Бефстроганов з печінки

У рецептах нижче ми розберемо те, як готувати бефстроганов з печінки.
Рецепт бефстроганова з яловичої печінки
Інгредієнти:
Приготування
Ріпчасту цибулю нарізаємо кільцями й обсмажуємо в сотейнику на розігрітому рослинному маслі. Через 5 хвилин додаємо до цибулі нарізані пластинками печериці і продовжуємо готування ще хвилин 5 поки надлишки вологи не випарятся.
Поки гриби і цибулю смажаться, займемося печінкою. Яловичу печінку очистити від плівок і проток, ретельно промиваємо та нарізаємо соломкою. Обвалюємо шматочки печінки в борошні, змішаної з сіллю і перцем. Печінка у борошняний паніровці додаємо до пассерованному з грибами цибулі і смажимо 5 хвилин. Тепер додаємо до всіх інгредієнтів сметану, грецький йогурт , гірчицю і трохи бренді. Тушкуємо бефстроганов пару хвилин і прибираємо з вогню. Бефстроганов з печінки зі сметаною подаємо з гарніром з відвареного рису, рясно посипавши зеленню.
За аналогією готується і бефстроганов з свинячої печінки, печінки ягнятко або телятко.
Бефстроганов з курячої печінки
Інгредієнти:
Приготування
Ріпчасту цибулю нарізаємо тонкими кільцями і пасеруємо до золотистого кольору на оливковій олії. До смаженій цибулі додаємо тонкі пластинки печериць і продовжуємо готування ще пару хвилин. Тепер відправляємо на сковороду подрібнений часник і заливаємо все вином. Як тільки рідина випарується, до обсмаженою інгредієнтів можна буде додати курячу печінку, а поки готування ще йде цю

Для підготовки печінки промиємо і обсушуємо її паперовими рушниками. Нарізаємо печінку крупною соломкою і обвалюємо в суміші борошна, солі і перцю. Обсмажуємо печінку в паніровці з усіма іншими інгредієнтами до тих пір, поки вона не придбає легкий золотистий відтінок.
Змішуємо сметану, томатну пасту, паприку, сіль і перець. Отриманим соусом заливаємо печінку і тушкуємо її 2-3 хвилини. Посипаємо блюдо зеленню і подаємо до столу.
Для того, щоб приготувати бефстроганов з печінки в мультиварці, обсмажте всі інгредієнти в режимі "Випічка" або "Смаження", а потім, після додавання соусу, потім на "Підігріві" 10 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти

Куряча печінка в вершках
Куряча печінка - це дуже корисний продукт, який потрібно періодично вживати в їжу. А якщо її ще й у вершках приготувати, то вона буде не тільки

Відбивні з печінки
Відбивні з печінки - це може бути гаряча страва до обіду або смачна закуска до пива, все залежить від того за яким рецептом їх готувати. Давайте

Підлива з печінки
До м'ясної підливі ми вже звикли на наших столах. Але трохи особняком у цьому плані варто підлива з печінки. І сьогодні ми детально розповімо вам, як

Начинка з печінки
Печінка - надзвичайно корисний продукт для нашого харчування. З неї можна зробити безліч цікавих і смачних страв. І сьогодні ми розповімо, як

Печінка по-строгановськи в мультиварці
Коли немає часу на тривале стояння біля плити, варто приготувати вечерю в мультиварці. Що готувати? Звичайно ж, печінка. Її можна не просто

Бефстроганов в мультиварці
Бефстроганов - це смачне російське блюдо, відоме у всьому світі. Готуватися воно, як правило, з яловичини. Але ми розповімо і про те, як зробити цю