Пиріжки з листкового тіста

Пиріжки з листкового тіста з горбушею
Інгредієнти:
Приготування
Починаємо приготування з розморожування листкового дріжджового тіста і його нарізки. Пласт тесту розрізаємо на квадратики однакового розміру і відставляємо на час в сторону.
Ріпчасту цибулю ріжемо кільцями й обсмажуємо на рослинному маслі до золотистого кольору. Солимо і перчимо цибульну пасеровку, змішуємо її з кропом. На даному етапі додати до цибулі можна будь-які інгредієнти на свій розсуд: подрібнені яйця, обсмажені гриби або пасероване морква, наприклад.
Викладаємо столову ложку цибульного засмажки в центр квадратика з тіста, поверх розкладаємо скибочки сьомги і защепляем краї тіста на манер вареника, залишаючи серцевину пиріжка не защепленной - туди кладемо столову ложку сметани.
Змащуємо пиріжки з листкового тіста з рибою яйцем і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 30-35 хвилин.
Пиріжки з листкового тіста з м'ясом
Інгредієнти:
Приготування

За аналогією можна приготувати й пиріжки з листкового тіста з індичкою. В засмажку з цибулі і моркви можна додати подрібнені гриби, а потім покласти фарш з індички, все гарненько приправити і обсмажити до готовності. Начинку викласти на середину квадрата з листкового тіста, защепити краї, змастити пиріжки яйцем і відправити в духовку запікатися на аналогічний період часу.
Рекомендуємо добрі рецепти

Пиріжки з м'ясом
Росіяни розтягаї оспівані багатьма літературними класиками. Це історичне блюдо просто зобов'язана опинитися у вас на столі, а в приготуванні

Розтягаї з куркою
Розтягаї - це страва російської кухні, яку зазвичай подають до різних супів. Їх готують з м'ясом, рибою і куркою. Ось про останньому варіанті творах

Листковий пиріг з куркою
Листковий пиріг - смачне і ситне страву. Готувати його досить просто, особливо, якщо використовувати готове тісто. І сьогодні ми пропонуємо вам

Самса з листкового тіста
Самса - одне з улюблених узбецьких блюд, яке припало до смаку нашим співвітчизникам. Традиційно самса готується з листкового тіста бараниною, але

Пиріжки з м'ясом в духовці
Коли хочеться чим-небудь перекусити, що може бути краще пиріжків з м'ясом? Особливо смачні печені пиріжки, ароматні, на повітряному тісті - пальчики

Розтягаї з повидлом
Ми звикли їсти пиріжки з м'ясною, рибною, овочевою начинкою. Але сьогодні ми пропонуємо вам зробити чудові пиріжки з повидлом до чаю в сімейному