Пшоняна каша з тушонкою - рецепт
Пшоно вважається «золотою» крупою, яка дуже корисна для нашого організму. Вона відмінно насичує кров і печінку поживними речовинами. Давайте розглянемо з вами сьогодні, як приготувати пшоняну кашу з тушонкою.
Інгредієнти:
пшоно - 500 г;
тушонка яловича - 500 г;
свиняча тушонка - 500 г;
цибулина - 2 шт.;
бекон - 300 г;
зелень - за смаком;
кип'ячена вода - 15 л;
спеції.
Приготування
Отже, для приготування пшоняної каші з тушонкою беремо казан, наливаємо в нього необхідну кількість кип'яченої води і нагріваємо до кипіння на середньому вогні. Цим часом поки ретельно промиваємо пшоно і кидаємо його в киплячу воду. Варимо крупу на самому маленькому вогні, періодично помішуючи ложкою.
Бекон дрібно нарізаємо і обсмажуємо на сухій сковорідці до золотистого кольору. Цибулю очищаємо від лушпиння, шаткуємо півкільцями і додаємо до бекону. Пасеруємо все разом протягом 3 хвилин, а потім акуратно перекладаємо обжарку в майже готову пшоняну кашу. В кінці приготування додаємо тушонку, підсолюємо страву за смаком і присмачую спеціями. Ретельно все перемішуємо, розкладаємо по тарілочках і посипаємо подрібненою свіжою зеленню.
Інгредієнти:
пшоно - 2 ст.;
кип'ячена вода - 4 ст.;
м'ясна тушонка - 500 г;
цибулина - 1 шт.;
помідор - 1 шт.;
морква - 1 шт.;
олія рослинна;
спеції.
Приготування
Перлову крупу добре промиваємо кілька разів і замочуємо на 15 хвилин у воді. Чистимо цибулину, шаткуємо дрібненько, а моркву натираємо на терочке. Помідор рубаємо кубиками. Тепер включаємо мультиварку в мережу, вибираємо програму «Випічка», наливаємо масло, кидаємо підготовлені овочі і обсмажуємо до м'якості.
Потім додаємо перлову крупу і викладаємо банку хорошою тушонки. Заливаємо все водою, підсолюємо за смаком, додаємо приправи, встановлюємо режим «Плов» і готуємо страву до звукового сигналу. Після цього відкриваємо кришку, перлову кашу ретельно перемішуємо і подаємо до столу.
Інгредієнти:
м'ясна тушонка - 500 г;
пшоно - 350 г;
вода - 1 л;
спеції.
Приготування
У каструльку наливаємо воду і доводимо її до кипіння. Потім кидаємо промите пшоно, зменшуємо вогонь до мінімального стану і варимо кашу, періодично помішуючи. Хвилин за 15 до готовності викладаємо м'ясну тушонку, перемішуємо, заправляємо спеціями і подаємо до столу.
Рецепт пшоняної каші з тушонкою
Інгредієнти:
Приготування
Отже, для приготування пшоняної каші з тушонкою беремо казан, наливаємо в нього необхідну кількість кип'яченої води і нагріваємо до кипіння на середньому вогні. Цим часом поки ретельно промиваємо пшоно і кидаємо його в киплячу воду. Варимо крупу на самому маленькому вогні, періодично помішуючи ложкою.
Бекон дрібно нарізаємо і обсмажуємо на сухій сковорідці до золотистого кольору. Цибулю очищаємо від лушпиння, шаткуємо півкільцями і додаємо до бекону. Пасеруємо все разом протягом 3 хвилин, а потім акуратно перекладаємо обжарку в майже готову пшоняну кашу. В кінці приготування додаємо тушонку, підсолюємо страву за смаком і присмачую спеціями. Ретельно все перемішуємо, розкладаємо по тарілочках і посипаємо подрібненою свіжою зеленню.
Пшоняна каша з тушонкою в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Перлову крупу добре промиваємо кілька разів і замочуємо на 15 хвилин у воді. Чистимо цибулину, шаткуємо дрібненько, а моркву натираємо на терочке. Помідор рубаємо кубиками. Тепер включаємо мультиварку в мережу, вибираємо програму «Випічка», наливаємо масло, кидаємо підготовлені овочі і обсмажуємо до м'якості.
Потім додаємо перлову крупу і викладаємо банку хорошою тушонки. Заливаємо все водою, підсолюємо за смаком, додаємо приправи, встановлюємо режим «Плов» і готуємо страву до звукового сигналу. Після цього відкриваємо кришку, перлову кашу ретельно перемішуємо і подаємо до столу.
Пшоняна каша з тушонкою
Інгредієнти:
Приготування
У каструльку наливаємо воду і доводимо її до кипіння. Потім кидаємо промите пшоно, зменшуємо вогонь до мінімального стану і варимо кашу, періодично помішуючи. Хвилин за 15 до готовності викладаємо м'ясну тушонку, перемішуємо, заправляємо спеціями і подаємо до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти
Пшоняна каша в духовці
Всі ми знаємо, наскільки корисні каші для правильного харчування дорослих і тим більше дітей. Їх різновидів дуже багато: манна, рисова, ячмінна,
Гречана каша з тушонкою
Гречана каша з тушонкою - воістину армійська класика. Це чудовий варіант обіду, коли просто не вистачає часу, щоб приготувати щось вишукане або
Перлова каша з тушонкою
Перловка містить масу вітамінів і велику кількість клітковини, але, тим не менш, в сучасній кулінарії вона не користується великим попитом. Давайте,
Пшоняна каша з родзинками
На основі пшоняної крупи готують безліч смачних і цікавих страв: супи, юшки, начиняють птицю, а також різні види каш. І зараз ми розповімо, як
Молочна пшоняна каша в мультиварці
Швидкий і ситний сніданок в наш час приготувати досить просто. В цьому нам допоможе незамінний кухонний девайс - мультиварка. Сьогодні ми розповімо,
Макарони з тушонкою в мультиварці
Макарони з тушонкою - хто з нас не пробував цю дивну смакота, яка готується досить просто?! А чи знаєте ви, що ще швидше це блюдо можна зробити за