Начинка з печінки для пиріжків

Начинка з курячої печінки
Інгредієнти:
Приготування
Печінку промиваємо добре, вирізаємо всі плівочки, судини і подрібнюємо її на шматочки. Потім викладаємо в глибоку сковороду, вливаємо півсклянки води і ставимо на помірний вогонь. Коли рідина закипить, знімаємо піну, а як тільки вся вода випарується, печінку промиваємо кілька разів холодною водою, щоб змити всі згустки крові. Сковороду моєму, наливаємо в неї олію і обсмажуємо печінку. Цим часом чистимо цибулю, дрібно його шаткуємо і додаємо до м'яса, пассеруя все до рум'яного відтінку. Після того, як цибуля стане золотистою, підливаємо трохи води, посипаємо сіллю, перцем і приправами. Ретельно перемішуємо, закриваємо кришкою і тушкуємо 15 хвилин на слабкому вогні. Щоб визначити готовність печінки, проколюємо її зубочисткою - на поверхні не повинна проявитися кров'яна рідина. Готову печінку остуджуємо і разом з цибулею подрібнюємо за допомогою блендера. Для того, щоб начинка не розсипалася, робимо її більш в'язкою. Для цього обсмажуємо на вершковому маслі трохи борошна, додаємо свіжого м'ясного бульйону і ретельно перемішуємо, розбиваючи грудки. Після цього виливаємо суміш у фарш і ретельно перемішуємо готову начинку з печінки до однорідного стану.
Пиріжки з начинкою з печінки
Інгредієнти:
Для начинки:
Приготування
Для приготування начинки з печінки і серця, все м'ясо гарненько промиваємо і відварюємо органи по можливості в різних каструлях, приблизно за 30 хвилин. Воду після закипання легкого обов'язково зливаємо і знову заливаємо киплячою водою, щоб тим самим позбавитися від гіркоти. Після того, як всі зварилося, печінка, серце і легке очищаємо від плівок і розрізаємо на невеликі шматочки. Далі пропускаємо через м'ясорубку яловичину, разом з очищеним цибулею і підливаємо трохи рослинного масла. При бажанні можете додати у фарш відварений рис і розбавити все бульйоном, щоб начинка вийшла не сухий. Готове тісто ділимо на шматочки, скачуємо в кульки, розкачуємо, викладаємо на серединку кожного трохи начинки, защипуємо краю і формуємо пиріжки. Випікаємо їх в розігрітій духовці хвилин 20 вибравши температуру 180°С.
Начинка для пиріжків з печінки
Інгредієнти:
Для начинки:

Приготування
Печінка добре промиваємо, нарізаємо шматочками, просушуємо і обсмажуємо в розпеченому рослинному маслі до напівготовності. Потім додаємо дрібно нашатковану цибулю, перемішуємо і пасеруємо хвилин 5. Далі кидаємо крупно натерту моркву, солимо і перчимо за смаком. Тепер знімаємо сковороду з вогню, охолодити вміст і перекручуємо через м'ясорубку до отримання красивого однорідної маси. Перевіряємо начинку на сіль і приступаємо до ліплення пиріжків: розкачуємо корж, кладемо в центр приготовану суміш, закріплюємо краю і обсмажуємо до готовності.
Рекомендуємо добрі рецепти

Запіканка з печінки
Всі ми знайомі з сирною запіканкою, а також з манної крупи. Але сьогодні ми з вами поговоримо про смачною та корисною запіканці з печінки з

Пиріжки з рисом
Пиріжки з рисом - досить бюджетний варіант смачного і ситного обіду. І зараз ми поділимося рецептом створення універсального тесту для них і

Начинка з капусти для пиріжків
Ароматні домашні пиріжки люблять всі! Важливу роль в пиріжках грає начинка - м'ясна, овочева, сирна, а може фруктова? Але особливо смачними виходять

Куряча печінка в вершках
Куряча печінка - це дуже корисний продукт, який потрібно періодично вживати в їжу. А якщо її ще й у вершках приготувати, то вона буде не тільки

Печінка в сметані
Печінка - корисний дієтичний субпродукт, з якого можна зробити безліч ситних страв. І сьогодні мова піде про досить простому блюді - печінки в

Начинка з печінки
Печінка - надзвичайно корисний продукт для нашого харчування. З неї можна зробити безліч цікавих і смачних страв. І сьогодні ми розповімо, як