Пиріжки з рисом
Пиріжки з рисом - бюджетний варіант смачного і ситного страви. У цій статті ми поділимося з вами універсальним рецептом тіста, який підходить як для смаження, так і для випікання, а також декількома варіантами смачної начинки. Давайте швидше розбиратися, як приготувати пиріжки з рисом.
Тісто для пиріжків
Інгредієнти:
борошно - 500 г;
яйце - 1 шт.;
молоко - 200 мл;
дріжджі - 7 г;
маргарин - 50 г;
рослинне масло - 2 ст. ложки;
сіль - щіпка;
цукор - 1 ст. ложка.
Приготування
Дріжджі розводимо молоком, даємо постояти, а потім додаємо яйця, масло, маргарин, сіль і цукор. Підсипаючи борошно, замішуємо тісто, накриваємо тісто серветкою і залишаємо на 1 годину в теплому місці. З підняв тіста формуємо пиріжки, даємо їм настоятися ще 25 хвилин, а потім випікаємо при 180 градусах 10-20 хвилин, або обсмажуємо до золотистого кольору.
Рецепт пиріжків з фаршем і рисом
відварений рис - 2 ст.;
фарш (свинина+яловичина) - 500 г;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
морква - 1 шт.;
зелень;
сіль, перець.
Приготування
Цибулю подрібнюємо, моркву натираємо на тертці. Обсмажуємо овочі до м'якості і додаємо до них м'ясний фарш. Солимо і перчимо начинку, смажимо фарш до повної готовності. Змішуємо рис з фаршем. Доповнюємо начинку зеленню за смаком.
Пиріжки з печінкою і рисом
Інгредієнти:
куряча печінка - 1 кг;
відварений рис - 1 ст.;
ріпчаста цибуля - 2 шт.;
вершкове масло - 50 г;
сіль, перець - за смаком;
рослинне масло.
Приготування
На суміші вершкового і рослинного масла обсмажуємо до м'якості цибулю і додаємо до нього курячу печінку. Солимо і перчимо за смаком. Смажимо печінка 3-4 хвилини, після чого кладемо в блендер і подрібнюємо. Отриманий паштет змішуємо з рисом.
Пиріжки з лівером і рисом
Інгредієнти:
курячі серця, печінка, шлуночки - по 200 г;
відварений рис - 1 ст.;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
сіль, перець - за смаком;
рослинне масло.
Приготування
Потрухи відварюємо в підсоленій воді. Цибулю нарізаємо і обсмажуємо до м'якості. Пропускаємо лівер з цибулею через м'ясорубку і змішати з відварним рисом . Після цього формуємо пиріжки з лівером і обсмажуємо на сковорідці.
Інгредієнти:
відварений рис - 1 ст.;
яйця - 3-4 шт.;
зелена цибуля - пучок;
сіль, перець - за смаком;
вершкове масло.
Приготування
Яйця відварюємо круто і подрібнюємо. Цибулю дрібно нарізаємо і змішуємо з яйцем. Додаємо в начинку рис і приправляємо все сіллю і перцем за смаком. Щоб начинка вийшла більш соковитою і не злипалися - додаємо до неї топлене вершкове масло.
Тісто для пиріжків
Інгредієнти:
Приготування
Дріжджі розводимо молоком, даємо постояти, а потім додаємо яйця, масло, маргарин, сіль і цукор. Підсипаючи борошно, замішуємо тісто, накриваємо тісто серветкою і залишаємо на 1 годину в теплому місці. З підняв тіста формуємо пиріжки, даємо їм настоятися ще 25 хвилин, а потім випікаємо при 180 градусах 10-20 хвилин, або обсмажуємо до золотистого кольору.
Рецепт пиріжків з фаршем і рисом
Приготування
Цибулю подрібнюємо, моркву натираємо на тертці. Обсмажуємо овочі до м'якості і додаємо до них м'ясний фарш. Солимо і перчимо начинку, смажимо фарш до повної готовності. Змішуємо рис з фаршем. Доповнюємо начинку зеленню за смаком.
Пиріжки з печінкою і рисом
Інгредієнти:
Приготування
На суміші вершкового і рослинного масла обсмажуємо до м'якості цибулю і додаємо до нього курячу печінку. Солимо і перчимо за смаком. Смажимо печінка 3-4 хвилини, після чого кладемо в блендер і подрібнюємо. Отриманий паштет змішуємо з рисом.
Пиріжки з лівером і рисом
Інгредієнти:
Приготування
Потрухи відварюємо в підсоленій воді. Цибулю нарізаємо і обсмажуємо до м'якості. Пропускаємо лівер з цибулею через м'ясорубку і змішати з відварним рисом . Після цього формуємо пиріжки з лівером і обсмажуємо на сковорідці.
Пиріжки з рисом, яйцем і цибулею
Інгредієнти:
Приготування
Яйця відварюємо круто і подрібнюємо. Цибулю дрібно нарізаємо і змішуємо з яйцем. Додаємо в начинку рис і приправляємо все сіллю і перцем за смаком. Щоб начинка вийшла більш соковитою і не злипалися - додаємо до неї топлене вершкове масло.
Рекомендуємо добрі рецепти
Пиріжки з печінкою
Пиріжки з печінкою - чудове ласощі для вихідного дня. Готувати їх не так довго, як думають деякі, що є ще одним плюсом на користь даної страви. Про
Пиріжки з лівером - рецепт
Смак дитинства - пиріжки з лівером, які напевно багатьом готували їх мами і бабусі, тепер, будучи дорослою, можна приготувати самостійно. Ароматні,
Пиріжки з горохом
Пиріжки можна приготувати не тільки з картоплі, м'яса, яйця, рису і т. д. В якості начинки можна використовувати горох. Пропонуємо вам кілька смачних
Пиріжки з зеленою цибулею
Пиріжки - чудове блюдо російської кухні, яке обожнюють багато. Готувати їх можна з різними начинками, все залежить від ваших уподобань. Давайте
Пиріжки з м'ясом в духовці
Коли хочеться чим-небудь перекусити, що може бути краще пиріжків з м'ясом? Особливо смачні печені пиріжки, ароматні, на повітряному тісті - пальчики
Пиріжки з родзинками
Здобні пиріжки і родзинками - це відмінне ласощі для вечірнього чаювання в колі сім'ї. Приготувати їх можна різними способами. Ми пропонуємо вам