Печінка по-строгановськи в мультиварці

Куряча печінка по-строгановськи - рецепт
Такий варіант приготування печінки буде доречним як для повсякденного вечері, так і для святкового столу.
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як готувати печінка по-строгановськи необхідно виконати кілька етапів передпідготовки. Для початку очищаємо печінку від плівок і жовчних проток, промиваємо, нарізаємо великими шматками і замочуємо в

Цибулю нарізаємо півкільцями, помідор - кубиками. В режимі «Випічка» злегка припускаємо овочі, а потім додаємо попередньо нарізану брусочками печінку і «випікаємо» ще 10-15 хвилин. Після, додаємо 2 столові ложки борошна і обсмажуємо 3-5 хвилин. У чашу мультиварки заливаємо 15 склянки кип'яченої води, додаємо сметану, сіль і перець. Приготування печінки по-строгановськи займе 1 годину в режимі «Гасіння». За кілька хвилин до кінця приготування додати пару лаврових листів.
Поки печінка готуватися, можна зробити гарнір з молодої картоплі, рису, гречки, або макаронів. Готову ароматну печінка подаємо разом з підливою, посипавши зеленню. Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти

Печінка по-строгановськи - рецепт
Якщо ви любите страви з печінки, то ця стаття саме для вас. У ній ми розповімо кілька рецептів приготування печінки по-строгановськи, а так само

Печінка з цибулею і морквою
Цибулю і моркву є найбільш універсальними доповненнями до приготування м'ясних страв. І сьогодні ми розповімо, як смачно і оригінально згасити з ними

Печінка в сметані
Печінка - корисний дієтичний субпродукт, з якого можна зробити безліч ситних страв. І сьогодні мова піде про досить простому блюді - печінки в

Печінка з грибами
Печінка з грибами - ситне і смачне блюдо для всієї родини, яке можна подавати з відварним рисом, картоплею або макаронами. Давайте розглянемо кілька

Короп в мультиварці
Готувати в мультиварці можна не тільки м'ясо, гарніри, каші, але і рибу, наприклад, коропа. Часу це заняття займе зовсім небагато, а смачна вечеря

Бефстроганов в мультиварці
Бефстроганов - це смачне російське блюдо, відоме у всьому світі. Готуватися воно, як правило, з яловичини. Але ми розповімо і про те, як зробити цю