Пиріжки з м'ясом в духовці
Смачні пиріжки з м'ясом можна готувати на сковорідці, у фритюрі або духовці. Останній спосіб є, мабуть, самим диетичним всіх (якщо таке твердження взагалі можливо у відношенні пиріжків). Саме тому в рецептах нижче ми приділимо увагу випіканню пиріжків в духовці.
Інгредієнти:
Для тіста:
молоко - 2 ст.;
дріжджі (сухі) - 1 ст. ложка;
цукор - 1/2 ст.;
борошно - 6 ст.+2 ст. ложки;
яйця - 3 шт.;
вершкове масло - 1 1/2 ст. ложки;
сіль - 1 ч. ложка.
Для начинки:
м'ясний фарш - 500 г;
ріпчаста цибуля - 2 шт.;
морква - 1 шт.;
селера - 1 стебло;
сіль, перець - за смаком;
рослинне масло - для смаження.
Приготування
Почнемо з приготування тіста. В теплу молоко додаємо дріжджі і залишаємо їх на 5-7 хвилин. Додаємо в суміш склянку борошна і половину всього цукру. Залишаємо дріжджі підійти в теплі близько години. Тим часом збиваємо яйця з розтопленим вершковим маслом, сіллю і цукром. Додаємо яєчно-масляну суміш в тісто і перемішуємо. Далі, поступово підсипаючи борошно, замішуємо однорідне і еластичне тісто, ділимо його на порції і даємо підійти в третій раз протягом години.
Поки тісто підходить в останній раз, на сковороді з розігрітим рослинним маслом обсмажуємо нарізану ріпчасту цибулю, моркву і селеру. Як тільки овочі дійдуть до напівготовності, додаємо до них фарш і смажимо до золотистого кольору.
Ділимо тісто на порції, розкачуємо, закладаємо всередину начинку і защипляем краю. Викладаємо пиріжки на деко для випікання змащуємо збитим яйцем і залишаємо підійти хвилин 20 після чого випікаємо 20 хвилин при 180°С.
Інгредієнти:
листкове тісто - 1 упаковка;
м'ясний фарш - 500 г;
рис - 1/2 ст.;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
рослинна олія - для смаження;
часник - 1 зубчик;
зелень сушена - 1 ч. ложка;
яйце - 1 шт.
Приготування
Розморожуємо лист листкового дріжджового тіста. На сковороді розігріваємо рослинне масло й обсмажуємо в ньому цибулю до прозорості. До смаженій цибулі додаємо подрібнений зубчик часнику і м'ясний фарш. Рис відварюємо до готовності в підсоленій воді, а потім змішуємо з сушеною зеленню.
Розморожене тісто розкачуємо, ділимо на квадрати і кладемо в центр кожного з них суміш з фаршу і рису. Защипляем краю пиріжків, змащуємо їх збитим яйцем і випікаємо в розігрітій до 190°С духовці. Пиріжки з м'ясом і рисом в духовці будуть готові через 30-35 хвилин.
Інгредієнти:
Для тіста:
самоподнимающаяся борошно - 3 2/3 ст.;
сухе молоко - 3 ст. ложки;
сухі дріжджі - 3 ч. ложки;
сіль - 1/4 ч. ложки;
цукор - 2 ст. ложки;
рослинне масло - 3/4 ст.;
яйця - 2 шт.;
вода - 1 ст.
Для начинки:
вершкове масло - 2 ст. ложки;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
томати - 3 шт.;
м'ясний фарш - 500 г;
картопля - 3 шт.;
сіль, перець - за смаком;
кориця мелена - 1 ч. ложка;
кайенский перець - 1/4 ч. ложки;
лимонний сік - 2 ст. ложки;
зелень петрушки - 2 ст. ложки.
Приготування
Змішуємо всі сухі інгредієнти для тіста. Окремо збиваємо яйця з маслом і водою. До сухих інгредієнтів вливаємо масляно-яєчну суміш і замішуємо густе тісто. Вимішуємо тісто 3-4 хвилини, а потім ставимо підійти в тепле місце на 1 годину.
Для начинки картоплю відварюємо в підсоленій воді до готовності і розминаємо в пюре. На сковороді розігріваємо масло й обсмажуємо цибулю до прозорості. До цибулі додаємо м'ясний фарш і всі спеції. Продовжуємо готування до тих пір, поки фарш не стане золотистим, потім поливаємо його лимонним соком, додаємо пюре і зелень.
Тісто ділимо на порції, розкачуємо, викладаємо начинку і випікаємо пиріжки 12-15 хвилин при 210°С.
Як приготувати пиріжки з м'ясом в духовці?
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Почнемо з приготування тіста. В теплу молоко додаємо дріжджі і залишаємо їх на 5-7 хвилин. Додаємо в суміш склянку борошна і половину всього цукру. Залишаємо дріжджі підійти в теплі близько години. Тим часом збиваємо яйця з розтопленим вершковим маслом, сіллю і цукром. Додаємо яєчно-масляну суміш в тісто і перемішуємо. Далі, поступово підсипаючи борошно, замішуємо однорідне і еластичне тісто, ділимо його на порції і даємо підійти в третій раз протягом години.
Поки тісто підходить в останній раз, на сковороді з розігрітим рослинним маслом обсмажуємо нарізану ріпчасту цибулю, моркву і селеру. Як тільки овочі дійдуть до напівготовності, додаємо до них фарш і смажимо до золотистого кольору.
Ділимо тісто на порції, розкачуємо, закладаємо всередину начинку і защипляем краю. Викладаємо пиріжки на деко для випікання змащуємо збитим яйцем і залишаємо підійти хвилин 20 після чого випікаємо 20 хвилин при 180°С.
Пиріжки з м'ясом з листкового тіста в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Розморожуємо лист листкового дріжджового тіста. На сковороді розігріваємо рослинне масло й обсмажуємо в ньому цибулю до прозорості. До смаженій цибулі додаємо подрібнений зубчик часнику і м'ясний фарш. Рис відварюємо до готовності в підсоленій воді, а потім змішуємо з сушеною зеленню.
Розморожене тісто розкачуємо, ділимо на квадрати і кладемо в центр кожного з них суміш з фаршу і рису. Защипляем краю пиріжків, змащуємо їх збитим яйцем і випікаємо в розігрітій до 190°С духовці. Пиріжки з м'ясом і рисом в духовці будуть готові через 30-35 хвилин.
Смачні пиріжки з м'ясом і картоплею в духовці
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Змішуємо всі сухі інгредієнти для тіста. Окремо збиваємо яйця з маслом і водою. До сухих інгредієнтів вливаємо масляно-яєчну суміш і замішуємо густе тісто. Вимішуємо тісто 3-4 хвилини, а потім ставимо підійти в тепле місце на 1 годину.
Для начинки картоплю відварюємо в підсоленій воді до готовності і розминаємо в пюре. На сковороді розігріваємо масло й обсмажуємо цибулю до прозорості. До цибулі додаємо м'ясний фарш і всі спеції. Продовжуємо готування до тих пір, поки фарш не стане золотистим, потім поливаємо його лимонним соком, додаємо пюре і зелень.
Тісто ділимо на порції, розкачуємо, викладаємо начинку і випікаємо пиріжки 12-15 хвилин при 210°С.
Рекомендуємо добрі рецепти
Пиріжки з рисом
Пиріжки з рисом - досить бюджетний варіант смачного і ситного обіду. І зараз ми поділимося рецептом створення універсального тесту для них і
Пиріжки з горохом
Пиріжки можна приготувати не тільки з картоплі, м'яса, яйця, рису і т. д. В якості начинки можна використовувати горох. Пропонуємо вам кілька смачних
Пиріжки з м'ясом і капустою
Пиріжки - блюдо улюблені багатьма. Їх готують з різними начинками: овочевими, м'ясними, солодкими. І сьогодні мова піде про дивовижних пиріжках з
Пиріжки з листкового тіста
Розтягаї - смачне блюдо російської кухні, яке популярне у всьому світі. Їх готують з рибою, м'ясом, повидлом. І сьогодні ми розберемося, як його
Пиріжки на кисляку
Апетитні, рум'яні смажені пиріжки - як можна встояти при їх вигляді? І нехай вони не дуже-то й корисні, зате дуже смачні! Якщо хочеться зробити їх
Пиріжки з родзинками
Здобні пиріжки і родзинками - це відмінне ласощі для вечірнього чаювання в колі сім'ї. Приготувати їх можна різними способами. Ми пропонуємо вам