Печінка з цибулею і морквою
Цибулю і моркву є єдиними і, мабуть, найбільш універсальними доповненнями до м'ясних страв, саме тому ми вирішили приділити увагу настільки звичним інгредієнтів і розповісти про те, як приготувати печінку з цибулею і морквою.
Інгредієнти:
куряча печінка - 500 г;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
морква - 1 шт.;
оливкова олія - 2 ст. ложки;
вершкове масло - 25 г;
сіль, перець - за смаком;
борошно - 2-3 ст. ложки.
Приготування
Борошно просіваємо і змішуємо з сіллю і перцем. Обвалюємо в отриманій суміші шматочки курячої печінки . У сковороді розігріваємо масло й обсмажуємо на ньому курячу печінку 4-5 хвилин. Обсмажені скибочки викладаємо в тарілку і накриваємо фольгою, щоб не охолонули.
У тій же сковороді обсмажуємо нарізану тонкими кільцями цибулю і моркву до м'якості. Сіль і перець додаємо за смаком, разом з вершковим маслом, як тільки овочі будуть готові. Змішуємо готові овочі і печінка прямо в сковороді, прогріваємо ще пару хвилин і подаємо до столу.
Смажена печінка з цибулею і морквою подається до столу окремо, або з гарніром з картопляного пюре.
Інгредієнти:
яловича печінка - 500 г;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
морква - 1 шт.;
солодкий перець - 1 шт.;
часник - 4 зубчики;
томатна паста - 4 ст. ложки;
копчена шинка - 4 скибочки;
рослинна олія;
сіль, перець - за смаком;
паприка - 1 ст. ложка.
Приготування
Перед тим, як посмажити яловичу печінку з цибулею і морквою, саму печінку необхідно очистити від плівок, жив і жовчних проток, а потім промити і нарізати соломкою.
На сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо на ньому шматочки печінки до золотистого кольору. Як тільки печінка підрум'яниться, додаємо на сковороду нарізану ріпчасту цибулю, тонкі кільця перцю і натерту на крупній тертці моркву. Пасеруємо овочі 4-5 хвилин додаємо томатну пасту і часник.
Щоб страва просякло копченим смаком і ароматом, закладаємо слідом за овочами скибочки шинки або копченого бекону. Приправляємо страву за смаком сіллю, перцем і паприкою, накриваємо кришкою і тушкуємо у власному соку 10 хвилин, після чого страву можна подавати до столу. Якщо рідини на сковороді недостатньо - додайте трохи води або м'ясного бульйону.
Печінка, тушкована з цибулею та морквою, подається разом з підливою, в якій вона готувалася, а також гарніром з круп, пасти або овочів.
Куряча печінка з цибулею і морквою
Інгредієнти:
Приготування
Борошно просіваємо і змішуємо з сіллю і перцем. Обвалюємо в отриманій суміші шматочки курячої печінки . У сковороді розігріваємо масло й обсмажуємо на ньому курячу печінку 4-5 хвилин. Обсмажені скибочки викладаємо в тарілку і накриваємо фольгою, щоб не охолонули.
У тій же сковороді обсмажуємо нарізану тонкими кільцями цибулю і моркву до м'якості. Сіль і перець додаємо за смаком, разом з вершковим маслом, як тільки овочі будуть готові. Змішуємо готові овочі і печінка прямо в сковороді, прогріваємо ще пару хвилин і подаємо до столу.
Смажена печінка з цибулею і морквою подається до столу окремо, або з гарніром з картопляного пюре.
Печінка, тушкована з цибулею та морквою
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як посмажити яловичу печінку з цибулею і морквою, саму печінку необхідно очистити від плівок, жив і жовчних проток, а потім промити і нарізати соломкою.
На сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо на ньому шматочки печінки до золотистого кольору. Як тільки печінка підрум'яниться, додаємо на сковороду нарізану ріпчасту цибулю, тонкі кільця перцю і натерту на крупній тертці моркву. Пасеруємо овочі 4-5 хвилин додаємо томатну пасту і часник.
Щоб страва просякло копченим смаком і ароматом, закладаємо слідом за овочами скибочки шинки або копченого бекону. Приправляємо страву за смаком сіллю, перцем і паприкою, накриваємо кришкою і тушкуємо у власному соку 10 хвилин, після чого страву можна подавати до столу. Якщо рідини на сковороді недостатньо - додайте трохи води або м'ясного бульйону.
Печінка, тушкована з цибулею та морквою, подається разом з підливою, в якій вона готувалася, а також гарніром з круп, пасти або овочів.
Рекомендуємо добрі рецепти
Куряча печінка в вершках
Куряча печінка - це дуже корисний продукт, який потрібно періодично вживати в їжу. А якщо її ще й у вершках приготувати, то вона буде не тільки
Печінка, тушкована з овочами
Печінка - це дієтичний продукт, багатий сполуками заліза. І сьогодні ми поговоримо про корисне та смачне варіанті її приготування - гасіння з
Печінка з грибами
Печінка з грибами - ситне і смачне блюдо для всієї родини, яке можна подавати з відварним рисом, картоплею або макаронами. Давайте розглянемо кілька
Куряча печінка тушкована
Куряча печінка швидко готується і володіє ніжним смаком. Давайте детально розберемося, як її смачно згасити з додаванням різних інгредієнтів. Таке
Підлива з печінки
До м'ясної підливі ми вже звикли на наших столах. Але трохи особняком у цьому плані варто підлива з печінки. І сьогодні ми детально розповімо вам, як
Печінка по-строгановськи в мультиварці
Коли немає часу на тривале стояння біля плити, варто приготувати вечерю в мультиварці. Що готувати? Звичайно ж, печінка. Її можна не просто