Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Пиріжки з листкового тіста

Пиріжки з листкового тіста

19-03-2015, 19:12
1 127
Пиріжки з листкового тіста
Пиріжки розтягаї - класика російської кухні, яка користується популярністю по всьому світу. Як і будь-який рецепт, рецепт розтягаїв зазнав безліч метаморфоз за історію свого існування, і одна з них, на нашу думку найсмачніша, - це розтягаї з листкового тіста .

Пиріжки з листкового тіста з горбушею


Інгредієнти:

  • листкове тісто - 1 упаковка;

  • сьомга - 400 г;

  • ріпчаста цибуля - 1 шт.;

  • сіль, перець - за смаком;

  • рослинна олія;

  • яйце для змащування;

  • кріп - 1 пучок.


  • Приготування
    Починаємо приготування з розморожування листкового дріжджового тіста і його нарізки. Пласт тесту розрізаємо на квадратики однакового розміру і відставляємо на час в сторону.
    Ріпчасту цибулю ріжемо кільцями й обсмажуємо на рослинному маслі до золотистого кольору. Солимо і перчимо цибульну пасеровку, змішуємо її з кропом. На даному етапі додати до цибулі можна будь-які інгредієнти на свій розсуд: подрібнені яйця, обсмажені гриби або пасероване морква, наприклад.
    Викладаємо столову ложку цибульного засмажки в центр квадратика з тіста, поверх розкладаємо скибочки сьомги і защепляем краї тіста на манер вареника, залишаючи серцевину пиріжка не защепленной - туди кладемо столову ложку сметани.
    Змащуємо пиріжки з листкового тіста з рибою яйцем і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 30-35 хвилин.

    Пиріжки з листкового тіста з м'ясом


    Інгредієнти:

  • листкове тісто -1 упаковка;

  • м'ясний фарш (свинина+яловичина) - 500 г;

  • ріпчаста цибуля - 2 шт.;

  • морква - 1 шт.;

  • вершкове масло - 80 г;

  • яйце;

  • сіль, перець.


  • Приготування
    Пиріжки з листкового тіста
    На рослинному маслі обсмажуємо цибулю з натертою морквою до м'якості. До засмажки додаємо фарш і продовжуємо готування до тих пір, поки він не схопиться. Приправляємо до смаку сіллю і перцем. Викладаємо отриману суміш на квадрат з розкотив листкового тіста, защепляем краї тіста, залишаючи вільною середину кладемо в неї шматочок масла і змащуємо пиріжки збитим яйцем. Через 30-40 хвилин випікання при 180 градусах розтягаї будуть готові.
    За аналогією можна приготувати й пиріжки з листкового тіста з індичкою. В засмажку з цибулі і моркви можна додати подрібнені гриби, а потім покласти фарш з індички, все гарненько приправити і обсмажити до готовності. Начинку викласти на середину квадрата з листкового тіста, защепити краї, змастити пиріжки яйцем і відправити в духовку запікатися на аналогічний період часу.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Пиріжки з м'ясом
    Пиріжки з м'ясом
    Росіяни розтягаї оспівані багатьма літературними класиками. Це історичне блюдо просто зобов'язана опинитися у вас на столі, а в приготуванні
    Розтягаї з куркою
    Розтягаї з куркою
    Розтягаї - це страва російської кухні, яку зазвичай подають до різних супів. Їх готують з м'ясом, рибою і куркою. Ось про останньому варіанті творах
    Листковий пиріг з куркою
    Листковий пиріг з куркою
    Листковий пиріг - смачне і ситне страву. Готувати його досить просто, особливо, якщо використовувати готове тісто. І сьогодні ми пропонуємо вам
    Самса з листкового тіста
    Самса з листкового тіста
    Самса - одне з улюблених узбецьких блюд, яке припало до смаку нашим співвітчизникам. Традиційно самса готується з листкового тіста бараниною, але
    Пиріжки з м'ясом в духовці
    Пиріжки з м'ясом в духовці
    Коли хочеться чим-небудь перекусити, що може бути краще пиріжків з м'ясом? Особливо смачні печені пиріжки, ароматні, на повітряному тісті - пальчики
    Розтягаї з повидлом
    Розтягаї з повидлом
    Ми звикли їсти пиріжки з м'ясною, рибною, овочевою начинкою. Але сьогодні ми пропонуємо вам зробити чудові пиріжки з повидлом до чаю в сімейному