Оселедець в духовці
Оселедець відноситься до однієї з найбільш корисних риб, адже у своєму складі вона містить жирні кислоти Омега-3 які надзвичайно корисні для нашого організму. У цій статті ми вам розповімо, як приготувати оселедець в духовці.
Інгредієнти:
свіжоморожена оселедець - 4 шт.;
картопля - 300 г;
морква - 200 г;
цибуля - 1 шт.;
майонез - 4 ст. ложки;
куркума, майоран, червоний гострий перець, мускатний горіх - 1/4 ч. ложки.
Приготування
Оселедець розморожуємо, миємо й чистимо. Потім натираємо сіллю і перцем. Овочі чистимо і нарізаємо скибочками, складаємо їх в окрему ємність. У невеликій мисочці змішуємо приправи і майонез. Половиною цієї суміші змащуємо овочі, а другою половиною - рибу. В рукав для запікання викладаємо рибу, навколо - овочі, кінці скріплюємо кліпсами. Поміщаємо рукав на деко. Духовку нагріваємо до температури 180 градусів і запікаємо рибу з овочами близько 1 години. Перед подачею до столу поливаємо її соком, що утворився в процесі випічки.
Інгредієнти:
оселедець - 2 шт.;
печериці - 100 г;
яйця - 1 шт.;
тертий хрін - 1 ч. ложка;
подрібнена петрушка;
цибуля шалот - 2 шт.;
розм'якшене вершкове масло - 30 г;
сіль.
Приготування
Оселедець моєму, очищаємо і потрошимо. Яйце відварюємо круто, очистити і дрібно рубаємо. Цибулю чистимо і дрібно кришимо. Печериці ріжемо кубиками. Змішуємо яйце, цибулю і гриби, додаємо подрібнену петрушку, сіль і перемішуємо. Отриманою сумішшю начиняємо оселедця. Розм'якшене вершкове масло змішуємо з хріном. Розподіляємо суміш по 2 аркуші фольги. Зверху укладаємо фаршировану оселедець і загортаємо у фольгу. При температурі 200 градусів запікаємо в духовці 25-30 хвилин. До столу подаємо прямо у фользі, щоб не витікав сік, що утворився.
Інгредієнти:
оселедець - 3 шт.;
рослинна олія - 30 мл;
соус соєвий - 30 мл;
цукор - 4 ч. ложки;
лимонний сік;
сіль, чорний мелений перець.
Приготування
Спочатку готуємо соус: змішуємо олію, соєвий соус, сік лимона, цукор, додаємо за смаком сіль і перець. Оселедець моєму і потрошимо . У черевце наливаємо столову ложку отриманого соусу і укладаємо тушку на лист на фольгу. І зверху поливаємо соусом. Запікаємо при температурі 200 градусів близько 30 хвилин.
Інгредієнти:
оселедець - 1 шт.;
рослинна олія - 60 мл;
панірувальні сухарі - 50 г;
борошно - 30 г;
лимон - 1 шт.;
яйця - 2 шт.;
сіль.
Приготування
Оселедець ділимо вздовж хребта на 2 частини, скроплюємо соком лимона і залишаємо приблизно на годину. Потім посипаємо сіллю, обвалюємо в борошні, потім у збитих яйцях і панірувальних сухарях. Обсмажуємо оселедець на олії до рум'яної скоринки, а потім укладаємо на деко і доводимо до готовності в духовці при температурі 180 градусів приблизно 10-15 хвилин.
Оселедець, запечена в духовці з овочами
Інгредієнти:
Приготування
Оселедець розморожуємо, миємо й чистимо. Потім натираємо сіллю і перцем. Овочі чистимо і нарізаємо скибочками, складаємо їх в окрему ємність. У невеликій мисочці змішуємо приправи і майонез. Половиною цієї суміші змащуємо овочі, а другою половиною - рибу. В рукав для запікання викладаємо рибу, навколо - овочі, кінці скріплюємо кліпсами. Поміщаємо рукав на деко. Духовку нагріваємо до температури 180 градусів і запікаємо рибу з овочами близько 1 години. Перед подачею до столу поливаємо її соком, що утворився в процесі випічки.
Оселедець в духовці у фользі
Інгредієнти:
Приготування
Оселедець моєму, очищаємо і потрошимо. Яйце відварюємо круто, очистити і дрібно рубаємо. Цибулю чистимо і дрібно кришимо. Печериці ріжемо кубиками. Змішуємо яйце, цибулю і гриби, додаємо подрібнену петрушку, сіль і перемішуємо. Отриманою сумішшю начиняємо оселедця. Розм'якшене вершкове масло змішуємо з хріном. Розподіляємо суміш по 2 аркуші фольги. Зверху укладаємо фаршировану оселедець і загортаємо у фольгу. При температурі 200 градусів запікаємо в духовці 25-30 хвилин. До столу подаємо прямо у фользі, щоб не витікав сік, що утворився.
Рецепт оселедця в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Спочатку готуємо соус: змішуємо олію, соєвий соус, сік лимона, цукор, додаємо за смаком сіль і перець. Оселедець моєму і потрошимо . У черевце наливаємо столову ложку отриманого соусу і укладаємо тушку на лист на фольгу. І зверху поливаємо соусом. Запікаємо при температурі 200 градусів близько 30 хвилин.
Смажена оселедець, запечена в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Оселедець ділимо вздовж хребта на 2 частини, скроплюємо соком лимона і залишаємо приблизно на годину. Потім посипаємо сіллю, обвалюємо в борошні, потім у збитих яйцях і панірувальних сухарях. Обсмажуємо оселедець на олії до рум'яної скоринки, а потім укладаємо на деко і доводимо до готовності в духовці при температурі 180 градусів приблизно 10-15 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Оселедець під шубою з сиром
У багатьох сім'ях до цих пір жоден свято не обходиться без класичних салатів, таких як олів'є та оселедець під шубою. Якщо це відноситься і до вас,
Маринована оселедець
Мариновану оселедець люблять всі, а тому ми вирішили розповісти, як приготувати цю смачну рибку в домашніх умовах. Виявляється, її можна зробити
Риба з лимоном в духовці
Самий простий і корисний спосіб приготування риби - це запекти її в духовці, додавши лимон, який тільки посилить її природний смак. Пропонуємо вашій
Смажена оселедець
Смажена оселедець - смачна атлантична рибка, яку обожнюють багато. І щоб урізноманітнити ваш повсякденний раціон ми підібрали кілька оригінальних
Оселедець, фарширована грибами
Оселедець - смачна риба, яку можна не тільки солити, але і фарширувати. І сьогодні мова піде про те, як чудово нафарширувати оселедець грибами.
Слабосолоний оселедець в домашніх умовах
Слабосолоний оселедець - улюблене багатьма страва, що з'являється на столах росіян досить часто. Немає проблем, щоб купити оселедця в магазині, але