Бефстроганов в мультиварці

Бефстроганов з яловичини в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Як приготувати бефстроганов в мультиварці? Беремо яловичину, злегка відбиваємо і нарізаємо смужками упоперек волокон. На дно мультиварочной чаші наливаємо трохи олії, викладаємо м'ясо і обсмажуємо його, виставивши режим «Випічка», 15 хвилин при відкритій кришці. Потім гарненько перемішуємо, заправляємо сіллю і перцем за смаком. Далі заливаємо яловичину водою, закриваємо кришкою і тушкуємо в режимі «Гасіння» протягом години. А цим часом поки готуємо обжарку. Для цього цибулю дрібно ріжемо, пасеруємо на олії, додаємо трохи борошна і обсмажуємо до золотистого кольору. Потім перекладаємо піджарку в м'ясо, додаємо сметану, солимо, перчимо і тушкуємо ще хвилин 25 на тому ж режимі!
Бефстроганов з свинини в мультиварці - рецепт
Звичайно, класичний бефстроганов робиться з яловичини, але дане страву можна готувати і зі свинини. На смак воно виходить більш ніжним, а час приготування значно скорочується. Подавати таку страву варто з рисом або відварною картоплею.
Інгредієнти:
Приготування
Рецепт приготування бефстроганов з свинини в мультиварці досить просто. М'ясо нарізаємо скибочками завтовшки приблизно 1 см, трохи відбиваємо і нарізаємо довгими тонкими смужками. Цибулю чистимо, дрібно шаткуємо і злегка обсмажуємо на сковороді. Далі посипаємо його борошном і перемішуємо. У чашу мультиварки наливаємо олію, кладемо м'ясо і, виставивши режим «Випічка», готуємо його при відкритій кришці. Потім додаємо обжарку, вливаємо сметану, додаємо томатну пасту і добре перемішуємо. Наливаємо півсклянки води, солимо і перчимо за смаком. Готуємо в режимі «Випічка» приблизно 10 хвилин і подаємо на стіл, прикрасивши свіжою зеленню.
Бефстроганов з печінки в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Яловичу печінку гарненько промиваємо під холодною проточною водою, видаляючи плівки і великі прожилки.

В якості гарніру до печінки по-строгановськи відмінно підійде картопляне пюре, макарони або рис.
Рекомендуємо добрі рецепти

Бефстроганов з свинини
Бефстроганов - це популярне блюдо російської кухні, яке широко відоме у всьому світі. Зазвичай його готують з телятини чи яловичини. Але сьогодні ми

Як приготувати бефстроганов?
Про існування такої страви, як бефстроганов знають всі. Але от готують його чомусь небагато, хоча рецепт яловичини по-строгановськи досить простий.

Бефстроганов з печінки
Бефстроганов - популярне блюдо російської кухні. Варіантів його створення безліч: з свинини, яловичини, курки. А сьогодні ми розберемо кілька цікавих

Печінка по-строгановськи в мультиварці
Коли немає часу на тривале стояння біля плити, варто приготувати вечерю в мультиварці. Що готувати? Звичайно ж, печінка. Її можна не просто

Яловичина, тушкована в мультиварці
Шукайте оригінальні варіанти, як смачно приготувати м'ясо, щоб воно вийшло не тільки м'яким, але ще соковитим і ароматним? Пропонуємо вам кілька