Листкове тісто з повидлом
Випічка з листкового тіста завжди вважалася самою швидкою і легкою, а в якості начинки чудово підійде будь густе повидло!
Інгредієнти:
вода - 120 мл;
борошно - 2 ст.;
маргарин - 1 пачка;
густе повидло - 400 мл;
мелена кориця - 1 ч. ложка.
Приготування
Отже, давайте спочатку приготуємо з вами самі листкове тісто . Для цього в розм'якшений маргарин вливаємо воду і додаємо борошна. Тепер замішуємо тісто, ділимо його на 2 частини і відправляємо на 15 години в холодильник. У яблучне повидло кладемо трохи кориці для аромату і перемішуємо.
Далі стіл притрушуємо злегка борошном і розкачуємо на ньому одну частину тіста тонким шаром. Потім вирізаємо формою невеликі кола діаметром 8 см і на половину кола викаливаем повидло, накриваючи начинку другою половиною кола. Добре защипуємо краї, трохи підвертаючих їх догори. Точно також чинимо з рештою тестом, а потім випікаємо булочки 20 хвилин в розігрітій духовці до повної готовності.
Інгредієнти:
листкове тісто - 500 г;
яблучне повидло - 8 ст. ложок;
яєчний жовток - 1 шт.
Приготування
Листкове тісто заздалегідь розморожуємо і розгортаємо в тонкий пласт. Потім розрізаємо на 12 частин, на середину кожного шматочка викладаємо трохи повидла і формуємо пиріжок. Щільно защипуємо краї тіста виделкою, змащуємо слойки яєчним жовтком і проколюємо кожен виріб зубочисткою у кількох місцях, щоб при запіканні вони не лопнули. Потім перекладаємо слойки на деко, змащене маслом, і відправляємо в розігріту духовку. Випікаємо булочки з повидлом протягом 30 хвилин до золотистого кольору, після чого охолоджуємо і подаємо до столу.
Інгредієнти:
сметана - 200 г;
цукор - 200 г;
сода - 5 г;
повидло - 300 г;
борошно - 500 г;
пудра цукрова - 50 р.
Приготування
Сметану розтираємо з цукром, додаємо соду, всипаємо борошно і замішуємо однорідне і м'яке тісто. Четверту частину залишаємо для прикраси пирога, а решта викладаємо на змащене олією деко, розрівнюємо, загортаємо краю і змащуємо все повидлом. З решти тіста розкачуємо джгутики і накриваємо наш пиріг сіткою. Випікаємо виріб до утворення рум'яної скоринки в гарячій духовці. Готовий пиріг з повидлом остуджуємо, розрізаємо на шматочки і за бажанням посипаємо цукровою пудрою.
Пиріжки з листкового тіста з повидлом
Інгредієнти:
Приготування
Отже, давайте спочатку приготуємо з вами самі листкове тісто . Для цього в розм'якшений маргарин вливаємо воду і додаємо борошна. Тепер замішуємо тісто, ділимо його на 2 частини і відправляємо на 15 години в холодильник. У яблучне повидло кладемо трохи кориці для аромату і перемішуємо.
Далі стіл притрушуємо злегка борошном і розкачуємо на ньому одну частину тіста тонким шаром. Потім вирізаємо формою невеликі кола діаметром 8 см і на половину кола викаливаем повидло, накриваючи начинку другою половиною кола. Добре защипуємо краї, трохи підвертаючих їх догори. Точно також чинимо з рештою тестом, а потім випікаємо булочки 20 хвилин в розігрітій духовці до повної готовності.
Листкове тісто з яблучним повидлом
Інгредієнти:
Приготування
Листкове тісто заздалегідь розморожуємо і розгортаємо в тонкий пласт. Потім розрізаємо на 12 частин, на середину кожного шматочка викладаємо трохи повидла і формуємо пиріжок. Щільно защипуємо краї тіста виделкою, змащуємо слойки яєчним жовтком і проколюємо кожен виріб зубочисткою у кількох місцях, щоб при запіканні вони не лопнули. Потім перекладаємо слойки на деко, змащене маслом, і відправляємо в розігріту духовку. Випікаємо булочки з повидлом протягом 30 хвилин до золотистого кольору, після чого охолоджуємо і подаємо до столу.
Листкове бездріжджове тісто з повидлом
Інгредієнти:
Приготування
Сметану розтираємо з цукром, додаємо соду, всипаємо борошно і замішуємо однорідне і м'яке тісто. Четверту частину залишаємо для прикраси пирога, а решта викладаємо на змащене олією деко, розрівнюємо, загортаємо краю і змащуємо все повидлом. З решти тіста розкачуємо джгутики і накриваємо наш пиріг сіткою. Випікаємо виріб до утворення рум'яної скоринки в гарячій духовці. Готовий пиріг з повидлом остуджуємо, розрізаємо на шматочки і за бажанням посипаємо цукровою пудрою.
Рекомендуємо добрі рецепти
Ватрушки з повидлом
Класичний рецепт, звичайно ж, це ватрушки з сиром. Але вони також бувають з брусницею, з варенням, з яблуками і ягодами. Сьогодні ми вам розповімо
Булочка з повидлом
Думаєте, щоб такого новенького і смачненького зробити до чаю? Пропонуємо відмінне і просте рішення - з слойки з повидлом. Давайте розглянемо декілька
Пиріг з повидлом
Печиво і тістечка вже трохи набридли, хочеться чогось домашнього і смачненького? Тоді представляємо вашій увазі декілька цікавих рецептів
Пісочний пиріг з повидлом
Пісочний пиріг з повидлом - чудова випічка до чаю в колі сім'ї. Приготувати її не складе особливих труднощів, і в цьому вам допоможуть наші цікаві
Печиво з повидлом
Якщо ви любите повидло, тоді пропонуємо вам зробити дивовижні печеньки з цієї солодкістю. Випічка вийде надзвичайно смачною і розсипчастою і чудово
Пончики з повидлом
Усі ми ще з дитинства любимо пишні, ароматні і свіжі пончики. Так давайте спробуємо разом приготувати це чудове ласощі і побалувати дітей і рідних