Рис з печінкою

Рецепт печінки з рисом
Інгредієнти:
Приготування
Рис відварюємо в суміші з двох склянок води і склянки курячого бульйону . Як тільки рис буде готовий - поливаємо його маслом, перемішуємо і відставляємо в сторону.
В цей час курячу печінку нарізаємо дрібними шматками або пюрируем за допомогою блендера. У глибокій товстостінній посуді розігріваємо масло й обсмажуємо на ньому бекон до золотистого кольору. Як тільки бекон не стане хрустким, змішуємо його з м'ясним фаршем і збільшуємо вогонь.
До обсмаженої свинини додаємо нарізану кубиками селеру і моркву. Як тільки овочі стануть м'якими викладаємо на сковороду печінку і продовжуємо готування ще пару хвилин. Після закінчення часу, заливаємо вміст сковороди бульйоном і випариваем більшу його частину. Густу суміш з фаршу та печінки додаємо до рису і перемішуємо.
Якщо ви хочете приготувати рис з печінкою в мультиварці, то вам також доведеться спершу відварити рис, а вже потім приступати до обжарке і гасіння м'яса, печінки і овочів. Як тільки печінкова суміш буде готова, змішуємо її з рисом і залишаємо потомитися на "Підігріві" 10-15 хвилин.
Куряча печінку з рисом
Печінка в томатному соусі може готується одночасно з рисом, так страва вийде набагато пахучіше.
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як приготувати рис з печінкою, рисові зерна промиваємо до чистої води. Курячу печінку нарізаємо кубиками і обсмажуємо на невеликій кількості рослинного масла до тих пір, поки поверхня не схопиться. Після чого на сковороду можна відправляти дрібно нарізану цибулю і моркву. Смажимо овочі і печінку до тих пір, поки цибуля з морквою не дійдуть до напівготовності (5-6 хвилин).
Тепер на сковороду можна засипати попередньо промитий рис, а потім необхідно залити все 1 1/2 склянки води. Як тільки рис вбере воду, додаємо ще 500 мл рідини, попередньо розвівши в ній томатну пасту. Тушкуємо рис ще 7-10 хвилин, після чого посипаємо блюдо зеленню і подаємо до столу.
Яловича печінку з рисом в духовці
Печінковий суфле - далеко не саме просте у приготуванні блюдо. Куди простіше зробити запіканку з рису на основі яловичої печінки. Виходить смачне, ніжне і ситне блюдо.
Інгредієнти:
Приготування
Ріпчасту цибулю дрібно нарізаємо і обсмажуємо на рослинній олії до прозорості. Рис відварюємо до повної готовності

Рисова запіканка з печінкою буде готова через 20 хвилин запікання при 180 градусах. Подавати запіканку можна окремо, або з овочевим салатом.
Рекомендуємо добрі рецепти

Печінка, тушкована з картоплею
Печінка, тушкована з картоплею може здатися, на перший погляд, простим стравою. Але це не зовсім так. Тут все залежить від способу приготування і

Гречка з печінкою
Гречка з печінкою - смачний і швидкий варіант створення вечері для всієї родини. І приготувати таке дивовижне блюдо досить просто. У нашій статті ми

Печінка з цибулею і морквою
Цибулю і моркву є найбільш універсальними доповненнями до приготування м'ясних страв. І сьогодні ми розповімо, як смачно і оригінально згасити з ними

Куряча печінка тушкована
Куряча печінка швидко готується і володіє ніжним смаком. Давайте детально розберемося, як її смачно згасити з додаванням різних інгредієнтів. Таке

Страви з курячої печінки - рецепти
Куряча печінка - корисний дієтичний субпродукт. Але далеко не всі господині знають, як його правильно готувати і які страви можна зробити. І сьогодні

Начинка з печінки
Печінка - надзвичайно корисний продукт для нашого харчування. З неї можна зробити безліч цікавих і смачних страв. І сьогодні ми розповімо, як