Самса з листкового тіста

Узбецька самса з листкового тіста
Інгредієнти:
Приготування
Приготування самси з листкового тіста - справа не хитра і досить швидке, якщо не брати до уваги той факт, що м'ясо для начинки бажано нарізати вручну, щоб зберегти соковитість. В якості начинки ми вибрали ягнятину, але можна віддати перевагу і баранини з яловичиною.
Отже, нарізаємо м'ясо дрібними кубиками і також дрібно ріжемо цибулю. З'єднуємо м'ясо з начинкою, додаємо сіль і перець за смаком, а також мелений кумін (зіру). Щоб начинка краще трималася, змішуємо фарш зі збитим з двома столовими ложками води яйцем.
Тепер беремося за тісто. Листкове тісто тонко розкачуємо і вирізаємо з нього кружечки. У центр кожного кола кладемо м'ясну начинку і з'єднуємо три краї тіста в центрі так, щоб вийшов трикутник.
Змащуємо кожну самсу рослинним маслом і посипаємо кунжутом. Випікаємо пиріжки близько 20 хвилин в розігрітій до 210 градусів духовці.
Самса куряча з листкового тіста
Інгредієнти:
Приготування
На сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо на ньому нарізану цибулю до прозорості. Змішуємо цибулю з подрібненим часником, додаємо мелений каррі, імбир, чилі, куркума, кумін і курячий фарш. Обсмажуємо начинку до тих пір, поки зі сковороди не випарятся надлишки вологи. Потім з'єднуємо курячий фарш з нарізаною м'ятою і охолодити начинку.
Розкочуємо пласт листкового дріжджового тіста і розрізаємо його на круги рівного діаметра. У центр кожного кола кладемо м'ясну начинку і защепляем краю самси з трьох сторін, щоб вийшов трикутник. Змащуємо пиріжки рослинним маслом і випікаємо самсу з листкового дріжджового тіста 15-20 хвилин при 200 градусах.
Рецепт вегетаріанської самси з листкового тіста
Інгредієнти:
Приготування
Картоплю миємо, чистимо, нарізаємо і відварюємо в підсоленій воді

Тонко розкачуємо тісто і вирізаємо з нього кола. У центр кожного кола кладемо невелику кількість начинки, защепляем краю. У фритюрі розігріваємо рослинне масло й обсмажуємо в ньому самсу до золотистого кольору. Готові пиріжки викладаємо на серветку, щоб стік зайвий жир.
Рекомендуємо добрі рецепти

Слойки з м'ясом
Слойки з м'ясом - це простий і швидкий варіант обіду або ланчу, коли зовсім немає часу на готування. Така випічка сподобається вашим близьким і

Пиріжки з листкового тіста
Розтягаї - смачне блюдо російської кухні, яке популярне у всьому світі. Їх готують з рибою, м'ясом, повидлом. І сьогодні ми розберемося, як його

Курник з листкового тіста
Курник - страва російської кухні, в якому обов'язковим інгредієнтом є куряче м'ясо. І сьогодні ми докладно розповімо вам, як зробити його з

Листкове тісто з повидлом
Випічка з листкового тіста завжди вважалася самою швидкою і легкою, а в якості начинки можна вибрати джем, варення, згущене молоко і т. д. Давайте

Узбецька самса
Узбецька самса - справа для рук справжньої господині, яка не боїться експериментів. Чому? Та тому що готування тіста для цієї страви не дуже проста.

Самса з сиром
Узбецькі самси можна готувати з будь-якою начинкою - з куркою, яловичиною, сиром, і, звичайно ж, з сиром. Ось про останньому варіанті і піде мова в