Пончики з повидлом
Усі ми ще з дитинства любимо пишні, ароматні і свіжі пончики . Так давайте спробуємо разом приготувати це чудове ласощі і побалувати дітей і рідних смачною випічкою.
Інгредієнти:
масло вершкове - 30 г;
борошно - 2 ст.;
рідкий мед - 1 ст. ложка;
цукор - 1 ст. ложка;
куряче яйце - 1 шт.;
молоко - 05 склянки;
повидло - 100 г;
манна крупа - 1 ч. ложка;
ванілін - за смаком;
рослинна олія - 150 мл;
кефір - 1 ст.
Приготування
Для початку гарненько збиваємо за допомогою міксера яйце з цукром, додаємо розтерте вершкове масло, кладемо мед, вливаємо тепле молоко і ретельно перемішуємо. Тепер окремо просіваємо борошно, вливаємо в неї кефір, додаємо за смаком ванілін і масу додаємо до попередньої суміші, замішуючи некруте тісто.
Далі переходимо до приготування начинки: беремо повидло , викладаємо його в миску, додаємо до нього трохи манки, перемішуємо і відставляємо в сторону. Потім розкачуємо тісто в тонкий пласт, намічаємо за допомогою склянки кружечки, але не прорізаємо їх до кінця.
Тепер викладаємо на наші заготовки повидло, не заповнюючи середину. Після цього розкачуємо ще один такий же пласт тіста і кладемо його поверх начинки і вирізаємо тим же склянкою кола, а формочкою поменше - серединки у кружечків.
На сковорідку наливаємо масло, включаємо сильний вогонь і як тільки масло добре нагріється, викладаємо і обсмажуємо до готовності наші пончики з двох сторін. Потім даємо готової випічки добре охолонути, а потім посипаємо булочки рясно цукровою пудрою і подаємо смажені пончики з повидлом до столу!
Інгредієнти:
вода - 1 л;
борошно - 2 кг;
цукор - 15 ст.;
масло вершкове - 150 г;
свіжі дріжджі - 50 г;
сіль - 2 ч. ложки;
рослинна олія;
густе повидло - 25 ст.;
цукрова пудра для прикраси.
Приготування
Розглянемо ще один варіант, як приготувати пончики з повидлом. В теплій кип'яченій воді розчиняємо свіжі дріжджі, додаємо сіль, цукор, перемішуємо і даємо масі трохи постояти. Потім додаємо розм'якшене вершкове масло, борошно і замішуємо однорідне тісто.
Накриваємо його рушником і залишаємо підніматися приблизно на 40 хвилин. Після цього поділяємо тісто на невеликі кульки, робимо коржі, викладаємо в середину кожної повидло і формуємо пончики.
Далі викладаємо їх у заздалегідь розігріте рослинне масло й обсмажуємо до золотистого кольору з усіх сторін. Перед подачею дріжджові пончики з повидлом посипаємо цукровою пудрою або поливаємо джемом.
Інгредієнти:
сир - 500 г;
цукор - 3 ст. ложки;
сода - 05 ч. ложки;
рослинна олія;
куряче яйце - 2 шт.;
борошно пшеничне - 400 г;
густе повидло - 200 р.
Приготування
Сир гарненько розтираємо з цукром, додаємо куряче яйце і додаємо за смаком цукор. Потім кидаємо трохи соди, солі і ретельно перемішуємо до однорідності. Замішуємо некруте тісто, формуємо з нього маленькі кульки розміром з перепелине яйце.
Тепер у середині пальцем робимо невелике поглиблення, кладемо трохи густого повидла і формуємо акуратний пончик у формі кульки. Точно також проробляємо з рештою тестом. Залишився куряче яйце збиваємо в мисочці і рясно обмазуємо всі пончики.
Розігріваємо Духовку попередньо приблизно до 180 градусів, деко змащуємо рослинним маслом і викладаємо наші пончики. Випікаємо булочки приблизно 20 хвилин до готовності. Потім гарненько охолоджуємо випічку, посипаємо цукровою пудрою і подаємо до чаю або сільському молока.
Пончики на кефірі з повидлом
Інгредієнти:
Приготування
Для початку гарненько збиваємо за допомогою міксера яйце з цукром, додаємо розтерте вершкове масло, кладемо мед, вливаємо тепле молоко і ретельно перемішуємо. Тепер окремо просіваємо борошно, вливаємо в неї кефір, додаємо за смаком ванілін і масу додаємо до попередньої суміші, замішуючи некруте тісто.
Далі переходимо до приготування начинки: беремо повидло , викладаємо його в миску, додаємо до нього трохи манки, перемішуємо і відставляємо в сторону. Потім розкачуємо тісто в тонкий пласт, намічаємо за допомогою склянки кружечки, але не прорізаємо їх до кінця.
Тепер викладаємо на наші заготовки повидло, не заповнюючи середину. Після цього розкачуємо ще один такий же пласт тіста і кладемо його поверх начинки і вирізаємо тим же склянкою кола, а формочкою поменше - серединки у кружечків.
На сковорідку наливаємо масло, включаємо сильний вогонь і як тільки масло добре нагріється, викладаємо і обсмажуємо до готовності наші пончики з двох сторін. Потім даємо готової випічки добре охолонути, а потім посипаємо булочки рясно цукровою пудрою і подаємо смажені пончики з повидлом до столу!
Рецепт дріжджових пампушків з повидлом
Інгредієнти:
Приготування
Розглянемо ще один варіант, як приготувати пончики з повидлом. В теплій кип'яченій воді розчиняємо свіжі дріжджі, додаємо сіль, цукор, перемішуємо і даємо масі трохи постояти. Потім додаємо розм'якшене вершкове масло, борошно і замішуємо однорідне тісто.
Накриваємо його рушником і залишаємо підніматися приблизно на 40 хвилин. Після цього поділяємо тісто на невеликі кульки, робимо коржі, викладаємо в середину кожної повидло і формуємо пончики.
Далі викладаємо їх у заздалегідь розігріте рослинне масло й обсмажуємо до золотистого кольору з усіх сторін. Перед подачею дріжджові пончики з повидлом посипаємо цукровою пудрою або поливаємо джемом.
Рецепт сирних пампушків з повидлом в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Сир гарненько розтираємо з цукром, додаємо куряче яйце і додаємо за смаком цукор. Потім кидаємо трохи соди, солі і ретельно перемішуємо до однорідності. Замішуємо некруте тісто, формуємо з нього маленькі кульки розміром з перепелине яйце.
Тепер у середині пальцем робимо невелике поглиблення, кладемо трохи густого повидла і формуємо акуратний пончик у формі кульки. Точно також проробляємо з рештою тестом. Залишився куряче яйце збиваємо в мисочці і рясно обмазуємо всі пончики.
Розігріваємо Духовку попередньо приблизно до 180 градусів, деко змащуємо рослинним маслом і викладаємо наші пончики. Випікаємо булочки приблизно 20 хвилин до готовності. Потім гарненько охолоджуємо випічку, посипаємо цукровою пудрою і подаємо до чаю або сільському молока.
Рекомендуємо добрі рецепти
Пончики в мультиварці
Пончики - це дуже смачне, проте калорійне блюдо. Тому не кожна господиня буде часто балувати свою сім'ю таким ласощами. Проте їх усе ж треба
Пончики на кефірі - рецепт
Пончики на кефірі - чудова солодкість, нехай і калорійна. Якщо ви любите іноді побалувати себе, то візьміться за приготування даного ласощі. А
Пончики зі згущеним молоком
Всім ласунам присвячується - улюблене і знайоме з дитинства ласощі пончики зі згущеним молоком. Смакота, чи не так? Зараз ми розповімо, як за
Листкове тісто з повидлом
Випічка з листкового тіста завжди вважалася самою швидкою і легкою, а в якості начинки можна вибрати джем, варення, згущене молоко і т. д. Давайте
Печиво з повидлом
Якщо ви любите повидло, тоді пропонуємо вам зробити дивовижні печеньки з цієї солодкістю. Випічка вийде надзвичайно смачною і розсипчастою і чудово
Рогалики з пісочного тіста
Рогалики з пісочного тіста користуються досить великою популярністю. Готується таке ласощі досить просто і не зажадає від вас якихось особливих