Начинка з печінки
Деякі не люблять печінку, вважаючи, що з субпродуктів неможливо приготувати нічого смачного. Ця думка досить помилково - мало того, що печінка надзвичайно корисна, бо з неї ще можна приготувати безліч смачних страв. Зараз ми вам розповімо, як приготувати начинку з печінки.
Інгредієнти:
яловича печінка - 700 г;
борошно - 2 ст. ложки;
цибуля - 2 шт.;
рослинна олія для смаження;
вершкове масло - 20 г;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Промиту печінку чистимо від плівок, нарізаємо великими шматками. Нарізаємо півкільцями цибулю пасеруємо до прозорості, потім викладаємо нарізану печінку і обсмажуємо 15 хвилин, вливаємо приблизно 30-40 мл окропу і тушкуємо до готовності. Готову печінку остуджуємо, якщо потрібно підсолюємо і подрібнюємо до стану фаршу. Якщо ви використовували м'ясорубку, то для того, щоб начинка з печінки вийшла ніжніше, потрібно пропустити її через м'ясорубку двічі.
Начинка практично готова, але вона досить розсипчаста. А для того, щоб вона не випадали із пиріжків або млинчиків, потрібно додати їй в'язкості. Зробимо це за допомогою соусу - на вершковому маслі пасеруємо борошно і вливаємо стільки води, щоб не було грудочок. Отриманий соус вливаємо в начинку з печінки для млинчиків і перемішуємо, поки вона не придбає в'язку консистенцію.
Інгредієнти:
печінка куряча - 400 г;
цибуля -1 шт.;
рослинне масло - 20 мл;
борошно - 2 ст. ложки;
яйця - 3 шт.;
вершкове масло - 3 ст. ложки;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Промиту курячу печінку ріжемо шматочками. Подрібнюємо цибулю і обсмажуємо її на вершковому маслі до прозорості. Печінка солимо, перчимо за смаком, притрушиваем борошном і перемішуємо. Потім обсмажуємо її, помішуючи, близько 10 хвилин. Яйця відварюємо круто, чистимо і подрібнюємо. Готову курячу печінку пропускаємо з цибулею через м'ясорубку, додаємо яйця і перемішуємо. Ось і все, начинка з печінки для пиріжків готова!
Інгредієнти:
куряча печінка - 300 г;
печериці - 300 г;
морква - 150 г;
яйця - 2 шт.;
цибуля - 150 г;
зелень, майонез.
Приготування
Печінка моєму і варимо до готовності. Подрібнюємо цибулю і гриби. Відварені яйця, тремо на дрібній тертці. Так само подрібнюємо і сиру моркву. Рубаємо дрібно зелень. Спочатку смажимо на олії цибулю, потім додаємо гриби і готуємо ще 15 хвилин. Відварену печінку тремо на дрібній тертці. З'єднуємо всі інгредієнти, додаємо сіль, майонез за смаком і перемішуємо. Розкладаємо начинку в тарталетки і подаємо до столу.
Начинка з яловичої печінки
Інгредієнти:
Приготування
Промиту печінку чистимо від плівок, нарізаємо великими шматками. Нарізаємо півкільцями цибулю пасеруємо до прозорості, потім викладаємо нарізану печінку і обсмажуємо 15 хвилин, вливаємо приблизно 30-40 мл окропу і тушкуємо до готовності. Готову печінку остуджуємо, якщо потрібно підсолюємо і подрібнюємо до стану фаршу. Якщо ви використовували м'ясорубку, то для того, щоб начинка з печінки вийшла ніжніше, потрібно пропустити її через м'ясорубку двічі.
Начинка практично готова, але вона досить розсипчаста. А для того, щоб вона не випадали із пиріжків або млинчиків, потрібно додати їй в'язкості. Зробимо це за допомогою соусу - на вершковому маслі пасеруємо борошно і вливаємо стільки води, щоб не було грудочок. Отриманий соус вливаємо в начинку з печінки для млинчиків і перемішуємо, поки вона не придбає в'язку консистенцію.
Начинка з курячої печінки
Інгредієнти:
Приготування
Промиту курячу печінку ріжемо шматочками. Подрібнюємо цибулю і обсмажуємо її на вершковому маслі до прозорості. Печінка солимо, перчимо за смаком, притрушиваем борошном і перемішуємо. Потім обсмажуємо її, помішуючи, близько 10 хвилин. Яйця відварюємо круто, чистимо і подрібнюємо. Готову курячу печінку пропускаємо з цибулею через м'ясорубку, додаємо яйця і перемішуємо. Ось і все, начинка з печінки для пиріжків готова!
Начинка з печінки для тарталеток
Інгредієнти:
Приготування
Печінка моєму і варимо до готовності. Подрібнюємо цибулю і гриби. Відварені яйця, тремо на дрібній тертці. Так само подрібнюємо і сиру моркву. Рубаємо дрібно зелень. Спочатку смажимо на олії цибулю, потім додаємо гриби і готуємо ще 15 хвилин. Відварену печінку тремо на дрібній тертці. З'єднуємо всі інгредієнти, додаємо сіль, майонез за смаком і перемішуємо. Розкладаємо начинку в тарталетки і подаємо до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти
Начинка з печінки для пиріжків
Пиріжки з начинкою з печінки знайомі багатьом з дитинства, коли у відсутність м'яса їх пекли з субпродуктами. Однак, багато люблять таку начинку і по
Куряча печінка з грибами
Курячу печінку приготувати легко - її можна елементарно посмажити, а от як з неї зробити щось більш цікаве? Дуже просто! Вам знадобляться гриби,
Куряча печінка в вершках
Куряча печінка - це дуже корисний продукт, який потрібно періодично вживати в їжу. А якщо її ще й у вершках приготувати, то вона буде не тільки
Куряча печінка тушкована
Куряча печінка швидко готується і володіє ніжним смаком. Давайте детально розберемося, як її смачно згасити з додаванням різних інгредієнтів. Таке
Закуски з печінки
Печінка - це надзвичайно корисний і потрібний нашому організму продукт. Дієтологи рекомендують включати його в наш раціон хоч іноді. І сьогодні ми
Начинка для млинців
Млинці - це чудове російське блюдо, яке готують в кожній родині і не тільки на Масляна. Гарні млинці тим, що їх можна готувати на сніданок або просто