Картопля, тушкована з тушонкою
Картопля тушкована з тушонкою - елементарне і досить просте у приготуванні блюдо. Загасити картоплю можна швиденько - на швидку руку, без додавання інших інгредієнтів або ж урізноманітнити смак і аромат страви, додавши різні овочі і спеції на свій смак.
Інгредієнти:
тушонка - 1 банка;
картопля - 500 г;
цибулина - 1 шт.;
зелень - пучок;
часник - 2 зубчики;
олія оливкова - 2 ст. ложки;
сушений базилік - 1 ч. ложка;
лавровий лист - 2 шт.;
сіль - 1 ч. ложка;
вода - 2 ст.;
перець горошком - за смаком.
Приготування
Зараз розповімо, як приготувати тушковану картоплю з домашній тушонкою . Чистимо цибулину і шаткуємо кільцями. Картоплю очищаємо і нарізаємо шматочками. На сковороді розігріваємо трохи оливкового масла і пасеруємо спочатку цибулю до золотистого відтінку, а потім викладаємо картоплю, кидаємо лавровий лист, запашний чорний перець горошком і ложечку сушеного базиліка. Після цього вливаємо воду, так щоб вона повністю покрила вміст сковороди. Все ретельно перемішуємо, зменшуємо вогонь, накриваємо кришкою і тушкуємо блюдо близько 10 хвилин до напівготовності картоплі.
Не втрачаючи часу дарма, з вами займемося підготовкою інших інгредієнтів. Банку тушонки викладаємо в глибоку тарілку і добре розминаємо виделкою. Зелень кропу промиваємо, струшуємо і нарізаємо дрібненько, додаємо видавлений через прес часник і перемішуємо. По закінченні часу викладаємо до картоплі тушонку, посипаємо за смаком сіллю, перцем і все перемішуємо. Накриваємо кришкою і тушкуємо ще хвилин 20. В самому кінці прикрашаємо страву зеленню і подрібненим часником, знімаємо з плити і розкладаємо готову картоплю з тушонкою в тарілку і подаємо до столу з чорним хлібом і соліннями.
Інгредієнти:
картопля - 6 шт.;
тушонка - 1 банка;
морква - 1 шт.;
цибулина - 1 шт.;
помідори - 2 шт.;
болгарський перець - 1 шт.;
сметана - 50 мл;
масло рослинне - 3 ст. ложки;
часник - 3 зубчики;
перець горошком - 3 шт.;
лавровий лист - 2 шт.;
свіжий кріп;
спеції.
Приготування
Отже, для приготування тушкованої картоплі з тушонкою моєму спочатку холодною водою всі овочі. Потім картоплю чистимо, нарізаємо кубиками і злегка обсмажуємо на соняшниковій маслечко. Моркву і цибулю теж очищаємо, шаткуємо соломкою і пасеруємо в окремій невеликій сковороді з високими бортиками. Сюди ж викладаємо тушонку, попередньо порізану у банку ножем. Перемішуємо овочі з м'ясом дерев'яною лопаткою, і обсмажуємо хвилини 3.
Потім додаємо цю суміш в сковороду з картоплею і перемішуємо. Вливаємо трохи кип'яченої води, додаємо лавровий лист і кілька горошин перцю. Дрібними шматочками нарізаємо помідори і болгарський солодкий перчик. Додаємо овочі в сковороду, солимо і знову перемішуємо. Тушкуємо до тих пір, поки картопля не стане м'яким і развалистим. У самому кінці приготування заливаємо все сметаною, посипаємо подрібненим кропом і часником. Після цього готуємо страву ще пару хвилин, і пригощаємо всіх смачною тушкованою картоплею з овочами .
Інгредієнти:
м'ясна тушонка - 1 банка;
морква - 1 шт.;
картопля - 6 шт.;
цибулина - 1 шт.;
болгарський перець - 1 шт.;
сіль - за смаком;
спеції;
вода - 2 ст. ложки;
зелень - для прикраси.
Приготування
Картоплю чистимо і подрібнюємо невеликими шматочками. Цибулю шаткуємо півкільцями або кубиками, а моркву натираємо на тертці з малими отворами. За бажанням додаємо очищену болгарський перчик. Перемішуємо всі продукти з м'ясної тушонкою, приправляємо спеціями, солимо і перчимо. Потім наливаємо трохи води і перекладаємо все в чашу мультиварки. Виставляємо програму «Гасіння» і готуємо 1 годину.
Рецепт тушкованої картоплі з тушонкою
Інгредієнти:
Приготування
Зараз розповімо, як приготувати тушковану картоплю з домашній тушонкою . Чистимо цибулину і шаткуємо кільцями. Картоплю очищаємо і нарізаємо шматочками. На сковороді розігріваємо трохи оливкового масла і пасеруємо спочатку цибулю до золотистого відтінку, а потім викладаємо картоплю, кидаємо лавровий лист, запашний чорний перець горошком і ложечку сушеного базиліка. Після цього вливаємо воду, так щоб вона повністю покрила вміст сковороди. Все ретельно перемішуємо, зменшуємо вогонь, накриваємо кришкою і тушкуємо блюдо близько 10 хвилин до напівготовності картоплі.
Не втрачаючи часу дарма, з вами займемося підготовкою інших інгредієнтів. Банку тушонки викладаємо в глибоку тарілку і добре розминаємо виделкою. Зелень кропу промиваємо, струшуємо і нарізаємо дрібненько, додаємо видавлений через прес часник і перемішуємо. По закінченні часу викладаємо до картоплі тушонку, посипаємо за смаком сіллю, перцем і все перемішуємо. Накриваємо кришкою і тушкуємо ще хвилин 20. В самому кінці прикрашаємо страву зеленню і подрібненим часником, знімаємо з плити і розкладаємо готову картоплю з тушонкою в тарілку і подаємо до столу з чорним хлібом і соліннями.
Картопля, тушкована з тушкованим м'ясом і овочами
Інгредієнти:
Приготування
Отже, для приготування тушкованої картоплі з тушонкою моєму спочатку холодною водою всі овочі. Потім картоплю чистимо, нарізаємо кубиками і злегка обсмажуємо на соняшниковій маслечко. Моркву і цибулю теж очищаємо, шаткуємо соломкою і пасеруємо в окремій невеликій сковороді з високими бортиками. Сюди ж викладаємо тушонку, попередньо порізану у банку ножем. Перемішуємо овочі з м'ясом дерев'яною лопаткою, і обсмажуємо хвилини 3.
Потім додаємо цю суміш в сковороду з картоплею і перемішуємо. Вливаємо трохи кип'яченої води, додаємо лавровий лист і кілька горошин перцю. Дрібними шматочками нарізаємо помідори і болгарський солодкий перчик. Додаємо овочі в сковороду, солимо і знову перемішуємо. Тушкуємо до тих пір, поки картопля не стане м'яким і развалистим. У самому кінці приготування заливаємо все сметаною, посипаємо подрібненим кропом і часником. Після цього готуємо страву ще пару хвилин, і пригощаємо всіх смачною тушкованою картоплею з овочами .
Картопля, тушкована з тушонкою в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Картоплю чистимо і подрібнюємо невеликими шматочками. Цибулю шаткуємо півкільцями або кубиками, а моркву натираємо на тертці з малими отворами. За бажанням додаємо очищену болгарський перчик. Перемішуємо всі продукти з м'ясної тушонкою, приправляємо спеціями, солимо і перчимо. Потім наливаємо трохи води і перекладаємо все в чашу мультиварки. Виставляємо програму «Гасіння» і готуємо 1 годину.
Рекомендуємо добрі рецепти
Картопля з тушонкою
Картопля з тушонкою - дуже просте блюдо, яке, проте, можна зробити не просто смачним, а неймовірно смачним. Як? Читайте наш сьогоднішній матеріал і
Рис з тушонкою
Рис з тушонкою, можна сказати, чергову страву, коли не вистачає часу на створення обіду або вечері. Приготувати таку страву можна за лічені хвилини.
Перлова каша з тушонкою
Перловка містить масу вітамінів і велику кількість клітковини, але, тим не менш, в сучасній кулінарії вона не користується великим попитом. Давайте,
Пшоняна каша з тушонкою - рецепт
Пшоно - корисна крупа, яка насичує кров і печінку поживними речовинами. І сьогодні ми поділимося з вами смачними рецептами приготування пшоняної каші
Макарони з тушонкою в мультиварці
Макарони з тушонкою - хто з нас не пробував цю дивну смакота, яка готується досить просто?! А чи знаєте ви, що ще швидше це блюдо можна зробити за
Картопля, тушкований в мультиварці
Мультиварка - універсальна помічниця для приготування різноманітних страв від супів до десертів. І зараз ми розповімо, як просто і швидко згасити в