цим часом поки чистимо цибулину, шаткуємо півкільцями. Обробляємо печериці і нарізаємо їх скибочками. Наливаємо в чашу мультиварки рослинне масло і пасеруємо підготовлені овочі в режимі «Смаження».
Картоплю чистимо, нарізаємо кружальцями. Тепер акуратно викладаємо овочеву обжарку і кидаємо в чашу подрібнену картоплю. Сметану розбавляємо трохи водою, додаємо спеції, заливаємо картоплю і викладаємо шар маринованого м'яса. Зверху нарізаємо кружечками помідори, посипаємо все свіжою зеленню і тертим сиром. Закриваємо кришку приладу, вибираємо програму «Випічка» і чекаємо сигналу готовності хвилин 45.
Рецепт картоплі з м'ясом в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо добре промиваємо, розрізаємо на невеликі шматочки. Картоплю чистимо, шаткуємо великими кубиками, а моркву подрібнюємо на крупній терочке. У чашу мультиварки наливаємо рослинне масло, включаємо режим «Смаження» на 15 хвилин, викладаємо м'ясо і готуємо його при закритій кришці 10 хвилин. Потім відкриваємо кришку приладу, ретельно все перемішуємо, додаємо подрібнену цибульку і моркву пасеруємо все разом ще хвилин 5 до золотистого кольору.
Після сигналу готовності, перемішуємо блюдо, приправляємо сіллю, спеціями за смаком, посипаємо меленим перцем і викладаємо зверху шар картоплі. Тепер вливаємо трохи кип'яченої води, закриваємо кришку, встановлюємо режим «Гасіння» і готуємо 1 годину. За 5 хвилин до закінчення програми, кидаємо лавровий листочок і залишаємо потомитися 10 хвилин в режимі «Підігрів». Тушкована картопля з м'ясом подаємо до столу гарячим, посипавши посіченою свіжої зеленню.
Картопля з м'ясом і грибами в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Розглянемо ще один спосіб, як приготувати картоплю з м'ясом в мультиварці. М'ясо обробляємо, промиваємо та нарізаємо невеликими шматочками. Гриби чистимо, шаткуємо пластинами, а картоплю - брусочками. Цибулину дрібно рубаємо, моркву натираємо на терочке. Тепер у чашу мультиварки наливаємо рослинне масло, викладаємо шматочки м'яса, закриваємо кришку, встановлюємо режим «Випічка» і обсмажуємо спочатку хвилин 20. Потім додаємо гриби, цибуля та морква. Ретельно все перемішуємо, закриваємо кришку приладу і тушкуємо все разом на режимі «Випічка» ще 20 хвилин.
Після закінчення цього часу кидаємо до м'яса та грибів нарізану картоплю, солимо, приправляємо спеціями, підливаємо воду і перемішуємо. Знову встановлюємо режим «Випічка» і готуємо жарке з м'ясом і грибами в мультиварці ще приблизно 50 хвилин. У процесі приготування перемішуємо блюдо кілька разів і подаємо на стіл в гарячому вигляді.
Рекомендуємо добрі рецепти
Картопля, тушкована з свининою
Тушкована картопля зі свининою - ситне блюдо і безпрограшний варіант для обіду або вечері. Така страва неодмінно сподобається вашим близьким і
Лосось в мультиварці
Лосось - це риба з родини лососевих, дуже смачна і поживна. Приготувати її можна різними способами: посмажити, зварити, запекти. Але сьогодні ми з
Картопля, тушкований в мультиварці
Мультиварка - універсальна помічниця для приготування різноманітних страв від супів до десертів. І зараз ми розповімо, як просто і швидко згасити в
Суп локшина в мультиварці
Суп локшина - улюблене блюдо багатьох. Він може бути курячий, грибний або молочний. І сьогодні ми розберемося, як його швидко і просто приготувати в
Баранина в мультиварці
Баранина - смачне і корисне м'ясо, в якому міститься багато фтору. Також воно сприяє профілактиці діабету. І сьогодні ми розповімо, які страви з
Картопля, смажена в мультиварці
Страви, приготовані в мультиварці виходять більш корисними і смачними. І сьогодні мова піде про те, як посмажити картоплю в цьому кухонному пристрої.