Начинка з печінки

Начинка з яловичої печінки
Інгредієнти:
Приготування
Промиту печінку чистимо від плівок, нарізаємо великими шматками. Нарізаємо півкільцями цибулю пасеруємо до прозорості, потім викладаємо нарізану печінку і обсмажуємо 15 хвилин, вливаємо приблизно 30-40 мл окропу і тушкуємо до готовності. Готову печінку остуджуємо, якщо потрібно підсолюємо і подрібнюємо до стану фаршу. Якщо ви використовували м'ясорубку, то для того, щоб начинка з печінки вийшла ніжніше, потрібно пропустити її через м'ясорубку двічі.
Начинка практично готова, але вона досить розсипчаста. А для того, щоб вона не випадали із пиріжків або млинчиків, потрібно додати їй в'язкості. Зробимо це за допомогою соусу - на вершковому маслі пасеруємо борошно і вливаємо стільки води, щоб не було грудочок. Отриманий соус вливаємо в начинку з печінки для млинчиків і перемішуємо, поки вона не придбає в'язку консистенцію.
Начинка з курячої печінки
Інгредієнти:
Приготування
Промиту курячу печінку ріжемо шматочками. Подрібнюємо цибулю і обсмажуємо її на вершковому маслі до прозорості. Печінка солимо, перчимо за смаком, притрушиваем борошном і перемішуємо. Потім обсмажуємо її, помішуючи, близько 10 хвилин. Яйця відварюємо круто, чистимо і подрібнюємо. Готову курячу печінку пропускаємо з цибулею через м'ясорубку, додаємо яйця і перемішуємо. Ось і все, начинка з печінки для пиріжків готова!
Начинка з печінки для тарталеток
Інгредієнти:

Приготування
Печінка моєму і варимо до готовності. Подрібнюємо цибулю і гриби. Відварені яйця, тремо на дрібній тертці. Так само подрібнюємо і сиру моркву. Рубаємо дрібно зелень. Спочатку смажимо на олії цибулю, потім додаємо гриби і готуємо ще 15 хвилин. Відварену печінку тремо на дрібній тертці. З'єднуємо всі інгредієнти, додаємо сіль, майонез за смаком і перемішуємо. Розкладаємо начинку в тарталетки і подаємо до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти

Начинка з печінки для пиріжків
Пиріжки з начинкою з печінки знайомі багатьом з дитинства, коли у відсутність м'яса їх пекли з субпродуктами. Однак, багато люблять таку начинку і по

Куряча печінка з грибами
Курячу печінку приготувати легко - її можна елементарно посмажити, а от як з неї зробити щось більш цікаве? Дуже просто! Вам знадобляться гриби,

Куряча печінка в вершках
Куряча печінка - це дуже корисний продукт, який потрібно періодично вживати в їжу. А якщо її ще й у вершках приготувати, то вона буде не тільки

Куряча печінка тушкована
Куряча печінка швидко готується і володіє ніжним смаком. Давайте детально розберемося, як її смачно згасити з додаванням різних інгредієнтів. Таке

Закуски з печінки
Печінка - це надзвичайно корисний і потрібний нашому організму продукт. Дієтологи рекомендують включати його в наш раціон хоч іноді. І сьогодні ми

Начинка для млинців
Млинці - це чудове російське блюдо, яке готують в кожній родині і не тільки на Масляна. Гарні млинці тим, що їх можна готувати на сніданок або просто