Картопля, тушкована з свининою
Тушкована картопля зі свининою - досить виграшна і ситна страва! Картопля готується дуже швидко, набуває ніжний і приємний смак, який проявляється по мірі охолодження страви. Таке блюдо неодмінно доведеться всім до смаку, і гості попросять вас поділитися рецептом.
Інгредієнти:
свинина - 500 г;
картопля - 10 шт.;
цибулина - 1 шт.;
морква - 05 шт.;
лавровий лист - 2 шт.;
спеції;
зелень петрушки - за бажанням.
Приготування
Свинину промиваємо, витираємо насухо, нарізаємо кубиками і обсмажуємо на свинячому смальці, або на рослинному маслечко, якщо свинина нежирна. Хвилин через 10 з моменту смаження, додаємо до м'яса подрібнений кільцями цибулю і моркву, нашатковану соломкою. Все перемішуємо, підсолюємо за смаком і смажимо на слабенькому вогні ще 5-10 хвилин, постійно помішуючи, щоб овочі та свинина не підгоріли. Картоплю чистимо від шкірки, нарізаємо невеликими кубиками і висипаємо до м'яса. Потім заливаємо все склянкою води, зменшуємо вогонь, перемішуємо і тушкуємо картопельку під кришкою до повної готовності. Незадовго до кінця, додаємо лавровий листок, духмяний перчик, дрібно нарізану зелень і сіль.
Інгредієнти:
свинина - 500 г;
морква - 1 шт.;
цибулина - 1 шт.;
картопля - 500 г;
рослинне масло - 2 ст. ложки;
вода - 1 л;
лавровий лист - 1 шт.;
спеції.
Приготування
М'ясо добре промиваємо, нарізаємо невеликими шматочками. Картоплю чистимо і шаткуємо великими кубиками, моркву натираємо на терочке, а цибулька дрібно нарізаємо. Тепер в чашу мультиварки наливаємо рослинне масло, включаємо режим «Смаження», виставляємо час на 15 хвилин, викладаємо м'ясо і обсмажуємо його 10 хвилин при закритій кришці.
Після цього відкриваємо кришку, все перемішуємо, викладаємо моркву, подрібнену цибулю і готуємо решта 5 хвилин, до золотистого кольору. Після сигналу готовності все ретельно перемішуємо, посипаємо сіллю, спеціями за смаком і додаємо зверху картоплю. Тепер вливаємо води, закриваємо кришку, встановлюємо режим «Гасіння» на 2 години і за 5 хвилин до закінчення, кидаємо лавровий лист. Після, відключаємо програму і даємо страви потомитися 10 хвилин в режимі «Підігрів». Ось і все, тушкована картопля з м'ясом у мультиварці готовий. Подаємо страву до столу гарячим, прикрасивши зверху свіжою зеленню.
Інгредієнти:
картопля - 5 шт.;
цибулина - 1 шт.;
м'якоть свинини - 500 г;
морква - 1 шт.;
спеції і приправи;
зелень - для прикраси;
рослинне масло - для смаження.
Приготування
Пропонуємо ще один цікавий варіант, як приготувати тушковану картоплю з овочами і свининою. Отже, для початку готуємо всі овочі: картоплю, моркву і цибулю чистимо і промиваємо. М'якоть свинини обробляємо, споліскують холодною водою, обсушуємо і нарізаємо невеликими шматочками. Потім викладаємо на сковорідку і обсмажуємо свинину на рослинному маслечко до рум'яного стану. Потім трохи м'ясо солимо, перемішуємо і перекладаємо на дно глиняних горщиків. Цибулю чистимо, шаткуємо півкільцями і пасеруємо до золотистого кольору.
Після цього додаємо терту моркву, обсмажуємо до напівготовності і перекладаємо в горщики, поверх м'яса. Картоплю нарізаємо кубиками і кладемо наступним шаром. Додаємо в кожен горщик трохи солі і приправи за смаком. Потім вливаємо воду і ставимо горщики в духовку, прогріту до 180 градусів. Готуємо протягом 1 години, після чого відкриваємо кришечки і посипаємо блюдо подрібненою свіжою зеленню. Накриваємо тушковану картоплю зі свининою в духовці знову кришечками і відразу ж подаємо на стіл.
Рецепт тушкованої картоплі зі свининою
Інгредієнти:
Приготування
Свинину промиваємо, витираємо насухо, нарізаємо кубиками і обсмажуємо на свинячому смальці, або на рослинному маслечко, якщо свинина нежирна. Хвилин через 10 з моменту смаження, додаємо до м'яса подрібнений кільцями цибулю і моркву, нашатковану соломкою. Все перемішуємо, підсолюємо за смаком і смажимо на слабенькому вогні ще 5-10 хвилин, постійно помішуючи, щоб овочі та свинина не підгоріли. Картоплю чистимо від шкірки, нарізаємо невеликими кубиками і висипаємо до м'яса. Потім заливаємо все склянкою води, зменшуємо вогонь, перемішуємо і тушкуємо картопельку під кришкою до повної готовності. Незадовго до кінця, додаємо лавровий листок, духмяний перчик, дрібно нарізану зелень і сіль.
Картопля, тушкована з свининою в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо добре промиваємо, нарізаємо невеликими шматочками. Картоплю чистимо і шаткуємо великими кубиками, моркву натираємо на терочке, а цибулька дрібно нарізаємо. Тепер в чашу мультиварки наливаємо рослинне масло, включаємо режим «Смаження», виставляємо час на 15 хвилин, викладаємо м'ясо і обсмажуємо його 10 хвилин при закритій кришці.
Після цього відкриваємо кришку, все перемішуємо, викладаємо моркву, подрібнену цибулю і готуємо решта 5 хвилин, до золотистого кольору. Після сигналу готовності все ретельно перемішуємо, посипаємо сіллю, спеціями за смаком і додаємо зверху картоплю. Тепер вливаємо води, закриваємо кришку, встановлюємо режим «Гасіння» на 2 години і за 5 хвилин до закінчення, кидаємо лавровий лист. Після, відключаємо програму і даємо страви потомитися 10 хвилин в режимі «Підігрів». Ось і все, тушкована картопля з м'ясом у мультиварці готовий. Подаємо страву до столу гарячим, прикрасивши зверху свіжою зеленню.
Картопля, тушкована з свининою в горщиках
Інгредієнти:
Приготування
Пропонуємо ще один цікавий варіант, як приготувати тушковану картоплю з овочами і свининою. Отже, для початку готуємо всі овочі: картоплю, моркву і цибулю чистимо і промиваємо. М'якоть свинини обробляємо, споліскують холодною водою, обсушуємо і нарізаємо невеликими шматочками. Потім викладаємо на сковорідку і обсмажуємо свинину на рослинному маслечко до рум'яного стану. Потім трохи м'ясо солимо, перемішуємо і перекладаємо на дно глиняних горщиків. Цибулю чистимо, шаткуємо півкільцями і пасеруємо до золотистого кольору.
Після цього додаємо терту моркву, обсмажуємо до напівготовності і перекладаємо в горщики, поверх м'яса. Картоплю нарізаємо кубиками і кладемо наступним шаром. Додаємо в кожен горщик трохи солі і приправи за смаком. Потім вливаємо воду і ставимо горщики в духовку, прогріту до 180 градусів. Готуємо протягом 1 години, після чого відкриваємо кришечки і посипаємо блюдо подрібненою свіжою зеленню. Накриваємо тушковану картоплю зі свининою в духовці знову кришечками і відразу ж подаємо на стіл.
Рекомендуємо добрі рецепти
Картопля, тушкована з тушонкою
Картопля, тушкована з тушонкою - елементарне, і в теж час дуже смачне і ситне блюдо, яке можна зробити без особливих зусиль. Ми зібрали для вас
Тушкована картопля з грибами
Тушковану картоплю з грибами можна подавати і в якості самостійного блюда, і у вигляді гарніру до м'яса. Страва вийде ситним, ароматним і смачним.
Рагу зі свинини
Рагу зі свинини - популярний, і в теж час проста у приготуванні страва. Інгредієнтів для його створення потрібно мінімум, а смак виходить
Свинина з картоплею в духовці
Свинина з картоплею в духовці - просте і швидке в приготуванні блюдо для сімейного вечері. Давайте розберемо кілька рецептів створення цього
Картопля, тушкований в мультиварці
Мультиварка - універсальна помічниця для приготування різноманітних страв від супів до десертів. І зараз ми розповімо, як просто і швидко згасити в
Картопля з м'ясом у мультиварці
Картопля з м'ясом - це класичне блюдо, яке приготувати досить просто, особливо якщо у вас під рукою є кухонні помічниця - мультиварка. Давайте