Короп в мультиварці
Короп, як і будь-яка риба, поєднує в собі всі мислимі корисності для нашого організму: вітаміни, мікро-, макроелементи та антиоксиданти. Весь цей набір благотворно впливає на стан кровоносної системи, головного і спинного мозку, шкіри і слизових. Приготування коропа в мультиварці забезпечує максимальне збереження всіх корисних речовин, на відміну від інших способів готування, тому в цій статті ми постараємося зібрати кілька смачних рецептів присвячених тому, як правильно приготувати коропа в мультиварці.
Короп з картоплею в мультиварці готується дуже просто і швидко, а головне одночасно, що позбавить вас від турбот пов'язаних з приготуванням гарніру.
Інгредієнти:
короп свіжий - 500 г;
томат - 1 шт.;
цибуля-порей - 1 стебло;
петрушка - 1/2 пучка;
лимон - 1/2 шт.;
картопля - 3 шт.;
масло рослинне - 1 ч. ложка;
сіль, перець.
Для соусу:
часник - 2 зубчики;
жовток - 2 шт.;
вершки - 1 ст.;
борошно - 1 ст. ложка.
Приготування
Рибу чистимо і потрошимо, натираємо сіллю і перцем і начиняємо сумішшю з подрібнених трав і овочів: порею, томату і петрушки. Карпа поливаємо соком лимона і переходимо до підготовки картоплі. Бульби чистимо та миємо, нарізаємо кружальцями в 1 см завтовшки. Дно мультиварки змащуємо олією і викладаємо коропа на картопляну подушку. Закриваємо кришку, ставимо режим «Випічка» на 55 хвилин. Поки можна приготувати ніжний соус для риби. Для цього в маслі обсмажуємо чавлений зубчик часнику, січену петрушку і борошно. Коли мука стане золотистою, додаємо вершки і тушкуємо до загустіння. Знімаємо соус з вогню, солимо, перчимо і додаємо 2 жовтки. Готового коропа поливаємо соусом і посипаємо зеленню.
Інгредієнти:
короп - 1 шт.;
селера - 1 шт.;
петрушка - 1/2 пучка;
морква - 1 шт.;
часник - 1 зубчик;
цибуля - 1 шт.;
кмин, чорний перець, сіль.
Приготування
Карпа чистимо та миємо, в потрошеное черевце укладаємо засмажку з нарізаного цибулі, селери і моркви, роздавленого часнику і петрушки. Тушку зовні надрізаємо, в надрізи втираємо сіль, перець і кмин. У чашу мультиварки наливаємо склянку води, а зверху встановлюємо пароварку з рибою. Готуємо коропа в режимі «На пару 20 хвилин. Подаємо, прикрасивши листям салату і скибочками лайма. Приємного апетиту!
Короп, запечений з картоплею в мультиварці
Короп з картоплею в мультиварці готується дуже просто і швидко, а головне одночасно, що позбавить вас від турбот пов'язаних з приготуванням гарніру.
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
Рибу чистимо і потрошимо, натираємо сіллю і перцем і начиняємо сумішшю з подрібнених трав і овочів: порею, томату і петрушки. Карпа поливаємо соком лимона і переходимо до підготовки картоплі. Бульби чистимо та миємо, нарізаємо кружальцями в 1 см завтовшки. Дно мультиварки змащуємо олією і викладаємо коропа на картопляну подушку. Закриваємо кришку, ставимо режим «Випічка» на 55 хвилин. Поки можна приготувати ніжний соус для риби. Для цього в маслі обсмажуємо чавлений зубчик часнику, січену петрушку і борошно. Коли мука стане золотистою, додаємо вершки і тушкуємо до загустіння. Знімаємо соус з вогню, солимо, перчимо і додаємо 2 жовтки. Готового коропа поливаємо соусом і посипаємо зеленню.
Короп на пару в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Карпа чистимо та миємо, в потрошеное черевце укладаємо засмажку з нарізаного цибулі, селери і моркви, роздавленого часнику і петрушки. Тушку зовні надрізаємо, в надрізи втираємо сіль, перець і кмин. У чашу мультиварки наливаємо склянку води, а зверху встановлюємо пароварку з рибою. Готуємо коропа в режимі «На пару 20 хвилин. Подаємо, прикрасивши листям салату і скибочками лайма. Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти
Короп у сметані
Риба - дуже корисний і поживних продукт, а тому готувати її потрібно хоча б раз на тиждень. Це не тільки підтримає ваш організм у тонусі, але й
Фарширований короп - рецепт
Фарширувати коропа можна різними способами. Перший - просто почистити рибу, а потім начинити її рисом з овочами. Другий - повністю вичистити карпа,
Як приготувати коропа?
Багато дієтологи вже давно говорять про користь риби для нашого харчування. Вона повинна бути на нашому столі як можна частіше. І сьогоднішня наша
Короп в духовці - рецепт
Короп - дуже смачна риба. Варіантів її приготування досить багато, але найбільш популярними є запікання риби на подушці з цибулі зі сметаною, лимоном
Короп з грибами
Короп - смачна риба сімейства коропових, з якої можна приготувати безліч цікавих і оригінальних страв. В нашій сьогоднішній статті ми розповімо, як
Короп у фользі в духовці
Короп - прісноводна риба, яка славиться своїм ніжним смаком і безліччю дрібних кісток. Саме через велику кількість кісточок короп не підійде в якості