Куряча печінка тушкована
Куряча печінка має ряд переваг над іншими видами печінки: по-перше, вона швидше готується, по-друге, немає необхідності попередньо очищати її від різних плівок і проток, ну а по-третє, вона має більш ніжним смаком і креязиком текстурою. Сьогоднішню статтю ми вирішили присвятити рецептами тушкованою курячої печінки.
Інгредієнти:
куряча печінка - 1 кг;
ріпчаста цибуля - 5-6 шт.;
томати у власному соку - 200 г;
сіль, перець - за смаком;
паприка - 1 ч. ложка;
рослинна олія;
вода - 500 мл
Приготування
Печінка обсушуємо і промиваємо. У сотейнику розігріваємо олію на середньому вогні і обсмажуємо на ньому нарізану кільцями цибулю. Як тільки цибуля стане м'яким і золотистим, викладаємо до нього печінку і чекаємо, поки вона схопиться зі всіх сторін. Приправляємо печінка сіллю, перцем і заливаємо томатами у власному соку . Додатково вливаємо в жаровню воду або бульйон. Тушкуємо все разом на середньому вогні протягом 10 хвилин або до тих пір, поки печінка не буде повністю готова.
Подавати курячу печінку тушкований з цибулею, слід щедро посипавши зеленню.
Інгредієнти:
куряча печінка - 500 г;
картопля - 2 шт.;
морква - 1 шт.;
цибуля ріпчаста -1 шт;
помідори - 2 шт.;
болгарський перець - 1 шт.;
рослинна олія;
часник - 2 зубчики;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Картопля моєму чистимо і нарізаємо кубиками. Аналогічним чином поступаємо з морквою, перцем і цибулею. У сотейнику розігріваємо масло й обсмажуємо овочі до практично повної готовності. В кінці додаємо подрібнений часник. Тепер на вогонь відправляємо курячу печінку. Її необхідно тушкувати з овочами хвилин 10-15 так як готується вона надзвичайно швидко. Перед подачею, залишається лише приправити страву сіллю і перцем за смаком.
Тушковану курячу печінку можна приготувати в мультиварці. Для цього овочі спершу пасеруємо до підлозі готовності на «Смаженню», або «Випікання», а після додаємо печінку і переходимо в режим «Гасіння» на 15-20 хвилин. При необхідності в страву можна долити води або бульйону.
Інгредієнти:
шлуночки - 500 г;
куряча печінка - 250 г;
вустерширський соус - 2 ст. ложки;
сіль, перець - за смаком;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
болгарський перець - 1 шт.;
часник - 2 зубчики;
лавровий лист - 2 шт.;
рослинне масло.
Приготування
Шлуночки і печінку промиваємо, обсушуємо і приправляємо сіллю і перцем, потім додаємо соус і залишаємо маринуватися на ніч.
На сковороді розігріваємо масло й обсмажуємо на ньому мариновані субпродукти протягом 2 хвилин. Слідом укладаємо ріпчасту цибулю і шматочки перцю, додаємо подрібнений часник. Кладемо лавровий лист і вливаємо 125 мл води або бульйону. Тушкуємо все 15-20 хвилин.
Інгредієнти:
куряча печінка - 500 г;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
часник - 2 зубчики;
борошно - 2 ст. ложки;
рослинна олія - 4 ст. ложки;
сіль, перець - за смаком;
вершки - 100 мл;
сметана - 3 ст. ложки.
Приготування
Борошно просіваємо і змішуємо з сіллю і перцем. Курячу печінку обсушуємо з допомогою паперових рушників і обвалюємо в борошняній суміші.
У сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо на ньому печінка з обох сторін, до легкого золотистого відтінку. Прибираємо готову печінку на тарілку, а на її місце кладемо кільця цибулі. Смажимо цибулю до золотистого кольору, також попередньо обсипав його борошном. Тепер кладемо до цибулі курячу печінку, заливаємо все сумішшю вершків і сметани, приправляємо сіллю з перцем і тушкуємо 10 хвилин, при необхідності підливаємо воду або бульйон.
Рецепт тушкованою курячої печінки
Інгредієнти:
Приготування
Печінка обсушуємо і промиваємо. У сотейнику розігріваємо олію на середньому вогні і обсмажуємо на ньому нарізану кільцями цибулю. Як тільки цибуля стане м'яким і золотистим, викладаємо до нього печінку і чекаємо, поки вона схопиться зі всіх сторін. Приправляємо печінка сіллю, перцем і заливаємо томатами у власному соку . Додатково вливаємо в жаровню воду або бульйон. Тушкуємо все разом на середньому вогні протягом 10 хвилин або до тих пір, поки печінка не буде повністю готова.
Подавати курячу печінку тушкований з цибулею, слід щедро посипавши зеленню.
Куряча печінка, тушкована з овочами
Інгредієнти:
Приготування
Картопля моєму чистимо і нарізаємо кубиками. Аналогічним чином поступаємо з морквою, перцем і цибулею. У сотейнику розігріваємо масло й обсмажуємо овочі до практично повної готовності. В кінці додаємо подрібнений часник. Тепер на вогонь відправляємо курячу печінку. Її необхідно тушкувати з овочами хвилин 10-15 так як готується вона надзвичайно швидко. Перед подачею, залишається лише приправити страву сіллю і перцем за смаком.
Тушковану курячу печінку можна приготувати в мультиварці. Для цього овочі спершу пасеруємо до підлозі готовності на «Смаженню», або «Випікання», а після додаємо печінку і переходимо в режим «Гасіння» на 15-20 хвилин. При необхідності в страву можна долити води або бульйону.
Рецепт тушкованою курячої печінки з шлуночками
Інгредієнти:
Приготування
Шлуночки і печінку промиваємо, обсушуємо і приправляємо сіллю і перцем, потім додаємо соус і залишаємо маринуватися на ніч.
На сковороді розігріваємо масло й обсмажуємо на ньому мариновані субпродукти протягом 2 хвилин. Слідом укладаємо ріпчасту цибулю і шматочки перцю, додаємо подрібнений часник. Кладемо лавровий лист і вливаємо 125 мл води або бульйону. Тушкуємо все 15-20 хвилин.
Куряча печінка, тушкована в вершках
Інгредієнти:
Приготування
Борошно просіваємо і змішуємо з сіллю і перцем. Курячу печінку обсушуємо з допомогою паперових рушників і обвалюємо в борошняній суміші.
У сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо на ньому печінка з обох сторін, до легкого золотистого відтінку. Прибираємо готову печінку на тарілку, а на її місце кладемо кільця цибулі. Смажимо цибулю до золотистого кольору, також попередньо обсипав його борошном. Тепер кладемо до цибулі курячу печінку, заливаємо все сумішшю вершків і сметани, приправляємо сіллю з перцем і тушкуємо 10 хвилин, при необхідності підливаємо воду або бульйон.
Рекомендуємо добрі рецепти
Куряча печінка з грибами
Курячу печінку приготувати легко - її можна елементарно посмажити, а от як з неї зробити щось більш цікаве? Дуже просто! Вам знадобляться гриби,
Куряча печінка в вершках
Куряча печінка - це дуже корисний продукт, який потрібно періодично вживати в їжу. А якщо її ще й у вершках приготувати, то вона буде не тільки
Печінка, тушкована з овочами
Печінка - це дієтичний продукт, багатий сполуками заліза. І сьогодні ми поговоримо про корисне та смачне варіанті її приготування - гасіння з
Печінка з цибулею і морквою
Цибулю і моркву є найбільш універсальними доповненнями до приготування м'ясних страв. І сьогодні ми розповімо, як смачно і оригінально згасити з ними
Страви з курячої печінки - рецепти
Куряча печінка - корисний дієтичний субпродукт. Але далеко не всі господині знають, як його правильно готувати і які страви можна зробити. І сьогодні
Куряча печінка в мультиварці
Куряча печінка багата вітамінами і мінералами. З неї можна зробити безліч смачних і цікавих страв. І сьогодні ми поговоримо про різноманітних