Короп з грибами

Короп, фарширований з грибами
Інгредієнти:
Приготування
Рибу потрошимо, чистимо і гарненько промиваємо. Розігріваємо Сковороду, вливаємо олію і коли воно достатньо прогріється, викладаємо цибулю, нарізану великими шматочками і обсмажуємо його. Коли він стане прозорим, додаємо гриби, нарізані скибочками, спеції, сіль і чебрець. Тушкуємо гриби з цибулею на невеликому вогні до повного випаровування рідини. Рибу начиняємо грибною сумішшю, краї черевця або скріплюємо зубочистками, або зашиваємо.
Викладаємо її на деко, змащене маслом. При температурі 180 градусів запікаємо 50 хвилин. Перед подачею до столу зубочистки видаляємо, перекладаємо карпа, запечене з грибами, на велике плоске блюдо і вже на столі розрізаємо на порційні шматочки. Гриби з цибулею стануть прекрасним гарніром.
Короп з квашеною капустою і грибами
Інгредієнти:
Приготування
Подрібнюємо цибулю і обсмажуємо його до прозорості. Додаємо нарізані гриби і, помішуючи, обсмажуємо 5 хвилин. З квашеної капусти віджимаємо сік і викладаємо її в сковороду з грибами і цибулею, туди ж видавлюємо зубчик часнику, перемішуємо і тушкуємо близько 10 хвилин.
Рибу чистимо і потрошимо, робимо 2-3 надрізу поперек тушки з 2 сторін. Зовні натираємо сіллю, перцем і спеціями для риби. Внутрішню частину солити не потрібно. Решта 2 зубчики часнику кладемо в надрізи. Фаршируємо рибу підготовленою капустою з грибами. Викладаємо коропа у форму для запікання, навколо розкладаємо залишилася начинку. Змащуємо тушку сметаною і посипаємо приправою. Вливаємо в форму сухе біле вино і при температурі 220 градусів запікаємо близько 20 хвилин.
Короп, тушкований з грибами
Інгредієнти:
Приготування
Рибу чистимо, промиваємо, нарізаємо порційними шматочками і обсмажуємо на розігрітій олії. Додаємо нарізану півкільцями цибулю, подрібнені печериці, соєвий соус , вино, імбир і воду. За смаком все це підсолюємо, накриваємо кришкою і на слабкому вогні тушкуємо близько 10 хвилин. Потім додаємо розведений у воді крохмаль і продовжуємо готувати, поки соус не загусне.
Короп, запечений з гречкою і грибами
Інгредієнти:
Приготування

Рекомендуємо добрі рецепти

Фарширований короп - рецепт
Фарширувати коропа можна різними способами. Перший - просто почистити рибу, а потім начинити її рисом з овочами. Другий - повністю вичистити карпа,

Короп в духовці - рецепт
Короп - дуже смачна риба. Варіантів її приготування досить багато, але найбільш популярними є запікання риби на подушці з цибулі зі сметаною, лимоном

Оселедець, фарширована грибами
Оселедець - смачна риба, яку можна не тільки солити, але і фарширувати. І сьогодні мова піде про те, як чудово нафарширувати оселедець грибами.

Короп у фользі в духовці
Короп - прісноводна риба, яка славиться своїм ніжним смаком і безліччю дрібних кісток. Саме через велику кількість кісточок короп не підійде в якості

Короп в мультиварці
Готувати в мультиварці можна не тільки м'ясо, гарніри, каші, але і рибу, наприклад, коропа. Часу це заняття займе зовсім небагато, а смачна вечеря

Короп в кисло-солодкому соусі по-китайськи
Короп - смачна риба, з якої можна приготувати звичні, а також незвичайні страви. І сьогодні мова піде про карпі в кисло-солодкому соусі по-китайськи.