Яловичина, тушкована в мультиварці
Як смачно приготувати м'ясо, щоб воно вийшло не тільки м'яким, але ще соковитим і ароматним? Пропонуємо вам кілька цікавих рецептів тушкованої яловичини в мультиварці, які підійдуть практично до будь-якого вашого гарніру.
Інгредієнти:
яловичина - 500 г;
масло вершкове - 2 ст. ложки;
цибулина - 1 шт.;
спеції;
морква - 2 шт.;
перець болгарський - 1 шт.;
борошно - 2 ст. ложки.
Приготування
Яловичину нарізаємо невеликими кубиками і злегка паніруємо в пшеничному борошні. Овочі чистимо, обробляємо, а потім цибулю шаткуємо півкільцями, моркву подрібнюємо тонкою соломкою, а болгарський перчик кришимо смужками.
У чашу мультиварки кладемо вершкове масло, включаємо режим «Випічка» і як тільки масло розігріється, викладаємо м'ясо і обсмажуємо його, періодично помішуючи. Потім додаємо цибулю, болгарський перець і моркву. Готуємо все разом протягом 5-10 хвилин, помішуючи.
Після цього обережно вливаємо воду, додаємо лавровий листочок, додаємо сіль, перець. Все ретельно перемішуємо, накриваємо кришкою, включаємо мультиварку, виставивши режим «Гасіння» і готуємо приблизно 15 години в залежності від потужності вашого приладу. Готову страву відразу не виймаємо, а залишаємо настоятися під кришкою хвилин 15-25 після чого розкладаємо по тарілках і подаємо на стіл.
Інгредієнти:
яловичина - 500 г;
цибулина - 2 шт.;
часник - 3 зубчики;
лавровий лист, спеції;
заморожені овочі - 400 р.
Приготування
М'ясо гарненько промиваємо, обсушуємо рушником, нарізаємо невеликими шматками і викладаємо в миску. Цибулю і часник чистимо від лушпиння, шаткуємо дрібненько і разом з лавровим листочком, сіллю і перцем перекладаємо в миску до м'яса. Ретельно перешиваємо, накриваємо кришкою, ставимо в холодильник і даємо яловичині промаринуватися, залишивши її на ніч.
Потім викладаємо м'ясо в чашу мультиварки, змащену рослинним маслом, зверху висипаємо овочі, солимо за смаком. Активуємо програму «Гасіння» і виставляємо час 2 години. Чим довше наше м'ясо буде тушкуватися, тим ніжніше і соковитіше воно вийде в підсумку.
Інгредієнти:
яловича вирізка - 1 кг;
розмарин, часник, насіння гірчиці, коріандр - за смаком;
оцет бальзамічний - 2 ст. ложки;
сіль.
Приготування
Отже, шматок м'яса ретельно натираємо сіллю, спеціями і поливаємо бальзамічним оцтом. Далі загортаємо ароматну масу в харчову плівку, і відправляємо приблизно на добу в холодильник.
На наступний день дістаємо яловичину, викладаємо в чашу мультиварки, виставляємо режим «Випічка» на 40 хвилин. Після закінчення часу, переводимо прилад на режим «Гасіння» і готуємо страву ще приблизно 3 години. У процесі приготування яловичину кілька разів перевертаємо, щоб вона рівномірно запеклася.
Інгредієнти:
яловича вирізка - 1 кг;
цибулина - 1 шт.;
борошно - 2 ст. ложки;
рослинна олія;
сметана - 250 мл;
спеції.
Приготування
Яловичину злегка відбиваємо і нарізаємо спочатку на медальйони , а на смужки поперек волокон. На дно мультиварочной каструльки наливаємо рослинне масло, викладаємо м'ясо і обсмажуємо його в режимі «Випічка» 15 хвилин при відкритій кришці, періодично перемішуючи. Потім підсолюємо і злегка перчимо за смаком, заливаємо м'ясо склянкою води, закриваємо кришку і встановлюємо програму «Тушкування» на 1 годину.
Цим часом окремо на сковороді готуємо піджарку: дрібно нашатковану цибулю підсмажити на вершковому маслице, всипаємо борошно і готуємо до золотистого кольору. Перекладаємо піджарку до м'яса додаємо сметанку, приправляємо спеціями і тушкуємо до готовності.
Яловичина, тушкована в мультиварці «Редмонд»
Інгредієнти:
Приготування
Яловичину нарізаємо невеликими кубиками і злегка паніруємо в пшеничному борошні. Овочі чистимо, обробляємо, а потім цибулю шаткуємо півкільцями, моркву подрібнюємо тонкою соломкою, а болгарський перчик кришимо смужками.
У чашу мультиварки кладемо вершкове масло, включаємо режим «Випічка» і як тільки масло розігріється, викладаємо м'ясо і обсмажуємо його, періодично помішуючи. Потім додаємо цибулю, болгарський перець і моркву. Готуємо все разом протягом 5-10 хвилин, помішуючи.
Після цього обережно вливаємо воду, додаємо лавровий листочок, додаємо сіль, перець. Все ретельно перемішуємо, накриваємо кришкою, включаємо мультиварку, виставивши режим «Гасіння» і готуємо приблизно 15 години в залежності від потужності вашого приладу. Готову страву відразу не виймаємо, а залишаємо настоятися під кришкою хвилин 15-25 після чого розкладаємо по тарілках і подаємо на стіл.
Тушкована яловичина в мультиварці «Панасонік»
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо гарненько промиваємо, обсушуємо рушником, нарізаємо невеликими шматками і викладаємо в миску. Цибулю і часник чистимо від лушпиння, шаткуємо дрібненько і разом з лавровим листочком, сіллю і перцем перекладаємо в миску до м'яса. Ретельно перешиваємо, накриваємо кришкою, ставимо в холодильник і даємо яловичині промаринуватися, залишивши її на ніч.
Потім викладаємо м'ясо в чашу мультиварки, змащену рослинним маслом, зверху висипаємо овочі, солимо за смаком. Активуємо програму «Гасіння» і виставляємо час 2 години. Чим довше наше м'ясо буде тушкуватися, тим ніжніше і соковитіше воно вийде в підсумку.
Яловичина, тушкована шматком в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Отже, шматок м'яса ретельно натираємо сіллю, спеціями і поливаємо бальзамічним оцтом. Далі загортаємо ароматну масу в харчову плівку, і відправляємо приблизно на добу в холодильник.
На наступний день дістаємо яловичину, викладаємо в чашу мультиварки, виставляємо режим «Випічка» на 40 хвилин. Після закінчення часу, переводимо прилад на режим «Гасіння» і готуємо страву ще приблизно 3 години. У процесі приготування яловичину кілька разів перевертаємо, щоб вона рівномірно запеклася.
Яловичина, тушкована в мультиварці «Поларіс»
Інгредієнти:
Приготування
Яловичину злегка відбиваємо і нарізаємо спочатку на медальйони , а на смужки поперек волокон. На дно мультиварочной каструльки наливаємо рослинне масло, викладаємо м'ясо і обсмажуємо його в режимі «Випічка» 15 хвилин при відкритій кришці, періодично перемішуючи. Потім підсолюємо і злегка перчимо за смаком, заливаємо м'ясо склянкою води, закриваємо кришку і встановлюємо програму «Тушкування» на 1 годину.
Цим часом окремо на сковороді готуємо піджарку: дрібно нашатковану цибулю підсмажити на вершковому маслице, всипаємо борошно і готуємо до золотистого кольору. Перекладаємо піджарку до м'яса додаємо сметанку, приправляємо спеціями і тушкуємо до готовності.
Рекомендуємо добрі рецепти
Тушкована яловичина з підливою
Тушкована яловичина з підливою - страва, що підходить до будь-якого гарніру: відварного рису, картоплі, гречки, макаронів. Давайте розглянемо з вами
Бефстроганов в мультиварці
Бефстроганов - це смачне російське блюдо, відоме у всьому світі. Готуватися воно, як правило, з яловичини. Але ми розповімо і про те, як зробити цю
Гуляш зі свинини в мультиварці
Гуляш - це традиційне угорське блюдо, так званий густий суп з м'ясом яловичини або свинини, з додаванням картоплі і молодий паприки. І сьогодні ми
Яловичина з картоплею в мультиварці
Поєднання картоплі і м'яса ідеально підходить для будь-якої трапези, так що якщо часу на приготування вечері або обіду не залишилося, візьміть на
Картопля, тушкований в мультиварці
Мультиварка - універсальна помічниця для приготування різноманітних страв від супів до десертів. І зараз ми розповімо, як просто і швидко згасити в
Картопля з м'ясом у мультиварці
Картопля з м'ясом - це класичне блюдо, яке приготувати досить просто, особливо якщо у вас під рукою є кухонні помічниця - мультиварка. Давайте