Яловичина з картоплею в мультиварці
Поєднання картоплі і м'яса ідеально підходить для будь-якої трапези, так що якщо часу на приготування вечері або обіду не залишилося, візьміть на замітку простий рецепт приготування яловичини з картоплею в мультиварці. Смачна страва до всього іншого відмінно підходить і для святкового столу.
Інгредієнти:
рослинне масло - 1 ст. ложка;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
морква - 1 шт.;
селера - 1 стебло;
яловичий фарш - 500 г;
кетчуп - 1 ст. ложка;
томати у власному соку - 400 г;
картопля - 450 г;
чебрець - 1 гілочка;
лавровий лист - 1 шт.;
петрушка;
сіль, перець.
Приготування
У каструлю наливаємо олію і обсмажуємо на ньому нарізані кубиками овочі 7-10 хвилин. Після закінчення часу, додаємо в чашу мультиварки яловичий фарш і обсмажуємо його поки не схопиться. Заливаємо вміст мультиварки томатами у власному соку , додаємо кетчуп, трави і спеції. Готуємо яловичину в режимі "Гасіння" 20-25 хвилин. Готове м'ясо посипаємо подрібненою петрушкою.
Інгредієнти:
стручкова квасоля - 1 жменя;
картопля - 4-5 шт.;
ріпчаста цибуля - 2 шт.;
морква - 1 шт.;
рослинне масло - 1 ч. ложка;
яловичина - 250 г;
вода - 1 ст.;
цукор - 4 ст. ложки;
сіль - 1/2 ст. ложки;
соєвий соус - 4 ст. ложки;
саке - 2 ст. ложки;
мірін - 2 ст. ложки.
Приготування
М'ясо нарізаємо соломкою і обсмажуємо на рослинному маслі, використовуючи режим "Випічка" до золотистого кольору. Картоплю чистимо, нарізаємо кубиками. Аналогічним чином робимо і з морквою і цибулею. Закладаємо овочі в каструлю і заливаємо сумішшю з води, солі, цукру, саке, соєвого соусу і мирина. Закриваємо кришку мультиварки і готуємо яловичину в режимі "Гасіння" 25-30 хвилин.
Інгредієнти:
картопля - 1 кг;
яловичина - 500 г;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
майонез - 1 упаковка;
плавлений сир - 1 брикет;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Картоплю нарізаємо соломкою. Яловичину ріжемо пластинами і відбиваємо. М'ясо посипаємо сіллю і перцем за смаком, а після змащуємо майонезом. Дно мультиварки змащуємо олією і викладаємо шар картоплі. Солимо і перчимо нарізані бульби та покриваємо їх шаром нарізаного кільцями цибулі і м'яса. Поверх м'яса розкладаємо шматочки плавленого сиру (можна змішати його з простим твердим) і закриваємо чашу мультиварки.
Готуємо м'ясо з картоплею в режимі "Випічка" 40 хвилин. За 10-15 хвилин до закінчення часу, відкрийте клапан спуску пари на кришці пристрою, щоб м'ясний сік повністю випарувався і у вас вийшла рум'яна картопелька. Подавати таку страву слід зі свіжими овочами та зеленню.
Інгредієнти:
яловичина - 25 кг;
оливкова олія - 3 ст. ложки;
морква - 3 шт.;
картопля - 3 шт.;
чорнослив - 1 жменя;
селера - 3 стебла;
ріпчаста цибуля - 2 шт.;
часник - 1 головка;
бальзамічний оцет - 1/3 ст.;
томатна паста - 3 ст. ложки;
червоне вино - 750 мл;
лавровий лист - 2 шт.;
чебрець - 2 гілочки;
яловичий бульйон - 3 ст.;
вода - 3 ст.
Приготування
Яловичину нарізаємо кубиками і обсмажуємо в чашу мультиварки до золотистого кольору. Після заливаємо яловичину половиною вина і бульйону і залишаємо тушкуватися 15 години в режимі "Гасіння". Овочі нарізаємо кубиками і закладаємо в мультварку. Додаємо всі інші інгредієнти, включаючи трави і спеції, і включаємо "Гасіння" ще на 15 години і тушкована яловичина з картоплею в мультиварці готова до подачі!
Рецепт яловичини з картоплею в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
У каструлю наливаємо олію і обсмажуємо на ньому нарізані кубиками овочі 7-10 хвилин. Після закінчення часу, додаємо в чашу мультиварки яловичий фарш і обсмажуємо його поки не схопиться. Заливаємо вміст мультиварки томатами у власному соку , додаємо кетчуп, трави і спеції. Готуємо яловичину в режимі "Гасіння" 20-25 хвилин. Готове м'ясо посипаємо подрібненою петрушкою.
Яловичина з картоплею і овочами по-японськи в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо нарізаємо соломкою і обсмажуємо на рослинному маслі, використовуючи режим "Випічка" до золотистого кольору. Картоплю чистимо, нарізаємо кубиками. Аналогічним чином робимо і з морквою і цибулею. Закладаємо овочі в каструлю і заливаємо сумішшю з води, солі, цукру, саке, соєвого соусу і мирина. Закриваємо кришку мультиварки і готуємо яловичину в режимі "Гасіння" 25-30 хвилин.
Яловичина, запечена з картоплею в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Картоплю нарізаємо соломкою. Яловичину ріжемо пластинами і відбиваємо. М'ясо посипаємо сіллю і перцем за смаком, а після змащуємо майонезом. Дно мультиварки змащуємо олією і викладаємо шар картоплі. Солимо і перчимо нарізані бульби та покриваємо їх шаром нарізаного кільцями цибулі і м'яса. Поверх м'яса розкладаємо шматочки плавленого сиру (можна змішати його з простим твердим) і закриваємо чашу мультиварки.
Готуємо м'ясо з картоплею в режимі "Випічка" 40 хвилин. За 10-15 хвилин до закінчення часу, відкрийте клапан спуску пари на кришці пристрою, щоб м'ясний сік повністю випарувався і у вас вийшла рум'яна картопелька. Подавати таку страву слід зі свіжими овочами та зеленню.
Яловичина з картоплею і чорносливом в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Яловичину нарізаємо кубиками і обсмажуємо в чашу мультиварки до золотистого кольору. Після заливаємо яловичину половиною вина і бульйону і залишаємо тушкуватися 15 години в режимі "Гасіння". Овочі нарізаємо кубиками і закладаємо в мультварку. Додаємо всі інші інгредієнти, включаючи трави і спеції, і включаємо "Гасіння" ще на 15 години і тушкована яловичина з картоплею в мультиварці готова до подачі!
Рекомендуємо добрі рецепти
Яловичина в горщику з картоплею
Хочете приготувати смачне і просте блюдо без клопоту, тоді зупиніть свій вибір на рецепті яловичини в горщику з картоплею. Таке цікаве страва підійде
Яловичина в мультиварці - рецепти
Страви з яловичини, безсумнівно, смачні і корисні. І щоб трохи спростити процес їх приготування можна використовувати популярний кухонний девайс -
Капуста з м'ясом в мультиварці
Капуста з м'ясом - смачне і ароматне блюдо. Але тушкувати її можна не тільки в казані або сковорідці. Можна максимально спростити процес готування,
Розсольник в мультиварці
Розсольник - популярне блюдо староруської кухні, який готується з перловкою з додаванням розсолу і солоних огірків. І сьогодні ми розглянемо кілька
Куряча печінка в мультиварці
Куряча печінка багата вітамінами і мінералами. З неї можна зробити безліч смачних і цікавих страв. І сьогодні ми поговоримо про різноманітних
М'ясо з грибами в мультиварці
В мультиварці можна готувати безліч самих різних страв: від простих супів до святкової випічки. І сьогодні мова піде про те, як тушкувати м'ясо з