Гречана каша з тушонкою
Каша з тушонкою - армійська класика. Ідеальний варіант, коли потрібно терміново нагодувати сотню голодних молодих чоловіків. І навіть якщо у вас під опікою всього лише один - коханий, а їжу з «бляшанок» ви не визнаєте категорично, готувати цю страву час від часу все ж доведеться. Тому що просто, швидко, ситно і, в залежності від якості тушкованого м'яса, ще і дуже смачно. А в похідно-дачних умов це взагалі незамінна їжа!
Інгредієнти:
крупа гречана - 1 ст.;
тушонка яловича - 1 б.;
цибуля - 1 шт.;
морква - 1 шт.;
сіль, перець чорний мелений - за смаком.
Приготування
Суху гречку висипаємо в глибоку сковорідку і смажимо, помішуючи, до появи характерного терпкого аромату. Обережно вливаємо півсклянки води. Коли вона перестане шипіти, доливаємо ще 2 5 склянки. Кашу солимо, доводимо до кипіння, прибираємо вогонь і накриваємо кришкою.
В окремій сковорідці, на жирі з тушонки, обсмажуємо дрібно покришену цибулю. Коли він стане прозорим, додаємо натерту на крупній тертці моркву. Тушкуємо овочі разом хвилин 5 після додаємо консерви. Даємо засмажки покипіти ще 5 хвилин, перчимо.
Змішуємо тушковане м'ясо з овочами з готової гречаною кашею. А щоб всі компоненти остаточно з'єдналися, витримуємо страву на вогні ще кілька хвилин.
Інгредієнти:
крупа гречана - 2 ст.;
вода - 35 ст.;
тушонка - 1 б.;
цибуля - 2 шт.;
масло рослинне - 1 ст. ложка;
майоран (сухий) - 1 ст. ложка;
сіль - 05 ч. ложки.
Приготування
У каструльку мультиварки наливаємо олію і обсмажуємо нарізану півкільцями цибулю на режимі «Випічка», до рум'яного кольору. Додаємо тушонку, спеції і витримуємо в тому ж режимі хвилин 5. Всипаємо гречку , доливаємо воду, солимо. Запускаємо програму «Каша» на 25 хвилин. Після звукового сигналу мультиварку відкриваємо, перемішуємо ароматну гречку, розкладаємо по тарілках і відразу ж подаємо до столу. За бажанням можна додати шматочок вершкового масла і трохи зелені.
Рецепт гречаної каші з тушонкою
Інгредієнти:
Приготування
Суху гречку висипаємо в глибоку сковорідку і смажимо, помішуючи, до появи характерного терпкого аромату. Обережно вливаємо півсклянки води. Коли вона перестане шипіти, доливаємо ще 2 5 склянки. Кашу солимо, доводимо до кипіння, прибираємо вогонь і накриваємо кришкою.
В окремій сковорідці, на жирі з тушонки, обсмажуємо дрібно покришену цибулю. Коли він стане прозорим, додаємо натерту на крупній тертці моркву. Тушкуємо овочі разом хвилин 5 після додаємо консерви. Даємо засмажки покипіти ще 5 хвилин, перчимо.
Змішуємо тушковане м'ясо з овочами з готової гречаною кашею. А щоб всі компоненти остаточно з'єдналися, витримуємо страву на вогні ще кілька хвилин.
Рецепт гречаної каші з тушонкою в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
У каструльку мультиварки наливаємо олію і обсмажуємо нарізану півкільцями цибулю на режимі «Випічка», до рум'яного кольору. Додаємо тушонку, спеції і витримуємо в тому ж режимі хвилин 5. Всипаємо гречку , доливаємо воду, солимо. Запускаємо програму «Каша» на 25 хвилин. Після звукового сигналу мультиварку відкриваємо, перемішуємо ароматну гречку, розкладаємо по тарілках і відразу ж подаємо до столу. За бажанням можна додати шматочок вершкового масла і трохи зелені.
Рекомендуємо добрі рецепти
Гречка з тушонкою
Гречка з тушонкою - це просте смачне блюдо, яке можна приготувати на швидку руку для вечері або обіду, коли не вистачає часу на створення більш
Гречана каша з м'ясом
Всім чудово відомо про користь гречки для нашого харчування. Вона входить до складу багатьох смачних і поживних страв: каші, другі страви. Сьогодні
Перлова каша з тушонкою
Перловка містить масу вітамінів і велику кількість клітковини, але, тим не менш, в сучасній кулінарії вона не користується великим попитом. Давайте,
Пшоняна каша з тушонкою - рецепт
Пшоно - корисна крупа, яка насичує кров і печінку поживними речовинами. І сьогодні ми поділимося з вами смачними рецептами приготування пшоняної каші
Гречана каша в мультиварці
Хто ж не знає про користь каші для нашого здоров'я. Але, найчастіше, досить важко встати раніше, щоб приготувати корисний сніданок. Але вихід є!
Макарони з тушонкою в мультиварці
Макарони з тушонкою - хто з нас не пробував цю дивну смакота, яка готується досить просто?! А чи знаєте ви, що ще швидше це блюдо можна зробити за