Куряча печінка в мультиварці
Багата вітамінами і мінералами куряча печінка до всього іншого, ще й дуже смачна. Різноманіття рецептів з нею, дозволяють представляти інгредієнт по-новому з разу в раз. На приготування печінки також піде не багато зусиль і часу, а зробити цей процес ще простіше допоможе мультиварка.
Інгредієнти:
куряча печінка - 250 г;
імбир тертий - 1 ч. ложка;
саке - 3 ст. ложки;
соєвий соус - 2 ст. ложки;
мірін - 2 ст. ложки;
цукор - 2 ст. ложки.
Приготування
Печінку ретельно промиваємо й обсушуємо з допомогою паперових рушників. Зайві плівки і жили вирізаємо.
На мультиварці включаємо режим "Смаження" і кладемо в чашу пристрою тертий імбир. Через 30 секунд обжарювання вливаємо соєвий соус , саке і мірін, засипаємо цукор і ретельно все перемішуємо. Викладаємо шматочки переліки в киплячу суміш і обсмажуємо 7-8 хвилин, помішуючи. В результаті печінка повинна покритися шаром глянсового карамельного соусу.
Інгредієнти:
куряча печінка - 1 кг;
кетчуп - 3 ст. ложки;
чебрець - 6 гілочці;
часник - 1 зубчик;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
зелена цибуля - пучок;
томат - 1 шт.;
орегано - 1/4 ч. ложки;
сіль, перець - за смаком;
рослинне масло.
Приготування
Печінку промиваємо, обсушуємо і нарізаємо скибочками. Кладемо печінку в емальований або скляний посуд, додаємо кетчуп, часник, сіль, перець і залишаємо все промаринуватися хвилин 10-15.
У чашу мультиварки наливаємо олію. Викладаємо на дно пристрою нарізану кільцями ріпчасту цибулю, товсті кружечки помідорів, а поверх укладаємо мариновану печінку. Для аромату можна додати трохи орегано. Гасіння курячої печінки в мультиварці займе 1 годину в режимі "Гасіння", при цьому воду доливати не потрібно - печінка приготується у власному соку.
Інгредієнти:
бекон - 150 г;
яловичий фарш - 400 г;
куряча печінка - 300 г;
оливкова олія - для смаження;
морква -1 шт;
селера - 1 стебло;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
часник - 2 зубчики;
біле сухе вино - 125 мл;
томатна паста - 2 ст. ложки;
томати у власному соку - 800 р.
Приготування
Бекон нарізаємо кубиками, а курячу печінку - соломкою. Мультиварку включаємо в режим "Смаження" або "Випічка", наливаємо в чашу масло й обсмажуємо на ньому печінка з беконом і фаршем до золотистого кольору. Додаємо до м'ясних інгредієнтів нарізані овочі: селера, морква, ріпчаста цибуля. Заливаємо вміст мультиварки вином, додаємо часник, томатну пасту і томати у власному соку. Закриваємо кришку пристрою, що перемикається на "Гасіння" і виставляємо час - 15 години. Після звукового сигналу наш м'ясний соус буде готовий до подачі на стіл разом з картоплею або пастою.
Інгредієнти:
куряча печінка - 1 кг;
кефір - 3/4 ст.;
гострий соус - 1 ст. ложка;
борошно - 1/2 ст.;
яйця - 2 шт.;
хлібна паніровка - 1 1/2 ст.;
рослинна олія;
сіль.
Приготування
Курячу печінку миємо, обсушуємо і очищаємо. Змішуємо кефір з гострим соусом і заливаємо отриманою сумішшю печінку. Залишаємо маринуватися близько години, після чого надлишки кефіру зливаємо, а печінку знову обсушуємо паперовими рушниками.
Борошно, збиті яйця і хлібну паніровку розподіляємо по різних тарілках. Обвалюємо печінка спочатку в борошні, потім занурюємо яйце і посипаємо панірувальними сухарями.
Тепер залишається приготувати курячу печінку в мультиварці. В чаші пристрою розігріваємо 1/2 склянки рослинного масла. Обсмажуємо на рослинному маслі курячу печінку до золотистої скоринки. Надлишки жиру вбираємо з допомогою паперових рушників.
Рецепт курячої печінки в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Печінку ретельно промиваємо й обсушуємо з допомогою паперових рушників. Зайві плівки і жили вирізаємо.
На мультиварці включаємо режим "Смаження" і кладемо в чашу пристрою тертий імбир. Через 30 секунд обжарювання вливаємо соєвий соус , саке і мірін, засипаємо цукор і ретельно все перемішуємо. Викладаємо шматочки переліки в киплячу суміш і обсмажуємо 7-8 хвилин, помішуючи. В результаті печінка повинна покритися шаром глянсового карамельного соусу.
Тушкована куряча печінка в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Печінку промиваємо, обсушуємо і нарізаємо скибочками. Кладемо печінку в емальований або скляний посуд, додаємо кетчуп, часник, сіль, перець і залишаємо все промаринуватися хвилин 10-15.
У чашу мультиварки наливаємо олію. Викладаємо на дно пристрою нарізану кільцями ріпчасту цибулю, товсті кружечки помідорів, а поверх укладаємо мариновану печінку. Для аромату можна додати трохи орегано. Гасіння курячої печінки в мультиварці займе 1 годину в режимі "Гасіння", при цьому воду доливати не потрібно - печінка приготується у власному соку.
Рецепт соусу з курячої печінки в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Бекон нарізаємо кубиками, а курячу печінку - соломкою. Мультиварку включаємо в режим "Смаження" або "Випічка", наливаємо в чашу масло й обсмажуємо на ньому печінка з беконом і фаршем до золотистого кольору. Додаємо до м'ясних інгредієнтів нарізані овочі: селера, морква, ріпчаста цибуля. Заливаємо вміст мультиварки вином, додаємо часник, томатну пасту і томати у власному соку. Закриваємо кришку пристрою, що перемикається на "Гасіння" і виставляємо час - 15 години. Після звукового сигналу наш м'ясний соус буде готовий до подачі на стіл разом з картоплею або пастою.
Куряча печінка, смажена в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Курячу печінку миємо, обсушуємо і очищаємо. Змішуємо кефір з гострим соусом і заливаємо отриманою сумішшю печінку. Залишаємо маринуватися близько години, після чого надлишки кефіру зливаємо, а печінку знову обсушуємо паперовими рушниками.
Борошно, збиті яйця і хлібну паніровку розподіляємо по різних тарілках. Обвалюємо печінка спочатку в борошні, потім занурюємо яйце і посипаємо панірувальними сухарями.
Тепер залишається приготувати курячу печінку в мультиварці. В чаші пристрою розігріваємо 1/2 склянки рослинного масла. Обсмажуємо на рослинному маслі курячу печінку до золотистої скоринки. Надлишки жиру вбираємо з допомогою паперових рушників.
Рекомендуємо добрі рецепти
Куряча печінка в вершках
Куряча печінка - це дуже корисний продукт, який потрібно періодично вживати в їжу. А якщо її ще й у вершках приготувати, то вона буде не тільки
Печінка з цибулею і морквою
Цибулю і моркву є найбільш універсальними доповненнями до приготування м'ясних страв. І сьогодні ми розповімо, як смачно і оригінально згасити з ними
Куряча печінка тушкована
Куряча печінка швидко готується і володіє ніжним смаком. Давайте детально розберемося, як її смачно згасити з додаванням різних інгредієнтів. Таке
Страви з курячої печінки - рецепти
Куряча печінка - корисний дієтичний субпродукт. Але далеко не всі господині знають, як його правильно готувати і які страви можна зробити. І сьогодні
Начинка з печінки
Печінка - надзвичайно корисний продукт для нашого харчування. З неї можна зробити безліч цікавих і смачних страв. І сьогодні ми розповімо, як
Печінка по-строгановськи в мультиварці
Коли немає часу на тривале стояння біля плити, варто приготувати вечерю в мультиварці. Що готувати? Звичайно ж, печінка. Її можна не просто