Відбивні з печінки

Відбивні з яловичої печінки
Інгредієнти:
Приготування
Печінка накриваємо листом харчової плівки і злегка відбиваємо, після чого приправляємо сіллю і перцем, а потім обвалюємо в борошні. В сковороді розтоплюємо вершкове масло і змішуємо його з оливковою. Обсмажуємо печінку з кожної сторони по 30-40 секунд. Готові шматочки перекладаємо на тарілку, а на сковороду з рештою жиром виливаємо бальзамічний оцет і випариваем його до тих пір, поки загальна кількість не зменшиться вдвічі. Кладемо в отриману глазур відбивні і тушкуємо їх протягом 2 хвилин.
Як приготувати відбивні зі свинячої печінки?
Інгредієнти:
Приготування
Свинячу печінку очистити від плівок і жовчних проток, ретельно промиваємо та нарізаємо пластами товщиною в 15-2 см. Кожен такий пласт накриваємо плівкою і злегка відбиваємо (не перестарайтеся). Товщина готової відбивною порядку полусантиметра. Борошно змішуємо з хорошою пучкою солі і перцю, а в отриманій сухої суміші обвалюємо відбивні. У сковороді розігріваємо олію і смажимо на ньому відбивні з обох боків до золотистого кольору. По хвилині обжарювання на кожну сторону повинно вистачити з лишком.
Готові відбивні можна перекласти на тарілку, а в виділився соку обсмажити нарізаний тонкими кільцями ріпчасту цибулю. Подавати печінка слід неодмінно з протушенним цибулею.
Відбивні з печінки в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Нарізаємо печінку пластинами середньої товщини і обережно відбиваємо, намагаючись не пошкодити цілісність. На рослинному маслі обсмажуємо цибулю до золотистого кольору і викладаємо його на печінкові биточки. Зверху розподіляємо часточки яблук і посипаємо все тертим сиром. Ставимо деко з відбивними в розігріту до 200 градусів духовку на 10 хвилин.
Відбивні з печінки в сметані
Інгредієнти:
Приготування
Нарізаний кільцями ріпчаста цибулю припускаємо на рослинному маслі до золотистого кольору. До цибулі викладаємо курячу печінку і чекаємо, поки вона схопитися з усіх боків. Солимо і перчимо вміст сковороди, додаємо розведене з водою сметану і тушкуємо все хвилин 10. В кінці готування додаємо до печінки суміш вершків і сметани і продовжуємо готування до тих пір, поки соус не загусне.
Відбивні з печінки в клярі
Інгредієнти:

Приготування
Курячу печінку заливаємо сумішшю кефіру і гострого соусу залишаємо промаринуватися на пару годин, після чого шматочки печінки дістаємо, обсушуємо, злегка відбиваємо.
З борошна, яєць і солі робимо густий кляр. Занурюємо скибочки печінки в кляр, даємо надлишків стекти, посипаємо сухарями і обсмажуємо в рослинному маслі до золотистого кольору.
Рекомендуємо добрі рецепти

Куряча печінка в вершках
Куряча печінка - це дуже корисний продукт, який потрібно періодично вживати в їжу. А якщо її ще й у вершках приготувати, то вона буде не тільки

Відбивні в духовці з сиром
Відбивні - смачне і улюблене багатьма блюдо. А якщо ще додати сир, то вийде ще оригінальніше і смачніше. Що ж, давайте вивчимо цікаві рецепти

Печінка з цибулею і морквою
Цибулю і моркву є найбільш універсальними доповненнями до приготування м'ясних страв. І сьогодні ми розповімо, як смачно і оригінально згасити з ними

Куряча печінка тушкована
Куряча печінка швидко готується і володіє ніжним смаком. Давайте детально розберемося, як її смачно згасити з додаванням різних інгредієнтів. Таке

Бефстроганов з печінки
Бефстроганов - популярне блюдо російської кухні. Варіантів його створення безліч: з свинини, яловичини, курки. А сьогодні ми розберемо кілька цікавих

Начинка з печінки
Печінка - надзвичайно корисний продукт для нашого харчування. З неї можна зробити безліч цікавих і смачних страв. І сьогодні ми розповімо, як