Оселедець, фарширована грибами
Оселедець - риба годящаяся не тільки для засолювання. Ніжна і жирна м'якоть, в поєднанні з доступною ціною, роблять цю рибу придатної для подачі в якості гарячого блюда. У рецептах нижче ми розповімо про те, як можна нафарширувати цю нехитру рибину грибами і зробити блюдо окрасою столу.
Інгредієнти:
свіжий оселедець - 3 шт.;
печериці - 300-350 м;
ріпчаста цибуля - 2-3 шт.;
вершкове масло - 1 ст. ложка;
чебрець - 1 гілочка;
лимон;
твердий сир - 50 г;
сметана - 200 г;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Якщо вам не вдалося знайти свіжу оселедець, то солону рибу можна попередньо вимочити в холодній воді. Свіжу оселедець чистимо від нутрощів, зрізаємо плавники, видаляємо голову і филетируем. Готове філе збризкуємо лимонним соком.
Печериці дрібно нарізаємо і обсмажуємо на сковороді до золотистого кольору разом з подрібненою цибулею на вершковому маслі. Приправляємо обжарку сіллю, перцем і додаємо чебрець. Розподіляємо грибну начинку по поверхні рибного філе і звертаємо його рулетом. Рулетики фіксуємо зубочистками. Викладаємо філе в змащену маслом форму для випікання, заливаємо рулети сметаною і посипаємо сиром. Накриваємо форму фольгою. Оселедець, фарширована грибами і запечена у фользі, буде готова через 20-25 хвилин проведених в духовці, розігрітій до 200 градусів.
Інгредієнти:
оселедець свіжа - 4 шт.;
оливкова олія - 2 ст. ложки;
цибулю-шалот - 3 шт.;
соєвий соус - 2 ст. ложки;
свіжа хлібна паніровка - 175 г;
томати сушені - 2 шт.;
печериці - 150 г;
петрушка, чебрець - за смаком;
яйця - 2 шт.;
сік і цедра 1 лимона.
Приготування
Цибулю нарізаємо і обсмажуємо на оливковій олії. Додаємо соєвий соус і даємо покипіти 1 хвилину, після чого знімаємо сковороду з вогню. Окремо обсмажуємо подрібнені гриби до золотистого кольору.
У мисці змішуємо свіжу хлібну паніровку , подрібнені томати, нарізану зелень, гриби з цибулею і заправляємо суміш лимонним соком і цедрою. Яйця збиваємо і заливаємо до отриманої начинці.
Рибу миємо і потрошимо, черевце промиваємо додатково і заповнюємо отриманої хлібної начинкою. Черевце риби можна додатково сколоти зубочисткою або зашити ниткою.
Духовку розігріваємо до 200 градусів. Рибу викладаємо на деко і ставимо випікатися 15 хвилин. Подаємо фаршировану оселедець гарячої, зі свіжою зеленню і дольками лимона.
Рецепт оселедця, фарширований грибами
Інгредієнти:
Приготування
Якщо вам не вдалося знайти свіжу оселедець, то солону рибу можна попередньо вимочити в холодній воді. Свіжу оселедець чистимо від нутрощів, зрізаємо плавники, видаляємо голову і филетируем. Готове філе збризкуємо лимонним соком.
Печериці дрібно нарізаємо і обсмажуємо на сковороді до золотистого кольору разом з подрібненою цибулею на вершковому маслі. Приправляємо обжарку сіллю, перцем і додаємо чебрець. Розподіляємо грибну начинку по поверхні рибного філе і звертаємо його рулетом. Рулетики фіксуємо зубочистками. Викладаємо філе в змащену маслом форму для випікання, заливаємо рулети сметаною і посипаємо сиром. Накриваємо форму фольгою. Оселедець, фарширована грибами і запечена у фользі, буде готова через 20-25 хвилин проведених в духовці, розігрітій до 200 градусів.
Як приготувати оселедець, фаршировану грибами?
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю нарізаємо і обсмажуємо на оливковій олії. Додаємо соєвий соус і даємо покипіти 1 хвилину, після чого знімаємо сковороду з вогню. Окремо обсмажуємо подрібнені гриби до золотистого кольору.
У мисці змішуємо свіжу хлібну паніровку , подрібнені томати, нарізану зелень, гриби з цибулею і заправляємо суміш лимонним соком і цедрою. Яйця збиваємо і заливаємо до отриманої начинці.
Рибу миємо і потрошимо, черевце промиваємо додатково і заповнюємо отриманої хлібної начинкою. Черевце риби можна додатково сколоти зубочисткою або зашити ниткою.
Духовку розігріваємо до 200 градусів. Рибу викладаємо на деко і ставимо випікатися 15 хвилин. Подаємо фаршировану оселедець гарячої, зі свіжою зеленню і дольками лимона.
Рекомендуємо добрі рецепти
Маринована оселедець
Мариновану оселедець люблять всі, а тому ми вирішили розповісти, як приготувати цю смачну рибку в домашніх умовах. Виявляється, її можна зробити
Фарширована скумбрія
Скумбрія, завдяки своєму дивовижному смаку, знайшла любов багатьох людей по всьому світу. І сьогодні ми розповімо, як її правильно і смачно
Оселедець в духовці
Оселедець одна з найбільш корисних видів риб, адже в ній містяться жирні кислоти Омега 3 які необхідні нашому організму. І сьогодні мова піде про
Смажена оселедець
Смажена оселедець - смачна атлантична рибка, яку обожнюють багато. І щоб урізноманітнити ваш повсякденний раціон ми підібрали кілька оригінальних
Слабосолоний оселедець в домашніх умовах
Слабосолоний оселедець - улюблене багатьма страва, що з'являється на столах росіян досить часто. Немає проблем, щоб купити оселедця в магазині, але
Оселедець по-корейськи
Гостра оселедець по-корейськи - чудова закуска в азіатському стилі, прекрасно підходить як для буденного, так і для святкового столу. Вона має