Картопля, тушкований в мультиварці
Картопля, зварений у мультиварці, відрізняється дивовижною ніжністю і соковитістю. Його можна тушкувати просто з овочами, а можна додати будь-яке м'ясо і отримати досить ситне і повноцінне друге блюдо, яке доведеться всім до смаку. Пропонуємо вам декілька простих, не віднімають багато часу, рецептів приготування тушкованої картоплі в мультиварці.
Інгредієнти:
картопля - 1 кг;
цибулина - 2 шт.;
морква - 1 шт.;
сметана - 1 ст.;
насіння гірчиці - 05 ч. ложки;
лавровий лист - 2 шт.;
базиліка або орегано - щіпка;
олія рослинна;
зелень - за бажанням.
Приготування
Цибулю чистимо від лушпиння, крупно шаткуємо півкільцями, а моркву нарізаємо короткою соломкою. У чашу мультиварки наливаємо трохи рослинного масла, викладаємо нарізані овочі і обсмажуємо до золотистого кольору. Потім викладаємо сметану, приправляємо спеціями, добре перемішуємо, вливаємо трохи води, викладаємо картоплю, подрібнений часточками, і включаємо режим «Гасіння». Зелень промиваємо, стряхиваем, дрібно рубаємо і посипаємо їй готову страву.
Інгредієнти:
куряче філе - 300 г;
картопля - 700 г;
морква - 1 шт.;
цибулина - 1 шт.;
олія рослинна;
сметана - 1 ст. ложка;
вода - 2 ст.;
спеції.
Приготування
Для приготування тушкованої картоплі в мультиварці курку промиваємо та нарізаємо невеликими шматочками. Чистимо цибулину, шаткуємо півкільцями, а моркву тремо на крупній терочке. Тепер змащуємо чашу мультиварки рослинним маслом, викладаємо на дно різану картоплю, потім шматочки курячого філе , морква і цибуля. Воду перемішуємо зі сметаною, сіллю, перцем і вливаємо в картоплю. Готуємо страву 15 години, виставивши на приладі режим «Гасіння».
Інгредієнти:
картопля - 2 кг;
м'ясо - 400 г;
морква - 2 шт.;
перець болгарський - 1 шт.;
цибулина - 1 шт.;
помідор - 1 шт.;
олія рослинна;
спеції.
Приготування
М'ясо промиваємо та нарізаємо на невеликі шматочки. Овочі чистимо: моркву натираємо на терочке, болгарський перчик шаткуємо соломкою, помідор рубаємо кубиками, а картоплю розрізаємо навпіл. Потім наливаємо в чашу приладу рослинне масло, викладаємо м'ясо і, виставивши режим «Смаження» обсмажуємо до легкого підрум'янення. Після цього додаємо подрібнену цибульку, перемішуємо, кладемо моркву, перчик і помідори. Приправляємо спеціями за смаком, викладаємо зверху картоплю, переставляємо мультиварку в режим «Гасіння» і готуємо страву 1 годину. Як тільки програма закінчить роботу, ретельно все перемішуємо, посипати блюдо дрібно посіченою свіжої зеленню.
Інгредієнти:
капуста свіжа - 500 г;
картопля - 1 кг;
яловичина - 500 г;
цибулина - 1 шт.;
морква - 1 шт.;
часник - 3 зубчики;
помідор - 2 шт.;
олія - для смаження;
вода - 2 ст.;
спеції.
Приготування
М'ясо обробляємо, промиваємо та нарізаємо середніми шматками. Потім викладаємо його в чашу мультиварки, наливаємо трохи масла й обсмажуємо близько 20 хвилин на режимі «Випічка». Далі кидаємо терту моркву і дрібно нашатковану цибулю, акуратно перемішуємо і обсмажуємо овочі ще хвилин 15. Після цього додаємо подрібнені помідори, картопля, порубаний кубиками і шинковану тонкою соломкою капусту. Приправляємо всі спеції, перемішуємо, вливаємо воду, додаємо видавлений через прес часник. Мультиварку закриваємо і, залишаючи той же режим, програмуємо таймер на 1 годину.
Картоплю тушковану в мультиварці «Філіпс»
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю чистимо від лушпиння, крупно шаткуємо півкільцями, а моркву нарізаємо короткою соломкою. У чашу мультиварки наливаємо трохи рослинного масла, викладаємо нарізані овочі і обсмажуємо до золотистого кольору. Потім викладаємо сметану, приправляємо спеціями, добре перемішуємо, вливаємо трохи води, викладаємо картоплю, подрібнений часточками, і включаємо режим «Гасіння». Зелень промиваємо, стряхиваем, дрібно рубаємо і посипаємо їй готову страву.
Тушкована картопля в мультиварці «Редмонд»
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування тушкованої картоплі в мультиварці курку промиваємо та нарізаємо невеликими шматочками. Чистимо цибулину, шаткуємо півкільцями, а моркву тремо на крупній терочке. Тепер змащуємо чашу мультиварки рослинним маслом, викладаємо на дно різану картоплю, потім шматочки курячого філе , морква і цибуля. Воду перемішуємо зі сметаною, сіллю, перцем і вливаємо в картоплю. Готуємо страву 15 години, виставивши на приладі режим «Гасіння».
Тушкована картопля в мультиварці «Поларіс»
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо промиваємо та нарізаємо на невеликі шматочки. Овочі чистимо: моркву натираємо на терочке, болгарський перчик шаткуємо соломкою, помідор рубаємо кубиками, а картоплю розрізаємо навпіл. Потім наливаємо в чашу приладу рослинне масло, викладаємо м'ясо і, виставивши режим «Смаження» обсмажуємо до легкого підрум'янення. Після цього додаємо подрібнену цибульку, перемішуємо, кладемо моркву, перчик і помідори. Приправляємо спеціями за смаком, викладаємо зверху картоплю, переставляємо мультиварку в режим «Гасіння» і готуємо страву 1 годину. Як тільки програма закінчить роботу, ретельно все перемішуємо, посипати блюдо дрібно посіченою свіжої зеленню.
Тушкована картопля в мультиварці «Панасонік»
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо обробляємо, промиваємо та нарізаємо середніми шматками. Потім викладаємо його в чашу мультиварки, наливаємо трохи масла й обсмажуємо близько 20 хвилин на режимі «Випічка». Далі кидаємо терту моркву і дрібно нашатковану цибулю, акуратно перемішуємо і обсмажуємо овочі ще хвилин 15. Після цього додаємо подрібнені помідори, картопля, порубаний кубиками і шинковану тонкою соломкою капусту. Приправляємо всі спеції, перемішуємо, вливаємо воду, додаємо видавлений через прес часник. Мультиварку закриваємо і, залишаючи той же режим, програмуємо таймер на 1 годину.
Рекомендуємо добрі рецепти
Картопля, тушкована з свининою
Тушкована картопля зі свининою - ситне блюдо і безпрограшний варіант для обіду або вечері. Така страва неодмінно сподобається вашим близьким і
Гуляш зі свинини в мультиварці
Гуляш - це традиційне угорське блюдо, так званий густий суп з м'ясом яловичини або свинини, з додаванням картоплі і молодий паприки. І сьогодні ми
Яловичина, тушкована в мультиварці
Шукайте оригінальні варіанти, як смачно приготувати м'ясо, щоб воно вийшло не тільки м'яким, але ще соковитим і ароматним? Пропонуємо вам кілька
Картопля з м'ясом у мультиварці
Картопля з м'ясом - це класичне блюдо, яке приготувати досить просто, особливо якщо у вас під рукою є кухонні помічниця - мультиварка. Давайте
Баранина в мультиварці
Баранина - смачне і корисне м'ясо, в якому міститься багато фтору. Також воно сприяє профілактиці діабету. І сьогодні ми розповімо, які страви з
Картопля, смажена в мультиварці
Страви, приготовані в мультиварці виходять більш корисними і смачними. І сьогодні мова піде про те, як посмажити картоплю в цьому кухонному пристрої.