Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Пиріжки з м'ясом в духовці

Пиріжки з м'ясом в духовці

19-03-2015, 18:57
4 716
Пиріжки з м'ясом в духовці
Смачні пиріжки з м'ясом можна готувати на сковорідці, у фритюрі або духовці. Останній спосіб є, мабуть, самим диетичним всіх (якщо таке твердження взагалі можливо у відношенні пиріжків). Саме тому в рецептах нижче ми приділимо увагу випіканню пиріжків в духовці.

Як приготувати пиріжки з м'ясом в духовці?


Інгредієнти:
Для тіста:

  • молоко - 2 ст.;

  • дріжджі (сухі) - 1 ст. ложка;

  • цукор - 1/2 ст.;

  • борошно - 6 ст.+2 ст. ложки;

  • яйця - 3 шт.;

  • вершкове масло - 1 1/2 ст. ложки;

  • сіль - 1 ч. ложка.


  • Для начинки:

  • м'ясний фарш - 500 г;

  • ріпчаста цибуля - 2 шт.;

  • морква - 1 шт.;

  • селера - 1 стебло;

  • сіль, перець - за смаком;

  • рослинне масло - для смаження.


  • Приготування
    Почнемо з приготування тіста. В теплу молоко додаємо дріжджі і залишаємо їх на 5-7 хвилин. Додаємо в суміш склянку борошна і половину всього цукру. Залишаємо дріжджі підійти в теплі близько години. Тим часом збиваємо яйця з розтопленим вершковим маслом, сіллю і цукром. Додаємо яєчно-масляну суміш в тісто і перемішуємо. Далі, поступово підсипаючи борошно, замішуємо однорідне і еластичне тісто, ділимо його на порції і даємо підійти в третій раз протягом години.
    Поки тісто підходить в останній раз, на сковороді з розігрітим рослинним маслом обсмажуємо нарізану ріпчасту цибулю, моркву і селеру. Як тільки овочі дійдуть до напівготовності, додаємо до них фарш і смажимо до золотистого кольору.
    Ділимо тісто на порції, розкачуємо, закладаємо всередину начинку і защипляем краю. Викладаємо пиріжки на деко для випікання змащуємо збитим яйцем і залишаємо підійти хвилин 20 після чого випікаємо 20 хвилин при 180°С.

    Пиріжки з м'ясом з листкового тіста в духовці


    Інгредієнти:

  • листкове тісто - 1 упаковка;

  • м'ясний фарш - 500 г;

  • рис - 1/2 ст.;

  • ріпчаста цибуля - 1 шт.;

  • рослинна олія - для смаження;

  • часник - 1 зубчик;

  • зелень сушена - 1 ч. ложка;

  • яйце - 1 шт.


  • Приготування
    Розморожуємо лист листкового дріжджового тіста. На сковороді розігріваємо рослинне масло й обсмажуємо в ньому цибулю до прозорості. До смаженій цибулі додаємо подрібнений зубчик часнику і м'ясний фарш. Рис відварюємо до готовності в підсоленій воді, а потім змішуємо з сушеною зеленню.
    Розморожене тісто розкачуємо, ділимо на квадрати і кладемо в центр кожного з них суміш з фаршу і рису. Защипляем краю пиріжків, змащуємо їх збитим яйцем і випікаємо в розігрітій до 190°С духовці. Пиріжки з м'ясом і рисом в духовці будуть готові через 30-35 хвилин.

    Смачні пиріжки з м'ясом і картоплею в духовці


    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • самоподнимающаяся борошно - 3 2/3 ст.;

  • сухе молоко - 3 ст. ложки;

  • сухі дріжджі - 3 ч. ложки;

  • сіль - 1/4 ч. ложки;

  • цукор - 2 ст. ложки;

  • рослинне масло - 3/4 ст.;

  • яйця - 2 шт.;

  • вода - 1 ст.


  • Для начинки:

  • вершкове масло - 2 ст. ложки;

  • ріпчаста цибуля - 1 шт.;

  • томати - 3 шт.;

  • м'ясний фарш - 500 г;

  • картопля - 3 шт.;

  • сіль, перець - за смаком;
  • Пиріжки з м'ясом в духовці

  • кориця мелена - 1 ч. ложка;

  • кайенский перець - 1/4 ч. ложки;

  • лимонний сік - 2 ст. ложки;

  • зелень петрушки - 2 ст. ложки.


  • Приготування
    Змішуємо всі сухі інгредієнти для тіста. Окремо збиваємо яйця з маслом і водою. До сухих інгредієнтів вливаємо масляно-яєчну суміш і замішуємо густе тісто. Вимішуємо тісто 3-4 хвилини, а потім ставимо підійти в тепле місце на 1 годину.
    Для начинки картоплю відварюємо в підсоленій воді до готовності і розминаємо в пюре. На сковороді розігріваємо масло й обсмажуємо цибулю до прозорості. До цибулі додаємо м'ясний фарш і всі спеції. Продовжуємо готування до тих пір, поки фарш не стане золотистим, потім поливаємо його лимонним соком, додаємо пюре і зелень.
    Тісто ділимо на порції, розкачуємо, викладаємо начинку і випікаємо пиріжки 12-15 хвилин при 210°С.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Пиріжки з рисом
    Пиріжки з рисом
    Пиріжки з рисом - досить бюджетний варіант смачного і ситного обіду. І зараз ми поділимося рецептом створення універсального тесту для них і
    Пиріжки з горохом
    Пиріжки з горохом
    Пиріжки можна приготувати не тільки з картоплі, м'яса, яйця, рису і т. д. В якості начинки можна використовувати горох. Пропонуємо вам кілька смачних
    Пиріжки з м'ясом і капустою
    Пиріжки з м'ясом і капустою
    Пиріжки - блюдо улюблені багатьма. Їх готують з різними начинками: овочевими, м'ясними, солодкими. І сьогодні мова піде про дивовижних пиріжках з
    Пиріжки з листкового тіста
    Пиріжки з листкового тіста
    Розтягаї - смачне блюдо російської кухні, яке популярне у всьому світі. Їх готують з рибою, м'ясом, повидлом. І сьогодні ми розберемося, як його
    Пиріжки на кисляку
    Пиріжки на кисляку
    Апетитні, рум'яні смажені пиріжки - як можна встояти при їх вигляді? І нехай вони не дуже-то й корисні, зате дуже смачні! Якщо хочеться зробити їх
    Пиріжки з родзинками
    Пиріжки з родзинками
    Здобні пиріжки і родзинками - це відмінне ласощі для вечірнього чаювання в колі сім'ї. Приготувати їх можна різними способами. Ми пропонуємо вам