Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Картопля, тушкований в мультиварці

Картопля, тушкований в мультиварці

19-01-2015, 11:00
1 587
Картопля, тушкований в мультиварці
Картопля, зварений у мультиварці, відрізняється дивовижною ніжністю і соковитістю. Його можна тушкувати просто з овочами, а можна додати будь-яке м'ясо і отримати досить ситне і повноцінне друге блюдо, яке доведеться всім до смаку. Пропонуємо вам декілька простих, не віднімають багато часу, рецептів приготування тушкованої картоплі в мультиварці.

Картоплю тушковану в мультиварці «Філіпс»


Інгредієнти:

  • картопля - 1 кг;

  • цибулина - 2 шт.;

  • морква - 1 шт.;

  • сметана - 1 ст.;

  • насіння гірчиці - 05 ч. ложки;

  • лавровий лист - 2 шт.;

  • базиліка або орегано - щіпка;

  • олія рослинна;

  • зелень - за бажанням.


  • Приготування
    Цибулю чистимо від лушпиння, крупно шаткуємо півкільцями, а моркву нарізаємо короткою соломкою. У чашу мультиварки наливаємо трохи рослинного масла, викладаємо нарізані овочі і обсмажуємо до золотистого кольору. Потім викладаємо сметану, приправляємо спеціями, добре перемішуємо, вливаємо трохи води, викладаємо картоплю, подрібнений часточками, і включаємо режим «Гасіння». Зелень промиваємо, стряхиваем, дрібно рубаємо і посипаємо їй готову страву.

    Тушкована картопля в мультиварці «Редмонд»


    Інгредієнти:

  • куряче філе - 300 г;

  • картопля - 700 г;

  • морква - 1 шт.;

  • цибулина - 1 шт.;

  • олія рослинна;

  • сметана - 1 ст. ложка;

  • вода - 2 ст.;

  • спеції.


  • Приготування
    Для приготування тушкованої картоплі в мультиварці курку промиваємо та нарізаємо невеликими шматочками. Чистимо цибулину, шаткуємо півкільцями, а моркву тремо на крупній терочке. Тепер змащуємо чашу мультиварки рослинним маслом, викладаємо на дно різану картоплю, потім шматочки курячого філе , морква і цибуля. Воду перемішуємо зі сметаною, сіллю, перцем і вливаємо в картоплю. Готуємо страву 15 години, виставивши на приладі режим «Гасіння».

    Тушкована картопля в мультиварці «Поларіс»


    Інгредієнти:

  • картопля - 2 кг;

  • м'ясо - 400 г;

  • морква - 2 шт.;

  • перець болгарський - 1 шт.;

  • цибулина - 1 шт.;

  • помідор - 1 шт.;

  • олія рослинна;

  • спеції.


  • Приготування
    М'ясо промиваємо та нарізаємо на невеликі шматочки. Овочі чистимо: моркву натираємо на терочке, болгарський перчик шаткуємо соломкою, помідор рубаємо кубиками, а картоплю розрізаємо навпіл. Потім наливаємо в чашу приладу рослинне масло, викладаємо м'ясо і, виставивши режим «Смаження» обсмажуємо до легкого підрум'янення. Після цього додаємо подрібнену цибульку, перемішуємо, кладемо моркву, перчик і помідори. Приправляємо спеціями за смаком, викладаємо зверху картоплю, переставляємо мультиварку в режим «Гасіння» і готуємо страву 1 годину. Як тільки програма закінчить роботу, ретельно все перемішуємо, посипати блюдо дрібно посіченою свіжої зеленню.

    Тушкована картопля в мультиварці «Панасонік»


    Інгредієнти:

  • капуста свіжа - 500 г;

  • картопля - 1 кг;

  • яловичина - 500 г;

  • цибулина - 1 шт.;

  • морква - 1 шт.;

  • часник - 3 зубчики;

  • помідор - 2 шт.;

  • олія - для смаження;

  • вода - 2 ст.;

  • спеції.


  • Приготування
    Картопля, тушкований в мультиварці
    М'ясо обробляємо, промиваємо та нарізаємо середніми шматками. Потім викладаємо його в чашу мультиварки, наливаємо трохи масла й обсмажуємо близько 20 хвилин на режимі «Випічка». Далі кидаємо терту моркву і дрібно нашатковану цибулю, акуратно перемішуємо і обсмажуємо овочі ще хвилин 15. Після цього додаємо подрібнені помідори, картопля, порубаний кубиками і шинковану тонкою соломкою капусту. Приправляємо всі спеції, перемішуємо, вливаємо воду, додаємо видавлений через прес часник. Мультиварку закриваємо і, залишаючи той же режим, програмуємо таймер на 1 годину.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Картопля, тушкована з свининою
    Картопля, тушкована з свининою
    Тушкована картопля зі свининою - ситне блюдо і безпрограшний варіант для обіду або вечері. Така страва неодмінно сподобається вашим близьким і
    Гуляш зі свинини в мультиварці
    Гуляш зі свинини в мультиварці
    Гуляш - це традиційне угорське блюдо, так званий густий суп з м'ясом яловичини або свинини, з додаванням картоплі і молодий паприки. І сьогодні ми
    Яловичина, тушкована в мультиварці
    Яловичина, тушкована в мультиварці
    Шукайте оригінальні варіанти, як смачно приготувати м'ясо, щоб воно вийшло не тільки м'яким, але ще соковитим і ароматним? Пропонуємо вам кілька
    Картопля з м'ясом у мультиварці
    Картопля з м'ясом у мультиварці
    Картопля з м'ясом - це класичне блюдо, яке приготувати досить просто, особливо якщо у вас під рукою є кухонні помічниця - мультиварка. Давайте
    Баранина в мультиварці
    Баранина в мультиварці
    Баранина - смачне і корисне м'ясо, в якому міститься багато фтору. Також воно сприяє профілактиці діабету. І сьогодні ми розповімо, які страви з
    Картопля, смажена в мультиварці
    Картопля, смажена в мультиварці
    Страви, приготовані в мультиварці виходять більш корисними і смачними. І сьогодні мова піде про те, як посмажити картоплю в цьому кухонному пристрої.