Печінка, тушкована з картоплею
Тушкована картопля з курячою печінкою на перший погляд може здатися звичайною і простою стравою. Насправді все залежить від способу приготування і правильної подачі на стіл. Будьте впевнені - домашні не раз подякують вам за чарівний вечерю! Рецептів приготування тушкованої картоплі з печінкою безліч, однак, для наших читачів ми вибрали самі, що ні є кращі.
Інгредієнти:
печінка куряча - 500 г;
картопля - 6 шт.;
цибуля ріпчаста - 1 шт.;
морква - 1 шт.;
часник - 2 зубчики;
олія рослинна -2 ст. л.;
сіль і спеції - за смаком.
Приготування
Печінка розморожуємо і гарненько промиваємо, після чого нарізаємо невеликими шматочками. Потім очищаємо цибулю нарізаємо кільцями, а часник слід потовкти. Морква промиваємо, очищаємо і подрібнюємо за допомогою великої терки. А промитий і очищений картопля нарізаємо тонкими пластинками.
Потім змащуємо маслом сковороду і нагріваємо, після чого обсмажуємо цибулю на середньому вогні до пом'якшення і красивого золотистого кольору. Через кілька хвилин додаємо моркву і спеції, готуємо ще 5 хвилин. Потім додаємо до овочів курячу печінку періодично помішуємо. Додаємо часник. Після того, як печінка підсмажилася, виймаємо весь вміст сковороди і кладемо в окрему миску. В залишках олії смажимо картоплю, накривши сковороду кришкою. Після того, як картопля буде готова, знову викладаємо в сковороду печінку і овочі, заливаємо блюдо водою і тушкуємо протягом 10 хвилин. Перед подачею солимо за смаком, перчимо і прикрашаємо зеленню.
Картопля, тушкована з яловичої печінкою анітрохи не поступається за смаком всім відомої свинячої печінки, яка подається з тією ж картоплею або рисом. Однак ми зупинимося на першому варіанті, урізноманітнивши блюдо найніжнішим сметанним соусом .
Інгредієнти:
печінка яловича - 300 г;
цибуля ріпчаста - 2 шт.;
картопля - 4 шт.
масло рослинне - 3 ст. л.;
сметана - 3 ст. л.;
зелень кропу, сіль і спеції - за смаком.
Приготування
Картопля промиваємо, очищаємо і нарізаємо невеликими шматочками. Після чого відправляємо тушкуватися на середньому вогні 15 хвилин. Лук очищаємо і нарізаємо півкільцями. Печінка розморожуємо, промиваємо, підсушуємо і нарізаємо порційними шматочками. Потім змащуємо олією сковорідку і обсмажуємо до золотистого кольору подрібнену цибулю. Потім додаємо печінку, сіль і спеції. Смажимо протягом 5 хвилин, потім додаємо сметану і майже готову картоплю. Тушкуємо страва до повної готовності, приправляємо свіжою зеленню.
Куряча печінка, тушкована з картоплею
Інгредієнти:
Приготування
Печінка розморожуємо і гарненько промиваємо, після чого нарізаємо невеликими шматочками. Потім очищаємо цибулю нарізаємо кільцями, а часник слід потовкти. Морква промиваємо, очищаємо і подрібнюємо за допомогою великої терки. А промитий і очищений картопля нарізаємо тонкими пластинками.
Потім змащуємо маслом сковороду і нагріваємо, після чого обсмажуємо цибулю на середньому вогні до пом'якшення і красивого золотистого кольору. Через кілька хвилин додаємо моркву і спеції, готуємо ще 5 хвилин. Потім додаємо до овочів курячу печінку періодично помішуємо. Додаємо часник. Після того, як печінка підсмажилася, виймаємо весь вміст сковороди і кладемо в окрему миску. В залишках олії смажимо картоплю, накривши сковороду кришкою. Після того, як картопля буде готова, знову викладаємо в сковороду печінку і овочі, заливаємо блюдо водою і тушкуємо протягом 10 хвилин. Перед подачею солимо за смаком, перчимо і прикрашаємо зеленню.
Картопля, тушкована з яловичої печінкою анітрохи не поступається за смаком всім відомої свинячої печінки, яка подається з тією ж картоплею або рисом. Однак ми зупинимося на першому варіанті, урізноманітнивши блюдо найніжнішим сметанним соусом .
Тушкована картопля з яловичої печінкою
Інгредієнти:
Приготування
Картопля промиваємо, очищаємо і нарізаємо невеликими шматочками. Після чого відправляємо тушкуватися на середньому вогні 15 хвилин. Лук очищаємо і нарізаємо півкільцями. Печінка розморожуємо, промиваємо, підсушуємо і нарізаємо порційними шматочками. Потім змащуємо олією сковорідку і обсмажуємо до золотистого кольору подрібнену цибулю. Потім додаємо печінку, сіль і спеції. Смажимо протягом 5 хвилин, потім додаємо сметану і майже готову картоплю. Тушкуємо страва до повної готовності, приправляємо свіжою зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти
Гречка з печінкою
Гречка з печінкою - смачний і швидкий варіант створення вечері для всієї родини. І приготувати таке дивовижне блюдо досить просто. У нашій статті ми
Рис з печінкою
Печінка - корисний продукт, багатий залізом, який коштує недорого. І зараз ми розповімо, як її смачно і оригінально зробити з рисом. Давайте
Куряча печінка в вершках
Куряча печінка - це дуже корисний продукт, який потрібно періодично вживати в їжу. А якщо її ще й у вершках приготувати, то вона буде не тільки
Печінка, тушкована з овочами
Печінка - це дієтичний продукт, багатий сполуками заліза. І сьогодні ми поговоримо про корисне та смачне варіанті її приготування - гасіння з
Печінка з цибулею і морквою
Цибулю і моркву є найбільш універсальними доповненнями до приготування м'ясних страв. І сьогодні ми розповімо, як смачно і оригінально згасити з ними
Куряча печінка тушкована
Куряча печінка швидко готується і володіє ніжним смаком. Давайте детально розберемося, як її смачно згасити з додаванням різних інгредієнтів. Таке