Печінка, тушкована з овочами
Печінка (будь-яких домашніх тварин) містить безліч корисних речовин, особливо вона багата сполуками заліза, що робить її вельми цінним дієтичним продуктом. Печінка готується досить швидко, особливо куряча. Тушковану печінку з овочами приготувати нескладно, крім того, це досить швидко.
Вибираємо гарну, свіжу курячу печінку без патьоків жовчі.
Інгредієнти:
печінка куряча - близько 400 м;
цибуля ріпчаста - 1-2 шт.;
перець солодкий червоний - 1 шт.;
часник - 2 зубчики;
перець чорний мелений та інші сухі мелені спеції;
зелень різна;
олія рослинна;
сіль.
Приготування
Лук, нарізаний чверть кільцями, обсмажимо або спассеруем на сковороді до появи золотистого відтінку. Додамо курячу печінку (краще розділити розрізати кожну на 2-3 шматочки). Пасеруємо всі разом до зміни кольору і додаємо заздалегідь підготовлений (нарізаний тонкою короткою соломкою) червоний солодкий перець. При необхідності плесни 20 мл води. Додамо спеції. Тушкуємо під кришкою, періодично помішуючи, протягом 8-15 хвилин. До кінця процесу приправляємо часником. Подаємо з будь-яким гарніром, оформивши зеленню. Можна подати столове вино.
Інгредієнти:
печінка яловича - близько 400 м;
молоко середньої жирності - 200 мл;
цибуля ріпчаста - 1 шт.;
часник - 1-2 зубчики;
сухі спеції;
олія рослинна;
сіль.
Приготування
Печінка наріжемо шматками (скибочками) або смужками товщиною близько 2 см і помістимо в суміш молока зі спеціями хоча б на годину (а краще на 2), щоб вона стала м'якше, і пішов специфічний запах. Безпосередньо перед приготуванням промиємо водою.
Нарізаний чверть кільцями цибулю спассеруем на сковороді. Додати в сковороду печінку. Тушкуємо, періодично помішуючи лопаткою, протягом 15 хвилин (довше не треба, а то буде тверда, як гумова підошва). До кінця процесу приправляємо подрібненим часником і перцем. Подаємо з будь-яким гарніром, можна з відварним рисом або картопляним пюре . Вино можна подати червоне столове.
Печінка куряча, тушкована з овочами
Вибираємо гарну, свіжу курячу печінку без патьоків жовчі.
Інгредієнти:
Приготування
Лук, нарізаний чверть кільцями, обсмажимо або спассеруем на сковороді до появи золотистого відтінку. Додамо курячу печінку (краще розділити розрізати кожну на 2-3 шматочки). Пасеруємо всі разом до зміни кольору і додаємо заздалегідь підготовлений (нарізаний тонкою короткою соломкою) червоний солодкий перець. При необхідності плесни 20 мл води. Додамо спеції. Тушкуємо під кришкою, періодично помішуючи, протягом 8-15 хвилин. До кінця процесу приправляємо часником. Подаємо з будь-яким гарніром, оформивши зеленню. Можна подати столове вино.
Яловича печінка, тушкована з овочами
Інгредієнти:
Приготування
Печінка наріжемо шматками (скибочками) або смужками товщиною близько 2 см і помістимо в суміш молока зі спеціями хоча б на годину (а краще на 2), щоб вона стала м'якше, і пішов специфічний запах. Безпосередньо перед приготуванням промиємо водою.
Нарізаний чверть кільцями цибулю спассеруем на сковороді. Додати в сковороду печінку. Тушкуємо, періодично помішуючи лопаткою, протягом 15 хвилин (довше не треба, а то буде тверда, як гумова підошва). До кінця процесу приправляємо подрібненим часником і перцем. Подаємо з будь-яким гарніром, можна з відварним рисом або картопляним пюре . Вино можна подати червоне столове.
Рекомендуємо добрі рецепти
Печінка, тушкована з картоплею
Печінка, тушкована з картоплею може здатися, на перший погляд, простим стравою. Але це не зовсім так. Тут все залежить від способу приготування і
Як посмажити печінка на сковороді?
Напевно всі знають, наскільки корисна печінка, багата вітамінами і амінокислотами. А ось як її приготувати, щоб було не лише корисно, а ще й смачно?
Куряча печінка в сметані
Куряча печінка - доступний і корисний продукт, з якого можна приготувати різні страви. Але самою ніжною і соковитою куряча печінка виходить
Печінка смажена з цибулею
Печінка - корисний дієтичний продукт, в якому міститься безліч корисних речовин, різних вітамінів і мікроелементів. І сьогодні ми поговоримо про
Печінка з цибулею і морквою
Цибулю і моркву є найбільш універсальними доповненнями до приготування м'ясних страв. І сьогодні ми розповімо, як смачно і оригінально згасити з ними
Куряча печінка тушкована
Куряча печінка швидко готується і володіє ніжним смаком. Давайте детально розберемося, як її смачно згасити з додаванням різних інгредієнтів. Таке