Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Начинка з печінки

Начинка з печінки

19-03-2015, 08:47
5 853
Начинка з печінки
Деякі не люблять печінку, вважаючи, що з субпродуктів неможливо приготувати нічого смачного. Ця думка досить помилково - мало того, що печінка надзвичайно корисна, бо з неї ще можна приготувати безліч смачних страв. Зараз ми вам розповімо, як приготувати начинку з печінки.

Начинка з яловичої печінки


Інгредієнти:

  • яловича печінка - 700 г;

  • борошно - 2 ст. ложки;

  • цибуля - 2 шт.;

  • рослинна олія для смаження;

  • вершкове масло - 20 г;

  • сіль, перець - за смаком.


  • Приготування
    Промиту печінку чистимо від плівок, нарізаємо великими шматками. Нарізаємо півкільцями цибулю пасеруємо до прозорості, потім викладаємо нарізану печінку і обсмажуємо 15 хвилин, вливаємо приблизно 30-40 мл окропу і тушкуємо до готовності. Готову печінку остуджуємо, якщо потрібно підсолюємо і подрібнюємо до стану фаршу. Якщо ви використовували м'ясорубку, то для того, щоб начинка з печінки вийшла ніжніше, потрібно пропустити її через м'ясорубку двічі.
    Начинка практично готова, але вона досить розсипчаста. А для того, щоб вона не випадали із пиріжків або млинчиків, потрібно додати їй в'язкості. Зробимо це за допомогою соусу - на вершковому маслі пасеруємо борошно і вливаємо стільки води, щоб не було грудочок. Отриманий соус вливаємо в начинку з печінки для млинчиків і перемішуємо, поки вона не придбає в'язку консистенцію.

    Начинка з курячої печінки


    Інгредієнти:

  • печінка куряча - 400 г;

  • цибуля -1 шт.;

  • рослинне масло - 20 мл;

  • борошно - 2 ст. ложки;

  • яйця - 3 шт.;

  • вершкове масло - 3 ст. ложки;

  • сіль, перець - за смаком.


  • Приготування
    Промиту курячу печінку ріжемо шматочками. Подрібнюємо цибулю і обсмажуємо її на вершковому маслі до прозорості. Печінка солимо, перчимо за смаком, притрушиваем борошном і перемішуємо. Потім обсмажуємо її, помішуючи, близько 10 хвилин. Яйця відварюємо круто, чистимо і подрібнюємо. Готову курячу печінку пропускаємо з цибулею через м'ясорубку, додаємо яйця і перемішуємо. Ось і все, начинка з печінки для пиріжків готова!

    Начинка з печінки для тарталеток


    Інгредієнти:

  • куряча печінка - 300 г;

  • печериці - 300 г;

  • морква - 150 г;

  • Начинка з печінки

  • яйця - 2 шт.;

  • цибуля - 150 г;

  • зелень, майонез.


  • Приготування
    Печінка моєму і варимо до готовності. Подрібнюємо цибулю і гриби. Відварені яйця, тремо на дрібній тертці. Так само подрібнюємо і сиру моркву. Рубаємо дрібно зелень. Спочатку смажимо на олії цибулю, потім додаємо гриби і готуємо ще 15 хвилин. Відварену печінку тремо на дрібній тертці. З'єднуємо всі інгредієнти, додаємо сіль, майонез за смаком і перемішуємо. Розкладаємо начинку в тарталетки і подаємо до столу.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Начинка з печінки для пиріжків
    Начинка з печінки для пиріжків
    Пиріжки з начинкою з печінки знайомі багатьом з дитинства, коли у відсутність м'яса їх пекли з субпродуктами. Однак, багато люблять таку начинку і по
    Куряча печінка з грибами
    Куряча печінка з грибами
    Курячу печінку приготувати легко - її можна елементарно посмажити, а от як з неї зробити щось більш цікаве? Дуже просто! Вам знадобляться гриби,
    Куряча печінка в вершках
    Куряча печінка в вершках
    Куряча печінка - це дуже корисний продукт, який потрібно періодично вживати в їжу. А якщо її ще й у вершках приготувати, то вона буде не тільки
    Куряча печінка тушкована
    Куряча печінка тушкована
    Куряча печінка швидко готується і володіє ніжним смаком. Давайте детально розберемося, як її смачно згасити з додаванням різних інгредієнтів. Таке
    Закуски з печінки
    Закуски з печінки
    Печінка - це надзвичайно корисний і потрібний нашому організму продукт. Дієтологи рекомендують включати його в наш раціон хоч іноді. І сьогодні ми
    Начинка для млинців
    Начинка для млинців
    Млинці - це чудове російське блюдо, яке готують в кожній родині і не тільки на Масляна. Гарні млинці тим, що їх можна готувати на сніданок або просто