Пиріжки з листкового тіста
Пиріжки розтягаї - класика російської кухні, яка користується популярністю по всьому світу. Як і будь-який рецепт, рецепт розтягаїв зазнав безліч метаморфоз за історію свого існування, і одна з них, на нашу думку найсмачніша, - це розтягаї з листкового тіста .
Інгредієнти:
листкове тісто - 1 упаковка;
сьомга - 400 г;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
сіль, перець - за смаком;
рослинна олія;
яйце для змащування;
кріп - 1 пучок.
Приготування
Починаємо приготування з розморожування листкового дріжджового тіста і його нарізки. Пласт тесту розрізаємо на квадратики однакового розміру і відставляємо на час в сторону.
Ріпчасту цибулю ріжемо кільцями й обсмажуємо на рослинному маслі до золотистого кольору. Солимо і перчимо цибульну пасеровку, змішуємо її з кропом. На даному етапі додати до цибулі можна будь-які інгредієнти на свій розсуд: подрібнені яйця, обсмажені гриби або пасероване морква, наприклад.
Викладаємо столову ложку цибульного засмажки в центр квадратика з тіста, поверх розкладаємо скибочки сьомги і защепляем краї тіста на манер вареника, залишаючи серцевину пиріжка не защепленной - туди кладемо столову ложку сметани.
Змащуємо пиріжки з листкового тіста з рибою яйцем і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 30-35 хвилин.
Інгредієнти:
листкове тісто -1 упаковка;
м'ясний фарш (свинина+яловичина) - 500 г;
ріпчаста цибуля - 2 шт.;
морква - 1 шт.;
вершкове масло - 80 г;
яйце;
сіль, перець.
Приготування
На рослинному маслі обсмажуємо цибулю з натертою морквою до м'якості. До засмажки додаємо фарш і продовжуємо готування до тих пір, поки він не схопиться. Приправляємо до смаку сіллю і перцем. Викладаємо отриману суміш на квадрат з розкотив листкового тіста, защепляем краї тіста, залишаючи вільною середину кладемо в неї шматочок масла і змащуємо пиріжки збитим яйцем. Через 30-40 хвилин випікання при 180 градусах розтягаї будуть готові.
За аналогією можна приготувати й пиріжки з листкового тіста з індичкою. В засмажку з цибулі і моркви можна додати подрібнені гриби, а потім покласти фарш з індички, все гарненько приправити і обсмажити до готовності. Начинку викласти на середину квадрата з листкового тіста, защепити краї, змастити пиріжки яйцем і відправити в духовку запікатися на аналогічний період часу.
Пиріжки з листкового тіста з горбушею
Інгредієнти:
Приготування
Починаємо приготування з розморожування листкового дріжджового тіста і його нарізки. Пласт тесту розрізаємо на квадратики однакового розміру і відставляємо на час в сторону.
Ріпчасту цибулю ріжемо кільцями й обсмажуємо на рослинному маслі до золотистого кольору. Солимо і перчимо цибульну пасеровку, змішуємо її з кропом. На даному етапі додати до цибулі можна будь-які інгредієнти на свій розсуд: подрібнені яйця, обсмажені гриби або пасероване морква, наприклад.
Викладаємо столову ложку цибульного засмажки в центр квадратика з тіста, поверх розкладаємо скибочки сьомги і защепляем краї тіста на манер вареника, залишаючи серцевину пиріжка не защепленной - туди кладемо столову ложку сметани.
Змащуємо пиріжки з листкового тіста з рибою яйцем і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 30-35 хвилин.
Пиріжки з листкового тіста з м'ясом
Інгредієнти:
Приготування
На рослинному маслі обсмажуємо цибулю з натертою морквою до м'якості. До засмажки додаємо фарш і продовжуємо готування до тих пір, поки він не схопиться. Приправляємо до смаку сіллю і перцем. Викладаємо отриману суміш на квадрат з розкотив листкового тіста, защепляем краї тіста, залишаючи вільною середину кладемо в неї шматочок масла і змащуємо пиріжки збитим яйцем. Через 30-40 хвилин випікання при 180 градусах розтягаї будуть готові.
За аналогією можна приготувати й пиріжки з листкового тіста з індичкою. В засмажку з цибулі і моркви можна додати подрібнені гриби, а потім покласти фарш з індички, все гарненько приправити і обсмажити до готовності. Начинку викласти на середину квадрата з листкового тіста, защепити краї, змастити пиріжки яйцем і відправити в духовку запікатися на аналогічний період часу.
Рекомендуємо добрі рецепти
Пиріжки з м'ясом
Росіяни розтягаї оспівані багатьма літературними класиками. Це історичне блюдо просто зобов'язана опинитися у вас на столі, а в приготуванні
Розтягаї з куркою
Розтягаї - це страва російської кухні, яку зазвичай подають до різних супів. Їх готують з м'ясом, рибою і куркою. Ось про останньому варіанті творах
Листковий пиріг з куркою
Листковий пиріг - смачне і ситне страву. Готувати його досить просто, особливо, якщо використовувати готове тісто. І сьогодні ми пропонуємо вам
Самса з листкового тіста
Самса - одне з улюблених узбецьких блюд, яке припало до смаку нашим співвітчизникам. Традиційно самса готується з листкового тіста бараниною, але
Пиріжки з м'ясом в духовці
Коли хочеться чим-небудь перекусити, що може бути краще пиріжків з м'ясом? Особливо смачні печені пиріжки, ароматні, на повітряному тісті - пальчики
Розтягаї з повидлом
Ми звикли їсти пиріжки з м'ясною, рибною, овочевою начинкою. Але сьогодні ми пропонуємо вам зробити чудові пиріжки з повидлом до чаю в сімейному